Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar hanımlar

bakıyorum da aşağıda kimse yok..
ben dün diyetsz zayflamayı araştrdm biraz,bana mantklı geldi,belkim haftaya bi denerim,deneyen varmı bnu daha önceden??

Arkadaşlar merhaba,
Cok lanet bi yere geldim ben, sizi takip etmeye çalışıyorum ama yazamıyorum..
Ciddi ciddi tatil dönüşü istifamı wermeyi düşünüyorum.. gözümü kararttım, gözden de cıkardım her şeyi..
Gelemediğim için kusura bkmayın ve merak etmeyin ama özleyin beni

canım benim çok üzüldüm ya dur bakalım biraz sabır göster belki alışırsın diyeceğim ama sen bilirsin tabi en iyisini iş bulmadanda istifa etme şu zamanda iş bulmak zor birazcık sabır canım biz özleriz seni özlemezmiyiz ama iş önemli önce yerine yerleş gelirsin elbet burayada çok öpüyorum canım ...

menümü de yaziim, bu arada bunları wordde yazıyom, kopyalayıp gönderip cıkıyom hemen, o derece

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği arasında yarım kk cheddar peyniri, 1 kk beyaz peynir

Ara
1 tane kayısılı activia

Öğlen
Tavuklu salata
1 tane top beyaz ekmek ( içini yemedim )

Ara
1 tane kuru kayısı

Akşam
7 tane parmak köfte ızgara
3 yk light yogurt
Yarım kk beyaz peynir

Gece
10 tane fln patates kızartması, ketçaplı mayonezli
1 kutu ice tea seftali

sinirden kaçamaga vurdum kendimi

cerenim sinirlenip diyetini bozmaya falan kalkma canım biraz sabırlı ol belki zamanla düzene girer biraz gözlemle bakalım neler olacak genel olarak mönün güzel canım ama stres kilo aldırıyor bunu unutma kocaman öpüyorum

teşekkür ederim canım

diyetsiz zayıflama nasıl oluyor acaba :26:

diyet yöntemleri ve deneyimlerimmiz kısmında baya ayrıntılı bi açıklama var cnm,bi bak istersen

hadi yaa üzüldm cnm,hayırlısı olsn o zaman ne diyelim..

sakin ol yavrum ya kendne zarar valla bak kaçamak fln yapmışın,hadi kilo verilir de sinirden ömründen çaldığın dakikalar geri gelmez,sağlık olsn de geç,elbet oluruna varır

canım hayırlı olsun yeni yerin diyecem ama pek oyle değil gibi :26: ıyıce kolaçan et canım etrafı bi, sen tatıle gıdınceye kadar zaten iyice anlarsın nası bı yer oldugunu; genel mudurluge gecişle ilgili hıc mı bısı solemedıler ordan sana :44: çalışma arakadasların kafa dengi olur ınşallahta, tatıle gıdınceye kadar rahat olursun, hakkında hayırlı olsun dıyorum canım ama kendını iş bakımından garantıye alıncaya kadar sabırlı olmanı nacizane tavsıye edıyorummm :26: çok özletme kendınııı

begüm ne yedin bakayım kaçamakları söyle:)))
ben akşam yemeğinde ton balıklı salata yemeye karar verdim kızlar..ton balığını sevmiyorum ama hafif ve besleyici olduğu için bu akşam yicem

valla duygucum ne sen sor ne ben söyliyim.resmen doymıcakmışım gibi geliyo bana ya ne yesem doymuyorum hep istiyorum hep istiyorum bu aralar
çikolatalı kek yedim hemde yemekten hemen sonra.akşamda pide yedim (
ama müstahak bana durduramıyorum kendimi
bende reglim bitsin die bekliyorum bugün son inşallah
yarın sabah tekrar eskiye dönücek beslenmem

tatlım sıkıntılı durumlar var anlaşılan allah kolaylık versin
bende çok yoğundum malum ay başı giremedim pek böle oluncada burası epey boş kalmış valla kuzu

biri benide durdursunnn ama bunu bitek yine ben yapabilirim yaoıcam daaaaa
8 kilo temmuza kadar biraz zor görünüyo ama olmucak şey değil
1 ay var sonuçta kasma bence sonuçta emziriyosun sen

