- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.401
Canim sen toprak grubusun su grubu ve kendi grubunla cok iyi anlasirsin yengec balik akrep oglak ve basakla.Bogayım canım :) arkadaş olarak çok iyidir ikizler ama ilişkide çok güvenilmez
Günaydın ortim.Geçmiş olsun canım. Yürüyüs bence iyi oluyor vucudu yormuyor zorlamıyor. Demek sende fazla su ödem yapıyor ben de cok su içemiyorum 1.5 lt yi bile görmem canımın istemesine bıraksam:d
Evet evett insallahpazartesi eksi olunca cuma da iyi bir sonuc cıkıyor. Yarın iyi beslenelim pazartesi icin
Benim eşim öyle değil dediğin gibi olsaydı haklısın çekmek çok zor olurduYengec miiii dusman basina diyorumbu kadar nazli niyazli bir erkek grubu yok ya benim ex sahis yengecti triplerini anlayamiyordum zaten psikolojik problemleri vardi neye küstü nasi küstü niye küstü soruyorum tik yok ben erkegim o kadin sanki iliskide aslan burcu bekar bacilarim yengec erkeginden alabildigine kacin yasam enerjiniz icin kendiniz icin. sonu bosanma oldu bende
Her sene nisan ayında muhakkak izlerizAynen canim benim isyerinde bile her gun konusuruz üstünebitmesine ragmen sen de izleein galiba canim ahh ahh khaleesimi delirttiler
Hoş bulduk
Yükselenimde aslan canım benim o nasıl oluyorCanim sen toprak grubusun su grubu ve kendi grubunla cok iyi anlasirsin yengec balik akrep oglak ve basakla.
İkizler hava burcu zor toprakla anlaşması iliskide. hava grubu ates grubu ve kendi grubuyla iyi anlasir. Ben gozlem yaptim kendimde gercekten dogru en iyi anlastigim grup ateş ve hava bi de astrolog sey demisti ben aslanim mesela benden once ve sonra gelen burclarla anlasmam cok zor olurmus benden once yengec var sonra basak var. İlginc gelmisti
Ahh Hazal ahh deşme yaramiBenim eşim öyle değil dediğin gibi olsaydı haklısın çekmek çok zor olurdu
Her sene nisan ayında muhakkak izlerizİlk izlediklerimde tam bir Starkçıydım ama en son izlediğimde ah be harcadılar Khaleesiyi dedim
Yukselen aslan iyidir canim senin burcun da boga sabit aslan yukselen de sabit biraz rijit olursun fikirlerin kolay kolay degismez ama para konusunda cok guzel denk gelmis aslan savurgan boga tutumludur sen ortasisinYükselenimde aslan canım benim o nasıl oluyor
Eksiler sonradan kaybolur falan simdiden utanayim dedim.Valla bende tatlı yiyince sökülüyor ama diyemem sana tabi
Cherry Mom kapticim bi de lahana suyu diyordu sanırım
Canım ne güzel işte
niye utanan maamun var
Kesinlikle ama gelmiş geçmiş en iyi dizi onun gibisi olmaz yeni çekilecek house of the dragon u bekliyorum heyecanlaAhh Hazal ahh deşme yaramicok iyi diziydi ama ya yerine gelecek onun kadar iyisini bulamadim
Günaydın ortim :) Ben bugün tartıldım ama eksi göremedimGünaydın keyifli pazarlar herkese
Günaydın ortim.
Teşekkür ederim iyi olucam inşallah
Suyun beni etkilediğini farkettim yüzden bi süre de böyle devam edicem.
Pazartesiye ikimizde eksi girip cuma ya bol eksiler görücez inşallah
Kız biz aynımıyız acabaYükselenimde aslan canım benim o nasıl oluyor
Yaparim tabi ki canimin icin
Aynen canim ben de onu bekliyorum heyecanlaKesinlikle ama gelmiş geçmiş en iyi dizi onun gibisi olmaz yeni çekilecek house of the dragon u bekliyorum heyecanla
Evettt ya hep ya hiç benim içinYaparim tabi ki canimin icin
Kuzum oglak burcu akrep yukselen duygularini cok belli etmez oglak mantik burcudur akrep de su grubu ice donuktur. Duygulari disardan cok anlasilmasa da sevdigini cok sever sevmedigine de buz gibi olabilirsin. Cunku akrep ya hep ya hiccidir. Kisaca dosta guven dusmana korku salar
Para konusunda da güzel biriklimler yapabilecek kapasitede olursun oglak parayi cok guzel idare eden bir burc akrep yukselen de istikrar verir
Yemekten ve damak tadından çok iyi anlarım zaten burada olduğumdan belliYukselen aslan iyidir canim senin burcun da boga sabit aslan yukselen de sabit biraz rijit olursun fikirlerin kolay kolay degismez ama para konusunda cok guzel denk gelmis aslan savurgan boga tutumludur sen ortasisin
Cok iyi bir yemek gurmesi olabilirsin boga da aslan da zevklidir tatlar konusunda
Ne demek canimmEvettt ya hep ya hiç benim içinortam yok. Sevgi konusunda da aynıyım. Her bir kelimesi ile Gerçekten beni anlattın
Teşekkür ederimmmm
Zeynepcim seni de yorumlayim ahah benim yukseleim de terazi ondan daha bilgiliyim bu konudaNamaria kız Almıla ablacığım ne güzel yorumluyorsun baya ilgilisin ben de hiç anlamam bu işlerden yengeç burcuyum bir tek duygusalım diyebiliyorum yükselenim de terazi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?