- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.421
teşekürler tatlım verdim ben paylaşıma şimdi seninkine bakıyorum
nie öle oldu tatlım
tatlım şimdi geçen haftaki listelerede baktım orda da öle yazıyo ama sen yanlış hatırlıyo olmayasın ?
100,7 den 100,6 ya düşmüşsün geçen hafta
paylaşıma verdim listeyi
ok tatlım?
begümcüm paylaşıma vermişsin listeyi ama yanlışlık var benim kilomda
yanlış yazıldıda benmii farketmedim acaba canım çünkü geçen hafta pazartesi haftasonu kilo alarak başlamıştım ordan hatırlıyorum bir öncekii haftaki kiloma dönmek için çok çaba sarfettim ondan hatırlıyorum bu kiloyu neyse o zaman pek bişey fark etmez yanlış yazıldı geçen hafta sanırım teşekkür ederim canım görmedin diye tekrar tekrar yazdım kusura bakma
estafurullah tatlım o zaman belkide geçen hafta yanlış olmuştu özür dilerim
merhaba canlarım ben bir türlü mönü hazırlayamıyorum akşam nişanlıma et yerine sebze yemeği hazırlamak istedim ama yüzüme gözüme bulaştırdım yaptığım sadece zeytinyağlı taze fasulye ve yalancı tavuk göğsü tatlısı o kadarbana yardım edin bu mönüyü nasıl şenlendirip zenginleştirebilirim alternatif seçenekler bekliyorum sizden lütfennnnnnnnnnnnn
diyetıne uygun yemek cesıtlerımı ıstıyosun yoksa nısanlın ıcın ozel bı menu mu ıstıyosunnn orasını anlayamadımm :26:
canım nişanlıma uygun bir menü istiyorum aslında et yemeği yapacaktım yanınada pilav zeytinyağlı vs düşündüm ama et dokunuyor nişanlıma oda çok seviyor eti bende korktum zaten yol yorgunu birde dokunmasın diye hafif bir menü seçeyim dedim ama beceremedim tıkandım kaldım .
patron doum gunu pastası almış bana (3 gün rötarlı) azcık yedim.
öğle yemeği yiyemedim.
Sabah bugdaylı simit yedim birde ekinezya çayı içtim.
Akşam da dışarda yiyicez yine bi sebze yemeği yerim heralde
merhaba canlarım ben bir türlü mönü hazırlayamıyorum akşam nişanlıma et yerine sebze yemeği hazırlamak istedim ama yüzüme gözüme bulaştırdım yaptığım sadece zeytinyağlı taze fasulye ve yalancı tavuk göğsü tatlısı o kadarBana yardım edin bu mönüyü nasıl şenlendirip zenginleştirebilirim alternatif seçenekler bekliyorum sizden lütfennnnnnnnnnnnn
dur ben ozelden msj atayım sana, ınsan kendı yıyemeyınce baskaları barı yesın ıstıyooo
kısırın içinde birçok malzeme olduğu için ayrıca nar ekşisi sıvı yağ salça falan gizli düşmanlar amanınnnn
ama ne yenir heeehaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?