- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.421
Fit blonde regli olsunda kurtulalım diyenlerBen bu şekil yiyince en az +1 hatta +2 filan oluyorum yanidemekki herkesde aynı etki yapmıyor kek,börek kendimde ki olabilecek etkisini düşünerek korktum ama tabi bu metobolizma meselesi canım metosu iyi yakıyorsa yürüyüş ile erimişte olabilir ama ozman yorum yapacak bir şey yok zaten her menü her zaman güzel oluyor afiyet olsun der geçerim artık
Beni yanlış anladığın için bu kocaaa mesajıda bir hışımla yazmışsın ama doğruda anlayabilirdin sana ters gelen bir şey var ise laf çarpmadan kinaye yapmadan ve gemileri yakmadan uygun bir dille direk muhatabına söylemeni rica ederim konuşarak çözemeyeceğimiz hiç birşey yok.muhursuzpusula canım rica etsem beni ortaklar listesinden çıkartırmısın . Orda ki ortakları takip etme ,yorum yapma vs. kurallarına uygun davranamayacağıma göre ve bildiğim yanlışları doğruymuş gibi gösterilmesinden de pek hoşnut olmayacağım için bir anlamı kalmamış oluyor hatta bana negatif etki yaratır bu şekil de bir durum ondan boşuna listede olmıyayım kendimi de yormıyayım.
Çıkaralım AlmılacımAahhhaaa haaaaevet ben bana dedi diye anladım bu menüde ne var ki filan gibisine yani arkasındanda haftasonu yensin vs. Gibi devam edince konuşma ben öyle algılamışım madem yensin madem yorum yapmamam lazım ozaman niye yorum için eşlendim geri çıkayım bari oldum neyse regle gerçekten hormonları alt üst ediyormuş doğru ama genede yok ben bireysel olucam sadece kendi sorumluluğumu taşımak istiyorum .
Ben 2gün geçti hala regle de olamadımTüm etkileri var ama kendisi yok Sinir, stres, daralma, ağrı hat safada ama gelen giden yok çıldıriciiimmm
Son derece katılıyorum teşekkürler canımblonde ambition canim simdi okudum ortilikten ayrilmak istedigini ben uygun bulmuyorum aslinda çünkü ana listedesin birinin senin de menulerini takip etmesi lazim dustugunde kaldiricak biri olmali ama sen de ortin dustugunde kaldirmalisin karsilikli bisey. Dersen ki gerek yok ben boyle de iyi olacağım motivasyonum tam o zaman olabilir kaptan yardimcisi olarak benim fikrim bu yonde kaptanimiz Cherry Mom de fikrini belirtir gelince.
Ayrica ortaginin menüsüne yazdigin yorumlari okudum azarlar bir üslupla yazmissin, yorumlarinda dogru bulduğum seyler de olsa üslubun cok yanlış bence. Ortakligin amaci birbirini motive etmek bence senin yorumunda motive edecek hicbir detay yok.
Benim dünyaları yiyen ortilerim oldu ki ben hic arti gelmedim 2 defa mezun oldum asla böyle bir üslup kullanmadim hep tatli dille uyardim canim soyle yapsak nasi olur gibilerinden konustum.
acikcasi bana bir ortim senin uslubunda biseyler yazsa cok sert tepki verirdim canim bence ne dedigin değil nasil dediğin önemli. Nacizane kendi fikrimi belirtmek zorundayim bu konuda yoksa enerjini azmini cok begeniyorum canim
Ama resmen ben yaşadğım şeyler gerçekten öyleZeynepcim seni de yorumlayim ahah benim yukseleim de terazi ondan daha bilgiliyim bu konuda
Kuzu yengec su grubu yukselen terazi hava etkisi veriyor.
Soyle sen duygusal aile baglari kuvvetli sevgi dolusun yengec etkisiyle terazi de Venüs yonetiminde olan bir etkisi var yani bunun üstüne adalet duygularin da gelismistir mesela yengec etkisi ice kapaniklik verse de yukselen terasiyle çok sosyal ortamlarda olabilir iletisim yonunu gelistirmissindir.