çok gezenti oldun sen yaaa
Valla hızına yetişemiyoruz avukat hanım

başınız sağolsun canım.seninde kandilin mübarek olsun

tatlım kaptanla konuşuruz yine ama seninki sağlık durumu olduğu için izinli sayılabilirsin die düşünüyorum

selamlar hanımlar

bakıyorum da aşağıda kimse yok..
Ben dün diyetsz zayflamayı araştrdm biraz,bana mantklı geldi,belkim haftaya bi denerim,deneyen varmı bnu daha önceden??

o nasıl bişiymiş ya.öle bişey varsa biz nie burda böle zorluk çekiyoz

tatlım vardır her şeyde bi hayır.yıldırma politikasıda olabilir bak ben sana diyim
dayan azcık du bi hemen karar verme bi git dinlen izninde güzelce dönünce bakarsın artık

sağolun kızlar. 2 gündür ruh gibi geziyorum diyet miyet hak getire.

abimiz çok gençti. arkasında 38 yaşında eşi 10 yaşında 1 kızı 7 yaşında 1 oğlu ve 3 yaşında 1 kızını bıraktı gitti dağ gibi adam. sapasağlamdı. ilk kalp krizinde götürdü işte. ben de az kendime geleyim hem de yağmuru uyutayım diye eve geldim. akşamüstü tekrar gidecem oraya. offfff ya en küçük kızı benim yağmur kadar. yağmurla oyun oynuyorlardı sabah diyorki kızıma babam işten gelicek beni parka götürcek söz verdi dün diyor

ayyy canım benimm kıyamam yaaa

böyle bir durumda ne denir ki kuzucum ya
ölüm işte
bazen bende düşünüyorum çocuk için gitmediğimiz doktor dökmediğimiz para kalmadı
acaba olmaması daha mı haYIRLI ben ölsem babamız ölse nasıl olcak
of offfffff ne yaparsak yapalım bazı şeyleri değiştiremioruz işte malesef
rabbim yardımcıları olsun

ay yok cnm o kadar kasamıycm zaten temmuza kadar da gtmez, amannn 3-5 kilo fazla görversnler bundada napim,zaten çok zayıftm hamilelikten önce,ama kuduruyolardı kıskançlıktan,şimdi azck fazla görnce laf etmeden duramazlar,içlerinin yağları erir benm o fazladan 3-5 kiloyla

ay içim bi garip oldu ya,allah sabır versn,yavrum kıyamam nası açıklanırki şimdi o minick yavruya...
allah cidden metanet versn

begmcm diyetsz zayıflama başlığı diyet yönt. ve deneyim. kısmında cnm,ben ordan okudm mantklı geldi,bgn öle takıldm mesela gayet ii gidio,psikolojk bişi biraz bi bak istersn

Eki Görüntüle 203384

Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.

Rabbim, hepimizin dualarını kabul eylesin.. Kandiliniz mübarek olsun…

İyi akşamlar kızlar bugün pek bakamadım kandil dolayısıyla akşama yemeğe misafirimiz var...
Gece uğrarım yine..
,Menümü paylaşayım
öğle:1 yumurta ile omlet 1 dilim peynirli
1 dilim ekmek
ara:3 etiform
1 soda sade
Akşam:domatesli tavuk sote
salata yağsız
1 dilim ekmek
gece:12 çilek

Öpüyorum hepinizi..

Kıyamam çok kötü oldum o ufacı yavrucağın söylediği sözden dolayı çok zordur anlamlandıramazki ölüm nedir babasını niye almıştır offffff Allahım geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin kimseyi gözü arkada bırakmasın inşallah ölüme dur denmiyor yapacak çok işim var daha bu dünyada denmiyor, takdir Allahın ,sabır diliyorum ...

öğle yemeğim karmakarışık bişey oldu saat 1 de patronumn eşi ikram getirdi meyve birde yemek pişirmiş biraz ondan ikram etti 3 kayısı 5 kiraz ve 2 y.k. susuz taze fasulye tabi bu beni doyurmadı ve ben 3 te acıktım yanımda var olan altınçöreği yedim . fazla oldu biliyorum ama akşama müsli yiyerek telafi etmeye çalışıcam yarın tartı günü malum bakalım ne kadar farketmiş yada farketmişmi :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…