Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nazarlık olsun kaptanım
Birdaha yaşamayız inşaAllah
Benn inanıyorum sana bugün son kaçamağın olsun bunlarda lütfen dengeli git hamurdan uzak duralım biraz bugün hadi evinde değildin o yüzden insan mecbur kalabiliyor bundan sonrasında kontrollü olalım

26 MART- 02 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
79.8​
79.2​
64​
63.7​
64.5​
64​
77.5​
77​
74.75​
73.75​
54.5​
54.4​
62.5​
62​
70.2​
69.9​
64​
63.4​
84.7​
84​
87.9​
86.5​
54.1​
53.9​
???​
71.9​
71​
95.25​
95​
68.9​
67.5​
75.7​
75​
59.1​
58.6​
89.6​
89.3​
73.8​
72.3​
76.4​
75.4​
78.9​
78​

• Hedefini tutturamayan arkadaşlar için yarın ZORUNLU spor günü

Eklentiler

• 1617397682049.webp
    492 bayt · Görüntüleme: 15

Düdüğünü yerim yaa

Karizmanı mı çizdim

Benn inanıyorum sana bugün son kaçamağın olsun bunlarda lütfen dengeli git hamurdan uzak duralım biraz bugün hadi evinde değildin o yüzden insan mecbur kalabiliyor bundan sonrasında kontrollü olalım
Evime geldim çok şükür
Yarından itibaren sıkı yönetime geçiyorum inşaAllah
İnsanın evi gibisi yok cümlesi herşey için geçerli resmen ya

Düdüğünü yerim yaa

Karizmanı mı çizdim
Düdüğü görünce çok beğendim iyiki evde yok sürekli öttürürdüm valla sıkıntıdan

Evde şuan herkes mapıs damında gibi volta atıyoruz arada, ufak bi bahçemiz var oraya çıkıyoruz "havalandırma saati" diye
En son bugün babam diyodu ki "yok ya ben hapiste falan kalamazmışım bu ne böyle daraldım evde" . Halbuki normalde de pandemiden beri pek fazla çıkmıyo kimse dışarı ama hafta içi çıkma şansının olduğunu bilmek köklü bir yasak olmadığı için varlığı bile rahatlatıyodu Şimdi herkes kontrol ediyo dört bir yandan ya

Aaaaaa kızlar artık hedef tablosunu ben yapmıyorum diye gözümden kaçmış

Takım kuralımız hedef 0,300 altı olamaz muhursuzpusula bu sebeple -100 flan kabul etme canım o kadarda değil yani

Bu hafta hedefleri unutmayalım kızlar
İllaaa kaçamak yapacak iseniz tek bir gün Tek bir öğün kaçamak lütfen .... Pazara sarkmazsa iyi olur bugün veya yarın ideal gündür sonrası toparlanmıyor

Ayy kıyamam tabi şuan zincir vurulmuş gibi olmuştur halbuki zaten evdeyiz

Canım yaa çok zor di mi

Canım yaa çok zor di mi
Aslında evde durmaya alıştık son 1 senedir, bende hep izinliydim son 1 sene de topladan 3,5 ay işe gitmişimdir sadece ama böyle yasaklı olunca kaçası geliyo insanın ama yinede oturuyoz oturduğumuz yerde. Arada bizimkilere diyorum ki evden kaçarsanız ihbar ederim sizi ona göre

Ama çok şükür birşeye ihtiyacımız olmuyo, market vs ihtiyacını internetten sipariş veriyoruz, ilaç vs herhangi bişey lazım olunca tanıdığımız bir eczane var arıyoruz hemen getiriyolar. Aile hekimim zaten 2 günde bir arıyo bir sıkıntı var mı olursa ara beni diye (bu arada aile hekimimi yakın zamanda değiştirmiştim henüz kendisini görmemiştim kendi cebinden aramış galiba whatsappta fotosunu gördüm çok yakışıklıymış umarım bekardır iyileşince bi teşekküre gidem )

Aaaaa baaak bunu bilmiyodum artık kabul etmeyip kendim düzeltirim

Yaaaa

Ayy düşündüğü şeye bak
Kime benzior tipini anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…