- 5 Ekim 2020
- 2.774
- 10.920
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.081
Yaaa yeni bir aşk mı doğuyorAslında evde durmaya alıştık son 1 senedir, bende hep izinliydim son 1 sene de topladan 3,5 ay işe gitmişimdir sadece ama böyle yasaklı olunca kaçası geliyo insanın ama yinede oturuyoz oturduğumuz yerde. Arada bizimkilere diyorum ki evden kaçarsanız ihbar ederim sizi ona göre
Ama çok şükür birşeye ihtiyacımız olmuyo, market vs ihtiyacını internetten sipariş veriyoruz, ilaç vs herhangi bişey lazım olunca tanıdığımız bir eczane var arıyoruz hemen getiriyolar. Aile hekimim zaten 2 günde bir arıyo bir sıkıntı var mı olursa ara beni diye (bu arada aile hekimimi yakın zamanda değiştirmiştim henüz kendisini görmemiştim kendi cebinden aramış galiba whatsappta fotosunu gördüm çok yakışıklıymış umarım bekardır iyileşince bi teşekküre gidem)
Fit tiramisu tarifi görmüştüm cnm öyle bişey de yapabilirsinYok sütlaç en sevmediğim tatlı pirinç sevmem Allahtan çoğu tatlıyı sevmiyorum ben özellikle şerbetlileri hiç sevmem yani türk tatlıları genelde benim damak tadıma uymuyor galiba canım ondan o konuda şanslıyım
Bana tiramisu , profiterol yada çikolatalı sufle filan severimitalya ve fransa mutfağı daha çok uyuyor bana galiba onları da canım çekmiyor şuan 68i filan görünce belki yerim şuan miss gibi arası cevizli hurma var , kakolu muz, kakaolu diyet top tarifi vs. Bir sürü %100 diyet tarifler var iken başka şey yemem hedefide yine 1.2 koydum zaten nasıl yiyim mis gibi çilek neyime yetmiyor dimi
AhahahaŞşşş eniştene ne diyosun cennet kuşu falan töbe töbeeeYalnız bende direk gelin güvey oldum
O acemi hatası oldu
Ayyy doğru canım seninki klavye hatası olmuş kim bilir kiminki sanıp yapıştırdım sana şeytanı
Ayyy inşallaaahhh, biri olsa da şöyle heyecanını yaşasak şurda be hep beraberYaaa yeni bir aşk mı doğuyor
Ay çok heyecanlı
Ay valla şöyle iki dedikodu döndürürüz fena mıAyyy inşallaaahhh, biri olsa da şöyle heyecanını yaşasak şurda be hep beraberBana böyle böyle diyo ne yapiim diye gelip sorayım size
800 gr verdim diye hiç bu kadar büyük ödül almamıştım
O şeytanda çok korkunç yalnız. İnsana elindeki çikolatayı bıraktıran cinstenŞşşş eniştene ne diyosun cennet kuşu falan töbe töbeeeYalnız bende direk gelin güvey oldum
O acemi hatası oldu
Ayyy doğru canım seninki klavye hatası olmuş kim bilir kiminki sanıp yapıştırdım sana şeytanı
Karantinadan bir çıkayım gözümü 5 - 10 açıcam vallaAy valla şöyle iki dedikodu döndürürüz fena mı
Arkadaşım var bekar ona da diyorum bul birini de mevzumuz olsun
Ortimsin diye torpil geçtim800 gr verdim diye hiç bu kadar büyük ödül almamıştımteşekkür süpermenn
Ne kadar iradeli olduğunu gördük,hiç şüphem yok ki yine basaracaksindiyetisyenle başlıyorum arkadaşlar salı günü inşallah dua edin ideal kiloma sağlıcakla ulaşayım bu sıkıntılı sürecte motivasyonumu yüksek tutan sevgili kaptanıCherry Mom ve naif ortim S Suskunhanim sizlere ayrıca teşekkür ediyorum ilginiz için Allah razı olsun
Ayy canım ortim
ORTAKLAR
(2 Nisan-9 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Merhaba canım gel kaynasakAhaaaa haaaa çok fenasınızK.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa
Kendinin en iyi hali ol canım çok güzel bir hafta oldu teşekkür ederim birlikte çok güzel kiloda verdik❤ hep böyle eksiler ile devam edelim inşlh. Yeni ortin ile başarılar.
S Suskunhanim yeni ortağım merhababirlikte güzel bir hafta çıkarırız inşlh
Yazacak da korkuyorum
Aaaaaa kızlar artık hedef tablosunu ben yapmıyorum diye gözümden kaçmış
Takım kuralımız hedef 0,300 altı olamazmuhursuzpusula bu sebeple -100 flan kabul etme canım o kadarda değil yani
Bu hafta hedefleri unutmayalım kızlar
İllaaa kaçamak yapacak iseniz tek bir gün Tek bir öğün kaçamak lütfen .... Pazara sarkmazsa iyi olur bugün veya yarın ideal gündür sonrası toparlanmıyor
Ah verebilsem fazlasını ama veremiyorumBıızzttttt 54.1 olmaz 54 yazdım200 grcık hedef olmaazzzz :)
Ben bilmem kaptim bilirAh verebilsem fazlasını ama veremiyorum80 kilo olan ile ellilerde olan nasıl aynı versin o zaman yuzdeye göre hedef koyalım ya da 55in altına bı güzellik yapalım,yazık bize
Aman bdvye düşülmesin deAyyy inşallaaahhh, biri olsa da şöyle heyecanını yaşasak şurda be hep beraberBana böyle böyle diyo ne yapiim diye gelip sorayım size
Ne kadar iradeli olduğunu gördük,hiç şüphem yok ki yine basaracaksin
Ayy canım ortimdesteklerin için çok teşekkür ederim,yine karşılaşırız insallah
Merhaba canım gel kaynasak
Yazacak da korkuyorum
Siz zaten 55in altına inip en büyük güzelliği kendinize yapmışsınız valla daha devlet size ne yapsınAh verebilsem fazlasını ama veremiyorum80 kilo olan ile ellilerde olan nasıl aynı versin o zaman yuzdeye göre hedef koyalım ya da 55in altına bı güzellik yapalım,yazık bize
Evet haklısınız ama dayanamadımAkşam yemeğinde fırın makarna hiç olmasaymış süper olacakmış canım hem pilav hem makarna fazla gibi onun yerine tavuğu arttırmak güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?