Burda tek sıkıntı bazen asiri hassas olabilirsin yengec terazi yükselen etkisiyle bazen anlasilmadigini dusunebilir etrafindakilerce. Biraz kendini ifade yönünü gelistirirsen insanlar seni daha iyi anlayacaktir cunku yengec de terazi de empati yonu yuksek etkiler verir insanlardan da onu beklersin ama zor kuzumm
Ahh evet kendi babalarını rol model alma konusunda ben önceden böyle düşünmüyodum ama şuan inanılmaz emin oldum. Benim ex in babası alkolik ve evden bi gider 3-5 gün sonra uğrarmış yani senelerce baya çektirmiş.güya bu da ben babam bile baba olmicam diyip duruyodu ama armut dibine düşer hesabı buda rahat takılma derdindeydi istediğinde gidip istediği zaman geliyodu. O an aşkla gözüm görmüyodu ama şuan uzaktan izleyince herşey apaçık ortadaymış zaten diyorumCanım zaten tamtersine sorumluluk sahibi olduğu için boşanma derdin olmamış. Ben bu işi yürütürmüyüm , bu bana uygunmu diye bakmayanların çatır çatır evleniyor zaten duşunmesine kararsız kalmasıja gerek yokki evlilik ister kotu gitsin , ister bitsin umru olmicak neden tereddüt etsin. Mutlu olmazsa cekinmeden aldatacak neden tereddut ettin ki sorumluluk sahivi olmayanlar direk rahatça evlenirler ve 10tane de çocuk yaparlar cünkü çocuğunda sorumluluğunu almayacak nede olsa düzgün yetiştirme derdi vs. O bu yok o zman 10çocuksa yapsa yapar sorun değil. Sorumluluk sahibi insanlar hakkını verecek se bur işe el atar vermeyecekse içinde olmak istemez . Yetişkin kendini yetiştirmiş bir birey üstüne düşen herşwyi gereğince yapar onun için de gereksiz müdahale sevmez ve bunada özgür davranış denir ama bu vasıflar herkesde yok ondan bu insanlr anlaşilmakta zorlanìrlar onun için yay burcu herkese göre değil zaten canm hayata bakışı farklı yani uyuşmama ihtimalin çok fazla doğru karar vermişsin ama babalık burçla olmuyor adamlar %99 kendi babalarını rol model alıyor ondan nasıp bur babası olduğuna dikkat et . Örnek almama ihtimali var ama mucize gibi.
Ahanda yengecide eledik, elimizde kimse kalmicakYengec miiii dusman basina diyorumbu kadar nazli niyazli bir erkek grubu yok ya benim ex sahis yengecti triplerini anlayamiyordum zaten psikolojik problemleri vardi neye küstü nasi küstü niye küstü soruyorum tik yok ben erkegim o kadin sanki iliskide aslan burcu bekar bacilarim yengec erkeginden alabildigine kacin yasam enerjiniz icin kendiniz icin. sonu bosanma oldu bende
Tamam canim listemi duzenliyorumFit blonde regli olsunda kurtulalım diyenler
Sana değil suskuna dedimmm çok yemişsin bunlarla mı rakip olacaksın diye
Beni yanlış anladığın için bu kocaaa mesajıda bir hışımla yazmışsın ama doğruda anlayabilirdin sana ters gelen bir şey var ise laf çarpmadan kinaye yapmadan ve gemileri yakmadan uygun bir dille direk muhatabına söylemeni rica ederim konuşarak çözemeyeceğimiz hiç birşey yok.
Cumadan beri streslisin bu yazılarına acayip yansıyor ama biz böyle bir takım değiliz kalp kırmadan anlayışla bir şeyleri çözmeye çalışıyoruz lütfen sende bu çerçevede olmaya çalış olur mu.
