- 31 Temmuz 2020
- 20.380
- 60.247
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.001
Ay teşekkürlerYalnız emojin çok şekergizli bir donat barındırıyor
Evet çok üzülmüştüm içime öküz oturmuştu o sonunculuk bildirimini görünceHadi yaa
Bak kız bak hakkındırAzıcık ucundan yeşillendiğime göre mayo bakmaya devam edebilirim
İyiyiz cnm sen nasılsınSelamlar hanımlar, nabersiniz? Ay durup durup çıkıyorum ortaya farkındayım ama napayım be ya
Yanlış görmediysemDeniz ve Kum listeye geri dönmüş, görünce ona da bir selam vereyim dedim. Ay eski üyeleri görünce duygulanıyorum ben ya:)
Ayy benim de artı geldiğim bi hafta derece yapmıştıkEvet çok üzülmüştüm içime öküz oturmuştu o sonunculuk bildirimini görünceve +1de de o bildirimi bekliyordum da gelmeyince şaşırmıştım
Bak kız bak hakkındır
Tebrikler kızlar
ORTAKLAR KAZANANLARI
(26 Mart-2 Nisan)
Eki Görüntüle 2815861
veeee bu haftanın en yüksek yüzde ile +250 spor puanı ve ortaklık kazananlarıMathildablue ve @whitetea oluyoooor Tebrikler canlaaaaar.
Teşekkür ederiz canımblonde ambition ve C Cagrihilal1 listeye girişinizi tebrik ederim arkadaşlar inşallah en kısa zamanda ideal kilolarınıza ulaşırsınız sağlıcakla
Çok iyi yapmışsın yahu:)
Yaaa benim eski kaptanımmmm gelmişşş hoşgeldin morördekkkk belki hatırlamazsın beni ama ben geri geldimmÇok iyi yapmışsın yahu:)
Ben de iyi diyelim iyi olalım modundayım.
Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorumAslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum
Ben de +2 yle sonuncu olmamıştım çok şaşırmıştım şans işteEvet çok üzülmüştüm içime öküz oturmuştu o sonunculuk bildirimini görünceve +1de de o bildirimi bekliyordum da gelmeyince şaşırmıştım
Ahaaaa haaaa çok fenasınızYalnız emojin çok şekergizli bir donat barındırıyor
ORTAKLAR
(2 Nisan-9 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın nasıl oldun keyifli geldin banaNasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese
Canım gel geelllÇok iyi yapmışsın yahu:)
Ben de iyi diyelim iyi olalım modundayım.
Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorumAslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum
Ben de paylaştım canımmuhursuzpusula ortim gel vedalasalim birinci olamasakta ikimizde iyi bir hafta gecirdik bence buhaftada bol eksiler diliyorum
Hedef60kgolmak merhaba ortim insallah iyi bir hafta geciririz bizde menumu erken paylasmistim bak sen canim yine
Cnım 2 öğün olmuş çok güzelKahvalti
3 yumurta peynir biber baharat biraz yag 1.5 bardak kadar undan tuzlu kek gibi bisey yaptim.
3 ince dilim bundan
5 zeytin
Salatalik
Domates
1 incir reçeli
Ögle
1 porsiyon sac tava
1 bardak ayran
3 dilim ekmek
2.5 lt su
Spor:
10 dk kardio
10 bin adim
40 dk bolgesel
30 dk da esneme yaptim vucudum cok hantal
Cherry Mom muhursuzpusula @Mehfam
Tabiiki sennnCanım burda herkes alıştı bana, ayrıca bu resmi görüp pastaneye koşup yiyecek biri de ne bileyim :))
Bugün bizim Kafalar güzelbazen ortaklık bazen ortaklar kazananları yazıyorum bugün ona denk gelmiş
Yaa ben de 63,4 ü gördüm dün. Ama bugün baskül gıcıklık yaptıAzıcık ucundan yeşillendiğime göre mayo bakmaya devam edebilirim
İyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsınNasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?