Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaniii biz eksi 700-800 grm ile ceza yedik eksi 1kilo verip bile yiyen oluyir iken birilerinin 100grm verdi diye kupa alması
pek hoş olmadı tabi
En iyisi minimum hedef vermek ama haklısın o da düzelcek bu hafta
Neye karar verdin cnm yarın tatlı var mı sütlaç filan ye bari

Bende sana çok teşekkür ederim canım sporların her gün göz dolduyordu inşallah daha hafif kilolarda yeniden orti oluruz

Teşekkürler blonde ambition ben de seni tebrik ederim sarışın bombam :))

Kaldirik bir ot canım. Biz çok severiz. Ayy çok güzeldir
Valla 7 bin adımlık bir yürüyüşüm var ama koşu yalan oldu sanırım. Dersin başından kalkamadım

Ah çok mutlu oldum senin adına! Rakamsal olarak dilediğin rakama inmesen bile bu motivasyon çok iyi oluyor... Ne güzelll...

İyi de ben bu hafta tutturdum ki hedefi canım 63.2 yim

Alan veren herkesi tebrik ederim yine çook çook büyük sıkıntı değil bence haftaya daha süper olacaktır eminimki

Hedeflerini yazanları da alıntıladım ki burdan bakmak kolay olur
hahahaha yine hedef yazmamışım

Hedefim: 67.5 yine! hadi inşallah

En iyisi minimum hedef vermek ama haklısın o da düzelcek bu hafta
Neye karar verdin cnm yarın tatlı var mı sütlaç filan ye bari
Yok sütlaç en sevmediğim tatlı pirinç sevmem Allahtan çoğu tatlıyı sevmiyorum ben özellikle şerbetlileri hiç sevmem yani türk tatlıları genelde benim damak tadıma uymuyor galiba canım ondan o konuda şanslıyım
Bana tiramisu , profiterol yada çikolatalı sufle filan severim italya ve fransa mutfağı daha çok uyuyor bana galiba onları da canım çekmiyor şuan 68i filan görünce belki yerim şuan miss gibi arası cevizli hurma var , kakolu muz, kakaolu diyet top tarifi vs. Bir sürü %100 diyet tarifler var iken başka şey yemem hedefide yine 1.2 koydum zaten nasıl yiyim mis gibi çilek neyime yetmiyor dimi

Kimse ot aşkımızı sorgulamasın
Anam sağ olsun her türlü otu yiyoruz
Tanrı aşkına bu nasıl birşeydir

Ayy izmitte otururken biz de yerdik sakaryalı mıydın cnm belmayne
Bir ayağım İzmit bir ayağım düzce canım
Seninle yarıştayım ama çaktırmıyorum
kızzz gel omuz omuza yürüyek bu yolları yarış bende kaçma isteği uyandırıyor

Boylar ve kilolar yakın galiba harbiden beraber yürüyeceğiz galiba

Ah çok mutlu oldum senin adına! Rakamsal olarak dilediğin rakama inmesen bile bu motivasyon çok iyi oluyor... Ne güzelll...
Teşekkür edrim canım. Gerçekten çok motive edici oluyor. Ama benim için asıl önemli olan korumak. Çünkü başaramadığım şey o. Ama bu sefer gerçekten farklı oldu. Bu defa kalıcı olcak, hissediyorum

Ohaaa cennet kuşu gibi yaaa
Allah mesut etsin ikinizi şimdiden kuzum

Çabuk öğreniyorsun tatlım
Şşşş eniştene ne diyosun cennet kuşu falan töbe töbeee Yalnız bende direk gelin güvey oldum
Yaniii biz eksi 700-800 grm ile ceza yedik eksi 1kilo verip bile yiyen oluyir iken birilerinin 100grm verdi diye kupa alması
pek hoş olmadı tabi
O acemi hatası oldu
İyi de ben bu hafta tutturdum ki hedefi canım 63.2 yim
Ayyy doğru canım seninki klavye hatası olmuş kim bilir kiminki sanıp yapıştırdım sana şeytanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…