Çıkaralım AlmılacımNamaria
Son derece katılıyorum teşekkürler canım
Sevgili olsa böyle dört gözle beklenmezdiValla bazen öyle bi bekliyorum reglı sanki çok uzaklardan bi sevdiğim gelecek gibi
Ben 2009 mezunuyum ve bende ozmanın kaptan yadımcısı idim beni tanıyanlar da espirili bir mizaç la yazdığımı bilirdi ama sizlerle yeni tanışiyoruz ondan bu tarz düşüncelere kapılabilmeni anlarım ama bu düşüncelere kapılıp bu tarz torumlar tazıp benim motivemi kaçırmış olabileceğinizi düşünmemenizi anlayamadım. Yani motive olamk için ikili oratklık ise bu iki kişi motive olacak demektir yani ben tek başıma motive etmiycem. Beni bire bir motive edecek birine ihtiyacım kendim motive oluyorum ve grupça olmak yeterli oluyor ama ikili tam tersine var olan motivem yok oldu bu açıkca ortada iken neden tek taraflı motive göz önünde bulunduruyor ve motivasyonum önemsenmiyor bende bunun ile ilk kez karşılaştım yani bu benim oratğm ile alakalı değil zaten biz eleştiri arkasından gayet normel ve güzel sohbet edip tekrar espirileştik vs. Vs. Onunla ilgili bir sıkıntım olmadı ama sizden gelen yorumlar benim bütün morelimi alt üst etti . Benim eleştirim sadece menü yani börek o , bu yiyceke denilen ürünler yani ama sizin yorumunuz direk kişiliğe yorum oluyor bence bundan daha morel ve motive bozucu , üzüntü verici bir şey olamaz . Niyetin sorgulanacağı yerde , kişiliğe dayanan yorumların olacağı yerde bulunmak istememem kadar normal birşey yok diye düşünüyorum . Benim uslubumu,mizacımı anlayabilmiş ve neşeyle muhabbet ettiğim arkadaşlarla motive olmaya devam ederim . Motivemi yok edecek ve cuma yarışması şartı olmayan ekstra durumlara dahil olup kendime gereksiz stres almak istemiyorum. Zaten siz de yazmışsınız motive edici bir yanım yok ozaman hem morive etmiyorum ,hem motivem bozuluyor demekki benim için uygun değil bu kadar net.blonde ambition canim simdi okudum ortilikten ayrilmak istedigini ben uygun bulmuyorum aslinda çünkü ana listedesin birinin senin de menulerini takip etmesi lazim dustugunde kaldiricak biri olmali ama sen de ortin dustugunde kaldirmalisin karsilikli bisey. Dersen ki gerek yok ben boyle de iyi olacağım motivasyonum tam o zaman olabilir kaptan yardimcisi olarak benim fikrim bu yonde kaptanimiz Cherry Mom de fikrini belirtir gelince.
Ayrica ortaginin menüsüne yazdigin yorumlari okudum azarlar bir üslupla yazmissin, yorumlarinda dogru bulduğum seyler de olsa üslubun cok yanlış bence. Ortakligin amaci birbirini motive etmek bence senin yorumunda motive edecek hicbir detay yok.
Benim dünyaları yiyen ortilerim oldu ki ben hic arti gelmedim 2 defa mezun oldum asla böyle bir üslup kullanmadim hep tatli dille uyardim canim soyle yapsak nasi olur gibilerinden konustum.
acikcasi bana bir ortim senin uslubunda biseyler yazsa cok sert tepki verirdim canim bence ne dedigin değil nasil dediğin önemli. Nacizane kendi fikrimi belirtmek zorundayim bu konuda yoksa enerjini azmini cok begeniyorum canim
Lahana ve kekik çayı 3gündür deniyorum canım gelmedi . Belki sana özeldir tatlının bende öyle bir etkisi yok zaten tem tersi şeker su tutulumu yaptığı için ödemi iyice tutar söktürmez yani ama maydonoz , kekik gibi söktürücüleri deniyorum bakalım inşlh gelir bugün kuzucumValla bende tatlı yiyince sökülüyor ama diyemem sana tabi
Cherry Mom kapticim bi de lahana suyu diyordu sanırım
Canım ne güzel işte
niye utanan maamun var
Benim eşimde yengeç ama hiç trip atmaz küsmez, normalde yengeçler romantik olur ama benimki odunYengec miiii dusman basina diyorumbu kadar nazli niyazli bir erkek grubu yok ya benim ex sahis yengecti triplerini anlayamiyordum zaten psikolojik problemleri vardi neye küstü nasi küstü niye küstü soruyorum tik yok ben erkegim o kadin sanki iliskide aslan burcu bekar bacilarim yengec erkeginden alabildigine kacin yasam enerjiniz icin kendiniz icin. sonu bosanma oldu bende
Aslında sogan suyu da getirir ama. Bilemiyorum herkeste farklı böyle şeyler. Bence biraz hoplamalı zıplamalı sporlar yap bnde öyle çabuk oluyorSevgili olsa böyle dört gözle beklenmezdi
