Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5. TAKIM 209. ETAP

burcuozzer (61,8 /60,7/1,1/1,78%)
seanymph ( 65,3/65,8/-0,5/-0,77%)
Lequim ( 65,7 / 64,9 / 0,8 / 1,22% )
taydin ( 76,6 / 77.1/-0,5/ 0,65% )
kvrck ( 71,4/ 71 / 0,4/0,56%)
yasafat ( 101,5 / )
ferihan ( 100,6 )
Amonra ( 84,6 / 83,3 / 1,3 / 1,54 % )
begümD ( 80,9 /80,1/ 0,8/0,99%) )
fulias (52 / 51,3 / 0,7/ 0,74 )
duyuege ( 63,3 / 61,9 / 1,4 / 2,21%)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,7 )

kaptanınızın işi varmış sanırım.. kardeş takım olarak ben hazırlamaya çalıştım listeyi...
umarım hata yoktur...

tatlım bende burdayım ama sağol liste için

5. TAKIM 209. ETAP

burcuozzer (61,8 /60,7/1,1/1,78%)
seanymph ( 65,3/65,8/-0,5/-0,77%)
Lequim ( 65,7 / 64,9 / 0,8 / 1,22% )
taydin ( 76,6 / 77.1/-0,5/ - 0,65% )
kvrck ( 71,4/ 71 / 0,4/0,56%)
yasafat ( 101,5 / )
ferihan ( 100,6 )
Amonra ( 84,6 / 83,3 / 1,3 / 1,54 % )
begümD ( 80,9 /80,1/ 0,8/0,99%) )
fulias (52 / 51,3 / 0,7/ 1,35% )
duyuege ( 63,3 / 61,9 / 1,4 / 2,21%)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,7 )

olması lazım

evet haklısın... onlar kendisi hesaplamış kontrol etmemişim sanırım...

begümcüm kardeş takımın hazırladığı listede benim geçen haftaki kilom yanlış canım ben yazdım hesaplamamı kilomu hazırlarken kontrol edersin

ayy bi yardım edeyim dedim yüzüme gözüme bulaştırdım...

şimdi geçen haftaki listenize baktım ordada 106.6 yazıyo...
neyse ben iice karıştırmadan kaçayım kusura bakmayın...:78:

Son düzenleyen: Moderatör:
cerenim hala cevap vermedin. hala çok sıkı mı orası ben seni özledim ama

valla ceren nası gıdıyooo, ben de denıze verecegın cevaptan senden bı haber alırız dıye bekledım ama baktım yoktuuu :26:

denizim bak ceren o durumda bıle lısteyı kontrol edıp yanlısları bıldırıyooo valla oralardan, cerenin bu azimli halineee hastayımmm bırazcık sürtüneyimde bana da bulassınnn

cerencım umarım rahatın daha yerındedırrr,öptüm ikinizi deee

kılo bıldırımım
kusura bakmayın 1 saattır bılgısayarımla bogusuyorum bozuldu sımdı anca gırebıldım

gecen hafta:101.5
bu hafta: 99.4

yuppıııııııı 2 lı kılolara dustum en sonunda cooook mutluyum

yuzdesı nasıl hesaplanıyor bılemedım bu seferlık sız hesaplarsanız bır dahakı haftaya ben hesaplayayım

Kızlar alıntı yapabilcek durumum yok şu anda..

Oyüzden hepinize böyle yazıyorum…

Öncelikle hepinizi tebrik ederim verdiğiniz kilolar için.. deniz ve taydin.. üzmeyin kendinizi, 2nizin de haftası olumsuzluklarla ziyaretlerle geçti.. haftaya telafi edebilirsiniz, ama bence kendinize ceza olarak haftasonu kaçamaklarını kaldırın

Ben bu hafta 800 gr werdim, ii bi rakam aslında ama Pazartesi sabah da eksi 800deydim.. daha eksi olmak elimdeydi belkide ama ne yalan söyliiim kaçamaklarım coktu bu hafta, we hala reglolamadım, normalde mayısın 18inde olmam gerekiyordu, bugün 3 haziran.. gögüslerim we göbegim cok şiş, regl olduktan sonraki kilomu cok merak ediyorum ne yalan söliiim =)

İşler burada cok yogun, ortam çok itici ve cok soguk.. alışamadım hiç ve alışcağmı da zannetmiyorum, Allahtan işler yogunda zaman geçiyo.. aranıza sık sık gelemiyorum eskisi gibi.. paylaşım yapamadığım için takımdan diskalifiye edilme gibi bir durumum olma ihtimali varsa, lütfen bana öncesinden söyleyin, ben kendim ayrılırım..

Sizleri hep takipteyim, yazdıklarınızı gizli saklı kopyalayıp worde aktarıp ordan okuyorum, cewaplarımı da worde yazıp ordan yapıştırıyorum… hakkımızda hayırlısı olur inşallah…

Ben hesaplamalrı yapıyorum şimdi kızlar daha gelmeyenler var zaten heycan yok no stres

tatlım benim moralini bozma biz seni idare ederiz okadarcık

amannnnn ne biçim yer orası be arkadaşımın canını sıkıyorlar yaaaa:2: üzülme arkadaşım senin bilgisayarının ekranına mı bakıyorlar bunlar ya offfff ben seni çok özledim yaaaaaaaaa pis gıcık oldum şimdi ben o bankaya

canım daha yenısın ya alısırsın bende her yenı ıs yerımde (kı 5 tane degıstırdım) alısma sorunu yasarım ılk basta coook sıkılırım sonra alısırım senınde oyle olur arada gır beklıyoruzzzz

günaydn hanımlar.tebrik ediorum kilo verenleri.
beni babam almaya gelio birazdan kahvaltyı beraber yapıcaz.
bu arada kilom yuine dünden farklı çıktı begmcm dövceksn artık beni ama:26:

kilom 60,2

500 gr daha gtmiş

burcuozzer(61,8/60,2/1,6/2,58%)

işte büle oldu

bak ben diyeyim bu dkz işe yarıyo:)

tebrik ederim duygucum...
bana yetişmişsin... ben eşim gelince fazla abarttım geri aldım verdiklerimi...:78:

Sağol Gülsümcüm toparlarsın sende eminim e normal onca hasretten sonra sevinçten yemişindir

Cerencim sen elinden geldiği kadar yine paylaşım yapıyorsun gördüğüm kadarıyla bu kadar stres varken normaldir bence hoşgörülür tatlım üzme sen kendini..Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Bu hafta geçen haftaya göre daha iyiyiz sanırım tebrik ediyorum arkadaşlarım hepiniziKilo vermeyen arkadaşlarım sizde üzülmeyin ara sıra olabiliyor haftaya fazlasıyla verip açığınızı kapatırsınız

dkz ne canım :26:

Ben bugün öğlen yemeğinde kısır yemek istiyorum resmen aş eriyorum...Şimdi baktımda kısır 2 kaşık 125 kaloriBirde eskiden diyordumki nasıl kilo alıyorum ben kısırı en az 2 tabak yediğimi biliyorum
Demek 4 5 kaşık yesem ancak denk gelecek bir öğün için bu kadar kalorili olduğunu bilmiyordum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…