Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyiyiz cnm sen nasılsın
Davetimi kırmadı Deniz ve Kum im geldi onu tanıyanlar da çok

Evet çok üzülmüştüm içime öküz oturmuştu o sonunculuk bildirimini görünceve +1de de o bildirimi bekliyordum da gelmeyince şaşırmıştım

Bak kız bak hakkındır
Ayy benim de artı geldiğim bi hafta derece yapmıştık biraz terledim ama sonuç belli olunca bu sefer de yırttık demiştim

ORTAKLAR
(2 Nisan-9 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Tebrikler kızlar Mathildablue @whitetea
blonde ambition ve C Cagrihilal1 listeye girişinizi tebrik ederim arkadaşlar inşallah en kısa zamanda ideal kilolarınıza ulaşırsınız sağlıcakla
Teşekkür ederiz canım hep beraber inşlh❤❤❤

İyiyiz cnm sen nasılsın
Davetimi kırmadı Deniz ve Kum im geldi onu tanıyanlar da çok
Çok iyi yapmışsın yahu:)

Ben de iyi diyelim iyi olalım modundayım.

Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum Aslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum

Yaaa benim eski kaptanımmmm gelmişşş hoşgeldin morördekkkk belki hatırlamazsın beni ama ben geri geldimm

Yalnız emojin çok şeker gizli bir donat barındırıyor
Ahaaaa haaaa çok fenasınız K.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa
Kendinin en iyi hali ol canım çok güzel bir hafta oldu teşekkür ederim birlikte çok güzel kiloda verdik❤ hep böyle eksiler ile devam edelim inşlh. Yeni ortin ile başarılar.

S Suskunhanim yeni ortağım merhaba birlikte güzel bir hafta çıkarırız inşlh

Canım gel geelll
Wcde yazarak takımı yürüten çok anne var burda
Zaten kaptanımızsın biliyorsun menü spor vs kaydını tutunca kontrole giriyor insan otomatikman
Yaza kadar 5 kg gitse fena mı olur

Cnım 2 öğün olmuş çok güzel
Aklın reçelde de kalmamış sacdada kalmamış

Canım burda herkes alıştı bana, ayrıca bu resmi görüp pastaneye koşup yiyecek biri de ne bileyim :))
Tabiiki sennn kendi kendini sabote eden sanse
bazen ortaklık bazen ortaklar kazananları yazıyorum bugün ona denk gelmiş
Bugün bizim Kafalar güzel Hedef60kgolmak
Azıcık ucundan yeşillendiğime göre mayo bakmaya devam edebilirim
Yaa ben de 63,4 ü gördüm dün. Ama bugün baskül gıcıklık yaptı
Nasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese
İyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…