Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa yeni bir aşk mı doğuyor
Ay çok heyecanlı

Fit tiramisu tarifi görmüştüm cnm öyle bişey de yapabilirsin
Ahahaha eniştemizzz

O şeytanda çok korkunç yalnız. İnsana elindeki çikolatayı bıraktıran cinsten

Ay valla şöyle iki dedikodu döndürürüz fena mı
Arkadaşım var bekar ona da diyorum bul birini de mevzumuz olsun
Karantinadan bir çıkayım gözümü 5 - 10 açıcam valla

Dün aklıma geldi seneler önce ben böyle aradığım erkekteki özellikleri yazmıştım ama yarım yamalak 10-15 madde falan ayrıldığım nişanlım o özelliklere birebir tutuyodu amaaa eksik yazmışımkiii sonrası ayrıldık. Dün yine bir liste yaptım ama ne listeeee off offf yok yoook 1 tane a4 sayfası arkalı önlü full doldu Hatta olayı abarttım birde şöyle oldu düğünümüz yok şurda evimiz var orda yaşıyoruz falan filan diye yazdırıp durdum bakalım bide tanıyayım diye burnunda ufak bi ben olsun dedim

Ne kadar iradeli olduğunu gördük,hiç şüphem yok ki yine basaracaksin
Ayy canım ortim desteklerin için çok teşekkür ederim,yine karşılaşırız insallah
Merhaba canım gel kaynasak
S Suskunhanim bu gün ki menün ve spor un nerede bakalım ? benden kaçmaz
Yazacak da korkuyorum

Bıızzttttt 54.1 olmaz 54 yazdım 200 grcık hedef olmaazzzz :)
Ah verebilsem fazlasını ama veremiyorum 80 kilo olan ile ellilerde olan nasıl aynı versino zaman yuzdeye göre hedef koyalımya da 55in altına bı güzellik yapalım,yazık bize

Haydaaa dakka bir gol bir diyorsun şimdi saç baş dalmalı fazla fazla kaynaşcaz işte sen ye iç parti ver sonra 100 grm versem 200grm versem hedef tutmuş olurmu diye sor
Ah verebilsem fazlasını ama veremiyorum 80 kilo olan ile ellilerde olan nasıl aynı versino zaman yuzdeye göre hedef koyalımya da 55in altına bı güzellik yapalım,yazık bize
Siz zaten 55in altına inip en büyük güzelliği kendinize yapmışsınız valla daha devlet size ne yapsın ama 300 grm hedef kesinlikle 50- 60 arası için olmalı 65 filan üstünde geçerli olmamalı ona katılıyorum 70üstü de 500grm ın üstü olabilir mesela o tarz bir şeyler mantıklı çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…