Ben 2009 mezunuyum ve bende ozmanın kaptan yadımcısı idim beni tanıyanlar da espirili bir mizaç la yazdığımı bilirdi ama sizlerle yeni tanışiyoruz ondan bu tarz düşüncelere kapılabilmeni anlarım ama bu düşüncelere kapılıp bu tarz torumlar tazıp benim motivemi kaçırmış olabileceğinizi düşünmemenizi anlayamadım. Yani motive olamk için ikili oratklık ise bu iki kişi motive olacak demektir yani ben tek başıma motive etmiycem. Beni bire bir motive edecek birine ihtiyacım kendim motive oluyorum ve grupça olmak yeterli oluyor ama ikili tam tersine var olan motivem yok oldu bu açıkca ortada iken neden tek taraflı motive göz önünde bulunduruyor ve motivasyonum önemsenmiyor bende bunun ile ilk kez karşılaştım yani bu benim oratğm ile alakalı değil zaten biz eleştiri arkasından gayet normel ve güzel sohbet edip tekrar espirileştik vs. Vs. Onunla ilgili bir sıkıntım olmadı ama sizden gelen yorumlar benim bütün morelimi alt üst etti . Benim eleştirim sadece menü yani börek o , bu yiyceke denilen ürünler yani ama sizin yorumunuz direk kişiliğe yorum oluyor bence bundan daha morel ve motive bozucu , üzüntü verici bir şey olamaz . Niyetin sorgulanacağı yerde , kişiliğe dayanan yorumların olacağı yerde bulunmak istememem kadar normal birşey yok diye düşünüyorum . Benim uslubumu,mizacımı anlayabilmiş ve neşeyle muhabbet ettiğim arkadaşlarla motive olmaya devam ederim . Motivemi yok edecek ve cuma yarışması şartı olmayan ekstra durumlara dahil olup kendime gereksiz stres almak istemiyorum. Zaten siz de yazmışsınız motive edici bir yanım yok ozaman hem morive etmiyorum ,hem motivem bozuluyor demekki benim için uygun değil bu kadar net.
Lahana ve kekik çayı 3gündür deniyorum canım gelmedi . Belki sana özeldir tatlının bende öyle bir etkisi yok zaten tem tersi şeker su tutulumu yaptığı için ödemi iyice tutar söktürmez yani ama maydonoz , kekik gibi söktürücüleri deniyorum bakalım inşlh gelir bugün kuzucum
Bence cok tek tarafli bakiyorsunuz asla kisiliginize bir elestiri yapmadim empati kurmak gerektigini anlattim karsilikli bisey oldugunu soyledim. Ayrica motivasyonunuzu azminizi begendigimi belirttim. Benim elestirim yazdığınız yorumdaki üsluba sadece. Yorum yaparken emir kipi kullanmissiniz ve emojiler de ayni sekilde cezani kendin kes haftaya eksi gel borekle taclandirmissin vs. herkes herkese bu dille yazarsa kimseyi kimseyle ortak etmemizin manasi olmaz.Sevgili olsa böyle dört gözle beklenmezdi
Ben 2009 mezunuyum ve bende ozmanın kaptan yadımcısı idim beni tanıyanlar da espirili bir mizaç la yazdığımı bilirdi ama sizlerle yeni tanışiyoruz ondan bu tarz düşüncelere kapılabilmeni anlarım ama bu düşüncelere kapılıp bu tarz torumlar tazıp benim motivemi kaçırmış olabileceğinizi düşünmemenizi anlayamadım. Yani motive olamk için ikili oratklık ise bu iki kişi motive olacak demektir yani ben tek başıma motive etmiycem. Beni bire bir motive edecek birine ihtiyacım kendim motive oluyorum ve grupça olmak yeterli oluyor ama ikili tam tersine var olan motivem yok oldu bu açıkca ortada iken neden tek taraflı motive göz önünde bulunduruyor ve motivasyonum önemsenmiyor bende bunun ile ilk kez karşılaştım yani bu benim oratğm ile alakalı değil zaten biz eleştiri arkasından gayet normel ve güzel sohbet edip tekrar espirileştik vs. Vs. Onunla ilgili bir sıkıntım olmadı ama sizden gelen yorumlar benim bütün morelimi alt üst etti . Benim eleştirim sadece menü yani börek o , bu yiyceke denilen ürünler yani ama sizin yorumunuz direk kişiliğe yorum oluyor bence bundan daha morel ve motive bozucu , üzüntü verici bir şey olamaz . Niyetin sorgulanacağı yerde , kişiliğe dayanan yorumların olacağı yerde bulunmak istememem kadar normal birşey yok diye düşünüyorum . Benim uslubumu,mizacımı anlayabilmiş ve neşeyle muhabbet ettiğim arkadaşlarla motive olmaya devam ederim . Motivemi yok edecek ve cuma yarışması şartı olmayan ekstra durumlara dahil olup kendime gereksiz stres almak istemiyorum. Zaten siz de yazmışsınız motive edici bir yanım yok ozaman hem morive etmiyorum ,hem motivem bozuluyor demekki benim için uygun değil bu kadar net.
