- 31 Temmuz 2020
- 20.380
- 60.247
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.061
En iyisi minimum hedef vermek ama haklısın o da düzelcek bu haftaYaniii biz eksi 700-800 grm ile ceza yedikeksi 1kilo verip bile yiyen oluyir iken birilerinin 100grm verdi diye kupa alması
pek hoş olmadı tabi
Bende sana çok teşekkür ederim canımAhaaaa haaaa çok fenasınızK.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa
Kendinin en iyi hali ol canım çok güzel bir hafta oldu teşekkür ederim birlikte çok güzel kiloda verdik❤ hep böyle eksiler ile devam edelim inşlh. Yeni ortin ile başarılar.
@Suskunhanim yeni ortağım merhababirlikte güzel bir hafta çıkarırız inşlh
Suyu bende bilmemekteyimYeni ortim selaaaaamm, hemen hızlı bir giriş yapayım :)) Spor cezalarını paylaşıcam birazdan kaçın
Ortim menün güzel ama suyu göremedim
Sağol Esra'cım yeni hedefler yeni diyetisyen :))) Yakında bir yer buldum yürüme mesafesinde acayipte enerjim tuttu. Beni sakın bırakma dedim kıza :))) İnşallah bu defa bu iş bitecek...tebrikler canım
yeni diyetisyeninde hayırlı olsun :))
Canm bende geçen yıllar o kilolarda idim ondan 61 - 62 leri görünce hep sen kendine ne yaptın fitblonde 70lerde işin ne diyorumahh ahhh kilo aldım 63 oldum diyip kilo vermek için 63 ile listeye giren ben ... Ne alaka şuan 73
inşlh can benim ❤ şimdilik pek artı yok gibi ama kızların beklediği kötü sonuçlardan en azından daha iyi gibi ... umarım gerikalan herkesden de güzel eksiler gelir .
sağol tatlım birde bugün yada yarın regle olucam şiş halimle şükür yinede eksi ❤ inşlh bugün hemen regl olurum da haftaya cuma regl bitişi ile çok çok daha güzel bir düşüş gelir.
WwooowwwwO.M.G Canım bu yüzde de ne bu kiloya bu düşüş bu kız ne yemiş , ne içmiş , ne yapmış hepsini detaylı inceliyiciiiiiimmm...
tebrikler ballı pamukcum çok güzel gitmiş
Kaldirik bir ot canım. Biz çok severiz. Ayy çok güzeldirMocca kalorilidir kuzummm dikkat et en az 200 vardır bence :/
Adımlar güzel
Şahane menü canım sporda yarın gelir
Güzel menü canım
Harika canım
Akşam yemeğinde fırın makarna hiç olmasaymış süper olacakmış canım hem pilav hem makarna fazla gibi onun yerine tavuğu arttırmak güzel olur
Kaldırık kavurmasıne Olaki hiç duymadım
Güzel menü canım inş koşuda gelir
Ah çok mutlu oldum senin adına! Rakamsal olarak dilediğin rakama inmesen bile bu motivasyon çok iyi oluyor... Ne güzelll...Ay keşke canım
Burda herkes çok zayıflamışsın diyor. Beni en son gördüklerinde 75 kiloydum. Ama 20 kilo vermiş gibisin diyorlar. Hatta halam 55 kilo gibi duruyorsun dediÇok hoşuma gitti insanlar zayıflamışsın dedikçe iştahım kapandı valla
İyi de ben bu hafta tutturdum ki hedefi canım 63.2 yimEki Görüntüle 2815963 26 MART- 02 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2815964
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 79.8 79.2 64 63.7 64.5 64 77.5 77 74.75 73.75 54.5 54.4 62.5 62 70.2 69.9 64 63.4 84.7 84 87.9 86.5 54.1 53.9 ??? 71.9 71 95.25 95 68.9 67.5 75.7 75 59.1 58.6 89.6 89.3 73.8 72.3 76.4 75.4 78.9 78
- Hedefini tutturamayan arkadaşlar için yarın ZORUNLU spor günü
hahahaha yine hedef yazmamışımAlan veren herkesi tebrik ederim yine çook çook büyük sıkıntı değil bencehaftaya daha süper olacaktır eminimki
Hedeflerini yazanları da alıntıladım ki burdan bakmak kolay olur
Yok sütlaç en sevmediğim tatlı pirinç sevmem Allahtan çoğu tatlıyı sevmiyorum ben özellikle şerbetlileri hiç sevmem yani türk tatlıları genelde benim damak tadıma uymuyor galiba canım ondan o konuda şanslıyımEn iyisi minimum hedef vermek ama haklısın o da düzelcek bu hafta
Neye karar verdin cnm yarın tatlı var mısütlaç filan ye bari
belmayne Allah seni bildiği gibi yapsın kaldırakların içinde kayboldum ayy ne garip bir otmuş o hiç görmedim ama araştırdıkça araştırıyorum gece gece canım sıkıldı galiba
Diğer adı kaldırayak - galdırık- hodan- İspithey yavrum genel kültür çoştu bende
Bir ayağım İzmit bir ayağım düzce canım
kızzz gel omuz omuza yürüyek bu yollarıSeninle yarıştayım ama çaktırmıyorum
Tutmamışİyi de ben bu hafta tutturdum ki hedefi canım 63.2 yim
Boylar ve kilolar yakın galiba harbiden beraber yürüyeceğiz galiba
Kimse ot aşkımızı sorgulamasın
Anam sağ olsun her türlü otu yiyoruz
Bir ayağım İzmit bir ayağım düzce canım
kızzz gel omuz omuza yürüyek bu yollarıyarış bende kaçma isteği uyandırıyor
Tutmamışhedef 63.4 bikere sen neden 63.2 ye kadar iniyorsun da 63.4 de durmuyorsun fazla vermekten ceza yersin işte
Evet canım.Boylar ve kilolar yakın galiba harbiden beraber yürüyeceğiz galiba
Eveyt aynı boy yakın kilo ben her gün mayo bakıyorum motive ediyor beniEvet canım.160 benim boy. Seninki de öyle bir şeydi değil mi. Yeşile geçti ya ibre, göstermiyor
Teşekkür edrim canım. Gerçekten çok motive edici oluyor.Ah çok mutlu oldum senin adına! Rakamsal olarak dilediğin rakama inmesen bile bu motivasyon çok iyi oluyor... Ne güzelll...
Şşşş eniştene ne diyosun cennet kuşu falan töbe töbeeeOhaaa cennet kuşu gibi yaaa
Allah mesut etsin ikinizi şimdiden kuzum
Çabuk öğreniyorsun tatlım
O acemi hatası olduYaniii biz eksi 700-800 grm ile ceza yedikeksi 1kilo verip bile yiyen oluyir iken birilerinin 100grm verdi diye kupa alması
pek hoş olmadı tabi
Ayyy doğru canım seninki klavye hatası olmuş kim bilir kiminki sanıp yapıştırdım sana şeytanıİyi de ben bu hafta tutturdum ki hedefi canım 63.2 yim
Ay ben o seviyeye gelemedim dahaEveyt aynı boy yakın kilo ben her gün mayo bakıyorum motive ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?