Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bogayım canım :) arkadaş olarak çok iyidir ikizler ama ilişkide çok güvenilmez
Canim sen toprak grubusun su grubu ve kendi grubunla cok iyi anlasirsin yengec balik akrep oglak ve basakla.
İkizler hava burcu zor toprakla anlaşması iliskide. hava grubu ates grubu ve kendi grubuyla iyi anlasir. Ben gozlem yaptim kendimde gercekten dogru en iyi anlastigim grup ateş ve hava bi de astrolog sey demisti ben aslanim mesela benden once ve sonra gelen burclarla anlasmam cok zor olurmus benden once yengec var sonra basak var. İlginc gelmisti

Günaydın keyifli pazarlar herkese

Günaydın ortim.
Teşekkür ederim iyi olucam inşallah
Suyun beni etkilediğini farkettim yüzden bi süre de böyle devam edicem.
Pazartesiye ikimizde eksi girip cuma ya bol eksiler görücez inşallah

Benim eşim öyle değil dediğin gibi olsaydı haklısın çekmek çok zor olurdu
Aynen canim benim isyerinde bile her gun konusuruz üstüne bitmesine ragmen sen de izleein galiba canim ahh ahh khaleesimi delirttiler
Her sene nisan ayında muhakkak izleriz İlk izlediklerimde tam bir Starkçıydım ama en son izlediğimde ah be harcadılar Khaleesiyi dedim

Yükselenimde aslan canım benim o nasıl oluyor

Ahh Hazal ahh deşme yarami cok iyi diziydi ama ya yerine gelecek onun kadar iyisini bulamadim

Yukselen aslan iyidir canim senin burcun da boga sabit aslan yukselen de sabit biraz rijit olursun fikirlerin kolay kolay degismez ama para konusunda cok guzel denk gelmis aslan savurgan boga tutumludur sen ortasisin
Cok iyi bir yemek gurmesi olabilirsin boga da aslan da zevklidir tatlar konusunda

Valla bende tatlı yiyince sökülüyor ama diyemem sana tabi
Cherry Mom kapticim bi de lahana suyu diyordu sanırım

Canım ne güzel işte
niye utanan maamun var
Eksiler sonradan kaybolur falan simdiden utanayim dedim. kac gundur kuru fasulye pişireceğim siskinlik yapar diye pişirmiyorum pazartesi tartisida gecsin dedim yarin pisirecegim hesap yapmaktan öleceğim. Bu aksam yememe iyi sonuc veriyor bana. Gunduz kacirsam bile hem fazla kalori almamis oluyorum hem de telafi gibi oluyor. Diyet modunda ac ac da dolanmiyorum. Ac olunca psikolojim bozuluyor. Bacaklara taktim zaten bu aralar yine her yerim agriyor oturup kalkamiyorum yatakta donemedim bile gece cuma gunu ölçüm yapacagim insallah deger bu agrilara

Günaydın ortim :) Ben bugün tartıldım ama eksi göremedim benim wc düzenli degil ona baglıyorum. Halbuki kaçamak da yapmadım spor da yaptım. İnsallah yarın eksi gözükür
Kız biz aynımıyız acaba bende oğlak burcuyum yükselenim aslan. Hadi bana da bir burç önerin ben pek fazla anlamıyorum:)

Benim de yükselenim akrep bana da yorum yapar mısın Namaria
Yaparim tabi ki canimin icin
Kuzum oglak burcu akrep yukselen duygularini cok belli etmez oglak mantik burcudur akrep de su grubu ice donuktur. Duygulari disardan cok anlasilmasa da sevdigini cok sever sevmedigine de buz gibi olabilirsin. Cunku akrep ya hep ya hiccidir. Kisaca dosta guven dusmana korku salar
Para konusunda da güzel biriklimler yapabilecek kapasitede olursun oglak parayi cok guzel idare eden bir burc akrep yukselen de istikrar verir

Kesinlikle ama gelmiş geçmiş en iyi dizi onun gibisi olmaz yeni çekilecek house of the dragon u bekliyorum heyecanla
Aynen canim ben de onu bekliyorum heyecanla game of thrones dan sonra çok dizi izledim bi witcheri begendim ama politik degil o fantastik agirlikli

Evettt ya hep ya hiç benim için ortam yok. Sevgi konusunda da aynıyım. Her bir kelimesi ile Gerçekten beni anlattın
Teşekkür ederimmmm

Yemekten ve damak tadından çok iyi anlarım zaten burada olduğumdan belli teşekkür ederim canım

Namaria kız Almıla ablacığım ne güzel yorumluyorsun baya ilgilisin ben de hiç anlamam bu işlerden yengeç burcuyum bir tek duygusalım diyebiliyorumyükselenim de terazi
Zeynepcim seni de yorumlayim ahah benim yukseleim de terazi ondan daha bilgiliyim bu konuda
Kuzu yengec su grubu yukselen terazi hava etkisi veriyor.
Soyle sen duygusal aile baglari kuvvetli sevgi dolusun yengec etkisiyle terazi de Venüs yonetiminde olan bir etkisi var yani bunun üstüne adalet duygularin da gelismistir mesela yengec etkisi ice kapaniklik verse de yukselen terasiyle çok sosyal ortamlarda olabilir iletisim yonunu gelistirmissindir.
Burda tek sıkıntı bazen asiri hassas olabilirsin yengec terazi yükselen etkisiyle bazen anlasilmadigini dusunebilir etrafindakilerce. Biraz kendini ifade yönünü gelistirirsen insanlar seni daha iyi anlayacaktir cunku yengec de terazi de empati yonu yuksek etkiler verir insanlardan da onu beklersin ama zor kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…