Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yanlış yazıldıda benmii farketmedim acaba canım çünkü geçen hafta pazartesi haftasonu kilo alarak başlamıştım ordan hatırlıyorum bir öncekii haftaki kiloma dönmek için çok çaba sarfettim ondan hatırlıyorum bu kiloyu neyse o zaman pek bişey fark etmez yanlış yazıldı geçen hafta sanırım teşekkür ederim canım görmedin diye tekrar tekrar yazdım kusura bakma

estafurullah tatlım o zaman belkide geçen hafta yanlış olmuştu özür dilerim

öğleden önce beşibiryerde çayımı içtim öğle yemeğinde 1 domates ve 1 biberle yapılmış menemen yedim 1 yumurta kırdım yanında biraz kaşar peyniri yedim toplamda 11 puan yaptı. sabah 20 puandı 31 puan yaptı oleyyyy daha 19 puanım var

kızlar deniz kaçar tekrar cenaze evine gidecem ben. of of içim daralıyor orda ama gitmem lazım bi 10 gün falan hergün uğramam lazım oraya. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz

bu haftayı kilo vererek kapatan herkesi tebrik ediyorum..

yasafatı ise ayrıca 2 li rakamlara ulaştığı için kutluyorum.

cerencim allah yardımcın olsun. baya huzursuz bir ortamdasın. kolay değil ama canını sıkmamaya çalış. tatile az kaldı..

begümcüm desteğin için sağol, +500 regl dönemi şişliği olma ihtimali çok yüksek..

pazar günü yine piknikte olucam.. bol oksijen ve yürüyüşle telafi ederim inşallah..

bugün yediklerimi yazayım bir de

sabah
1 kepekli kaşarlı tost
domates salata

öğle

çorba
etli türlü
2 yk pilav
salata

akşama bakıcaz artık eve gidince... geç kalırsam büroda nesfit yerim..

patron doum gunu pastası almış bana (3 gün rötarlı) azcık yedim.

Öğle Yemeği yiyemedim.

Sabah bugdaylı simit yedim birde ekinezya çayı içtim.

Akşam da dışarda yiyicez yine bi sebze yemeği yerim heralde

merhaba canlarım ben bir türlü mönü hazırlayamıyorum akşam nişanlıma et yerine sebze yemeği hazırlamak istedim ama yüzüme gözüme bulaştırdım yaptığım sadece zeytinyağlı taze fasulye ve yalancı tavuk göğsü tatlısı o kadar bana yardım edin bu mönüyü nasıl şenlendirip zenginleştirebilirim alternatif seçenekler bekliyorum sizden lütfennnnnnnnnnnnn

selaam kızlar.utanarak geliyorum ben bu cezayı da sevmiyorum ama hakettim.takımımı ihmal ettim. paylaşımda bulunmadım cezalıyım. tüm takımlara hain domdom olduğumu yazmam lazım.

diyetıne uygun yemek cesıtlerımı ıstıyosun yoksa nısanlın ıcın ozel bı menu mu ıstıyosunnn orasını anlayamadımm :26:

diyetıne uygun yemek cesıtlerımı ıstıyosun yoksa nısanlın ıcın ozel bı menu mu ıstıyosunnn orasını anlayamadımm :26:

canım nişanlıma uygun bir menü istiyorum aslında et yemeği yapacaktım yanınada pilav zeytinyağlı vs düşündüm ama et dokunuyor nişanlıma oda çok seviyor eti bende korktum zaten yol yorgunu birde dokunmasın diye hafif bir menü seçeyim dedim ama beceremedim tıkandım kaldım .

dur ben ozelden msj atayım sana, ınsan kendı yıyemeyınce baskaları barı yesın ıstıyooo

ette yiyebilirsin kuzu doğumgüün için falan çıkıyosanız eğer

kime göre bi mönü istiyosyun kuzu
tavuk söte olur orman kebabı olur tavuklu bezelye olur olurda olur yani yanına bide pilav ohhhh miss miss

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-43.html

etap 1. olmuşuz burcum da birinci
çok tebrik ediyorum bizi
eve yeni geldim ama bitiğim kızlar
öyle moktan bi hafta yaşadım ki
hele bugün yeni sisteme geçiş yapma eğitimi vardı
mok gibi bi progrm yapmışlar
iş yükü 3 e katlanmış sinir oldum
hiç bi faydası yok bize yani
hem de bugün o bahsettiğim yavru kedi vardı ya
gelişmeyen elimde öldü
çok ağladım
akşam üzeri şırıngayla süt verdim kakasını çişini yaptı
sonra fenalaştı yavrum
annesine götürdüm
yan düştü öylece kaldı nefes alamıyo gibiydi
çok uğraştım ama o kadar çabuk oldu ki inanamadım öldüğüne
sonra bahçıvanlar zor aldı elimden öldü artık
gömelim diye hala sersem gibiyim
öğlen arası atıştırdığım 3 kandil simidi
ve çayla duruyorum
başım çatlıyo
üzgünüm kötüyüm hala ağlayasım var

Son düzenleme:
dur ben ozelden msj atayım sana, ınsan kendı yıyemeyınce baskaları barı yesın ıstıyooo

umarım mesajım gelmıstır, ana yemege mantarlı tavuk sote, garneturlu pılav fılan yapıp yanına salatalar ve mezelerle de zengınlestırebılırısn canım menunü mesajımı yazarken farkındaysan bı an kendımden gecmişim, özlemişim galıbaaa

neyse ben cıkıyorum yavastan hepınıze ıyı haftasonları :79:

İyi akşamlar arkadaşlar...
1.olmuşuz tebrik ederim herkesi hep böyle gideriz inşallah...
Bugün biraz dengesiz oldu menüm yinede yazayım:

sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt
1 dilim peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
3 cherry domates

Öğle:
4 5 kaşık kısır
2 bardak tek şekerli çay
1 türk kahvesi
Akşam:
yoğurt ve çilek....
Bugün çok dengesiz oldu ya farkındayım ara öğün yok tuhaf bir menü oldu ama 1.4 gram hatrına olsun bu kadar şımarıklık demi ama

kısırın içinde birçok malzeme olduğu için ayrıca nar ekşisi sıvı yağ salça falan gizli düşmanlar amanınnnn

ama ne yenir heee haha

Evet kızlar haklısınız ama bugün diyetisyene sordum 6 kaşık yiyebilceğimi söyledi birde 3 kaşık yoğurtla bir öğün olabilir dedi ama ara sıra olsun dedi:)
Bende bir güzel afiyetle yedim ama 6 kaşık bile değildi korka korka yediğim için zevk almadım desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…