Lahana ve kekik çayı 3gündür deniyorum canım gelmedi . Belki sana özeldir tatlının bende öyle bir etkisi yok zaten tem tersi şeker su tutulumu yaptığı için ödemi iyice tutar söktürmez yani ama maydonoz , kekik gibi söktürücüleri deniyorum bakalım inşlh gelir bugün kuzucum
Ben ikizler, eşim aslanBaşak erkeği iyidir hoştur ama çekilmez. Aslan eh işte . İkizlerden kesinlikle uzak durmalısın. Yengeç babam mis gibidir çok uyumludur.
Erkek için söyledim canım erkekleri çok çapkın olur. İkizlerin kadınlarıyla çok iyi anlaşırım çok ikizler arkadaşım olduBen ikizler, eşim aslan
Benimde eşim başakBen ikizler, eşim aslan
Evet canım anladım. Takılayım dedim.Erkek için söyledim canım erkekleri çok çapkın olur. İkizlerin kadınlarıyla çok iyi anlaşırım çok ikizler arkadaşım oldu
Canm sana yazılan orada uzun bir şey yok ki ben sadece çıkmak isteyip amaca uygun olamayacağımı yazmışım orda okadar yani bunun neresini üstüne alınıyorsun , kalp kırılacak ta hiçbir şey yazmadm ama benim motivasyonum değerlendirmeden ,önemsenmeden bu şekil düşülmesine çok üzüldüm. Ortağım bana cevap olarak artık yerim hakettim gibisine yazıyor ise , zaten ideal kiloda ama mecburiyetten listedeyim gibisine açıklama yapıyor ise , zaten kemik kaldı eriycek yanım yok ama sen yolun başındasın diyor ise siz burda da benim onu motive edip de acaba ben böyle bir durumda nasıl motive olucam konusunu nu düşümemiş bile olmanız beni hem çooooooookkk üzdü hem şok etti . Sadece tarafsız bakıp beni anlamanızı isterdim çok üzüldüm Yolun sonuna gelmiş biriniFit blonde regli olsunda kurtulalım diyenler
Sana değil suskuna dedimmm çok yemişsin bunlarla mı rakip olacaksın diye
Beni yanlış anladığın için bu kocaaa mesajıda bir hışımla yazmışsın ama doğruda anlayabilirdin sana ters gelen bir şey var ise laf çarpmadan kinaye yapmadan ve gemileri yakmadan uygun bir dille direk muhatabına söylemeni rica ederim konuşarak çözemeyeceğimiz hiç birşey yok.
Cumadan beri streslisin bu yazılarına acayip yansıyor ama biz böyle bir takım değiliz kalp kırmadan anlayışla bir şeyleri çözmeye çalışıyoruz lütfen sende bu çerçevede olmaya çalış olur mu.
Çıkaralım AlmılacımNamaria
Son derece katılıyorum teşekkürler canım
Ay annem de başak. Adını nazlı diye değiştireceğiz senin diyoruz hepBenimde eşim başakçok nazlıdır inanılmaz yükseleni de terazi
Ayy birde eş olunca öyle zor ki. Diyorki tatile Antalya ya gidelimAy annem de başak. Adını nazlı diye değiştireceğiz senin diyoruz hep
Benimde ablam başak, nazlı değil pek ama bizdeki versiyonda aşırı pimpirikli delirtme noktasındaAy annem de başak. Adını nazlı diye değiştireceğiz senin diyoruz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?