- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.401
kısırın içinde birçok malzeme olduğu için ayrıca nar ekşisi sıvı yağ salça falan gizli düşmanlar amanınnnn
kilo verenleri tebrik ediyorummm sizleri çok seviyorum
kahvaltım:
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üstüne çok az margarin sürdüm-16 puan
2 dilim kaşar peyniri-1 puan
yağsız sucuklu yumurta-1 puan
yarım salatalık-2 puan
toplamda 20 puan oldu. yatana kadar 30 puan hakkım var
karbonhidrat diyeti yapmaya başladım da bugün hayırlısı artık
ayy bi yardım edeyim dedim yüzüme gözüme bulaştırdım...
şimdi geçen haftaki listenize baktım ordada 106.6 yazıyo...
neyse ben iice karıştırmadan kaçayım kusura bakmayın...:78:
kılo bıldırımım
kusura bakmayın 1 saattır bılgısayarımla bogusuyorum bozuldu sımdı anca gırebıldım
gecen hafta:101.5
bu hafta: 99.4
yuppıııııııı 2 lı kılolara dustum en sonunda cooook mutluyum
yuzdesı nasıl hesaplanıyor bılemedım bu seferlık sız hesaplarsanız bır dahakı haftaya ben hesaplayayım
ben karbonhidrat diyetini çok severim canım 16 kilo verdim 2,5 ayda ve uzun süre geri almadım ama süreklie yapmanı tavsiye etmem uzun süre yapıldığında saç dökülmesi ve unutkanlık gibi etkileri var vitamin kullanmak gerekiyor
kızlar selamlar
ben 14.takımın üyesiyim ve üstüme düşen görevi yapmadım
tebrik ederim canım sen benden önce düştün ikili rakamlara maşallahAllah nazardan sakınsın darısı benimde başıma ben herhalde haftaya ancak düşerim canım olsun burada herkezin verdiği kilolara kendim kilo vermiş gibi seviniyorum
Kızlar alıntı yapabilcek durumum yok şu anda..
Oyüzden hepinize böyle yazıyorum…
Öncelikle hepinizi tebrik ederim verdiğiniz kilolar için.. deniz ve taydin.. üzmeyin kendinizi, 2nizin de haftası olumsuzluklarla ziyaretlerle geçti.. haftaya telafi edebilirsiniz, ama bence kendinize ceza olarak haftasonu kaçamaklarını kaldırın
Ben bu hafta 800 gr werdim, ii bi rakam aslında ama Pazartesi sabah da eksi 800deydim.. daha eksi olmak elimdeydi belkide ama ne yalan söyliiim kaçamaklarım coktu bu hafta, we hala reglolamadım, normalde mayısın 18inde olmam gerekiyordu, bugün 3 haziran.. gögüslerim we göbegim cok şiş, regl olduktan sonraki kilomu cok merak ediyorum ne yalan söliiim =)
İşler burada cok yogun, ortam çok itici ve cok soguk.. alışamadım hiç ve alışcağmı da zannetmiyorum, Allahtan işler yogunda zaman geçiyo.. aranıza sık sık gelemiyorum eskisi gibi.. paylaşım yapamadığım için takımdan diskalifiye edilme gibi bir durumum olma ihtimali varsa, lütfen bana öncesinden söyleyin, ben kendim ayrılırım..
Sizleri hep takipteyim, yazdıklarınızı gizli saklı kopyalayıp worde aktarıp ordan okuyorum, cewaplarımı da worde yazıp ordan yapıştırıyorum… hakkımızda hayırlısı olur inşallah…
cerenim lütfen moralini bozma canım düşünme sen burayı biz seni bilmiyormuyuz sanki sen işlerine odaklan aklın burada biliyorum bizimde aklımız sende ama iyi olacak herşey inşallah öpüyorum canım
5. TAKIM 209. ETAP
burcuozzer ( 61,8 / 60,20 / 1,60 / 2,59 % )
seanymph ( 65,30 /65,80 / - 0,50 / -0,77 % )
lequim ( 65,70 / 64,9 / 0,80 / 1,22 % )
taydin ( 76,6 / 77,1 / -0,50 / -0,65 % )
kvrck ( 71,4/ 71,00 / 0,40 / 0,56 % )
yasafat (101,5 / 99,4 / 2,10 / 2,07 % )
ferihan ( 100,6 / 100,2 / 0,40 / 0,40% )
Amonra ( 84,6 / 83,3 /1,30 / 1,54 % )
begümD ( 80,9/ 80,1 / 0,80 / 0,99 % )
fulias ( 52,00 / 51,3 / 0,70 / 1,35 %)
duyuege ( 63,3 / 61,9 / 1,40 / 2,21 %)
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,7 / 815,20 / 8,50 / 1,03 % )
KIZLAR LİSTEMİZ HAZIR.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
canım benım sagol ama sen benden once dusmundun tekrar dusersın merak etme haftaya 2 kılo verırsın 98 olursun hadı bakalım hazıran sonuna kadar 95 e ınelım
begümcüm,
listeniz doğru canım. Tebrik ederim, güzel liste
Bizimkini oğlumu yatırdıktan sonra ekliycem inş.
dünkü menümmmm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği arasında yarım kk cheddar peyniri
ara
3 tane light yulaflı bisküvi
öğlen
1 tane kaşarlı tavuk sarma ( baya büyüktü ve kızartmaydı )
3 yk patates püresi
4 yk cacık
2 yk salata
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 tane light yulaflı bisküvi
akşam
2 tane kzıartma köfte
2 tne elma dilim patates ( hemide ketçap mayoneze bandım )
1 dilim beyaz ekmek
ne güzel kaçamaklarım war dimi
begümcüm benim geçen haftaki kilom 101,6 ydı bu hafta 1,4 kg verdim . Beni eksik kilo verdi olarak gösterdinizDüzeltebilirmisin acaba canım teşekkür ederim :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?