- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.361
Oyyy ağzın bal yesin yaaa60 çok zor ve imkansızda olabilir genetik yapıj kemik yapın vs. Devreye giriyor ki görüyorsun beli incecik diye gördüjlerimiz bile 62-64 olabiliyor yani son noktaları o zaten orda sadece kemik ve kas var 1gr yağ yok ondan tüm karın kas hatları ortada oluyor onların ama dediğim gibi belki senin kemik yapın okadarına müsaitse ki genelde kaburga kemiğini aldırarak o 58-60cm a anca ulaşılıyor ama şu var kilo başına genelde 1cm incelme oluyor 6kilo da 6cm gitse 64olur kesinlikle olursunayrıca bir iki haftaya zaten 69olacaksın 69cm de bel gerçekten oyuk hatlı ve çok hoş durmaya başlıyor sıkı spor yaparsan kilo başına 1,5 cm de gidebiliyor canım
Bende yengecim eşimde yengeçOoooo bunu hemen not alıyorum birde aslan burcuydu galiba iyi baba olurmuş. Tamamdır yengeç aslan ceptee
Yani Allah sahibine bağışlasın da ben böyle olmak istemem vallaCanm bel ölçüsü vs. Her yerde aynı yazıyor ama neden ise boyu her sitede farklı yazıyor ondan anlamadım ama fotolardan da belli bizim boylarda yani uzun değil ama net kaç bilmiyorum birinde 1.68 yazıyor birinde 1.65 birinde 1.55 yazıyor boyu canm yani bu civarlar sanırım
Eki Görüntüle 2816497 Eki Görüntüle 2816498
Çak leslie kardeşliğiCnm leslieyle 50lere ineyim de
Merhabalar canım. Hoş geldin aramızaHedef kilona ulaştığında alırsın bol bol şimdi alsan yine bol gelecekuzaktan eğitim var Allahtan evdeyim kıyafete ihtiyaç olmuyor
Kız sen neye bozuldun.Ben bu şekil yiyince en az +1 hatta +2 filan oluyorum yanidemekki herkesde aynı etki yapmıyor kek,börek kendimde ki olabilecek etkisini düşünerek korktum ama tabi bu metobolizma meselesi canım metosu iyi yakıyorsa yürüyüş ile erimişte olabilir ama ozman yorum yapacak bir şey yok zaten her menü her zaman güzel oluyor afiyet olsun der geçerim artık
Canım zaten tamtersine sorumluluk sahibi olduğu için boşanma derdin olmamış. Ben bu işi yürütürmüyüm , bu bana uygunmu diye bakmayanların çatır çatır evleniyor zaten duşunmesine kararsız kalmasıja gerek yokki evlilik ister kotu gitsin , ister bitsin umru olmicak neden tereddüt etsin. Mutlu olmazsa cekinmeden aldatacak neden tereddut ettin ki sorumluluk sahivi olmayanlar direk rahatça evlenirler ve 10tane de çocuk yaparlar cünkü çocuğunda sorumluluğunu almayacak nede olsa düzgün yetiştirme derdi vs. O bu yok o zman 10çocuksa yapsa yapar sorun değil. Sorumluluk sahibi insanlar hakkını verecek se bur işe el atar vermeyecekse içinde olmak istemez . Yetişkin kendini yetiştirmiş bir birey üstüne düşen herşwyi gereğince yapar onun için de gereksiz müdahale sevmez ve bunada özgür davranış denir ama bu vasıflar herkesde yok ondan bu insanlr anlaşilmakta zorlanìrlar onun için yay burcu herkese göre değil zaten canm hayata bakışı farklı yani uyuşmama ihtimalin çok fazla doğru karar vermişsin ama babalık burçla olmuyor adamlar %99 kendi babalarını rol model alıyor ondan nasıp bur babası olduğuna dikkat et . Örnek almama ihtimali var ama mucize gibi.Yok o zaman kalsın yay olmayan bi densizle uğraştım zaten yeterince, evlenmek istemeyip beni kaybetme korkusuyla evlenme kararı alıp sonra sorumluluğa gelemeyip binbir bahaneyle bekar hayatına kaçtı neyseki başımı yakmadan kaçtıda boşanma derdim olmadıEfendi uslu bir baba nitelikli burçlu birini arıyorum duyanlar duymayanlara duyursunlar
Balık ve yay NNOOOOOOO
Çak bacımAy kuzular hayırlı geceler. Yatmak için yatağa girdim ama mesajlara takıldım
Yani Allah sahibine bağışlasın da ben böyle olmak istemem valla
Çak leslie kardeşliği
Merhabalar canım. Hoş geldin aramıza
Kız sen neye bozuldun.
Kaptan sana değil suskuna demiş canım. Bu menüyle mi meydan okuyorsun diye
Aahhhaaa haaaaAy kuzular hayırlı geceler. Yatmak için yatağa girdim ama mesajlara takıldım
Yani Allah sahibine bağışlasın da ben böyle olmak istemem valla
Çak leslie kardeşliği
Merhabalar canım. Hoş geldin aramıza
Kız sen neye bozuldun.
Kaptan sana değil suskuna demiş canım. Bu menüyle mi meydan okuyorsun diye
Allah korusun anaroksiyaİyi geceler arkadaşlar
Hissettiğim şekil şukul şuan resimdeki=benEki Görüntüle 2816673
Ben 2gün geçti hala regle de olamadımİyi geceler aç hanımlarmüzik dinleyerek uyursak gurultu duymayız
Allah muhafaza çok kötü bişeyAllah korusun anaroksiya
Bizim başımıza gelme ihtimali %0
Benide açlıktan uyku tutmadı
Valla bazen öyle bi bekliyorum reglı sanki çok uzaklardan bi sevdiğim gelecek gibiBen 2gün geçti hala regle de olamadımTüm etkileri var ama kendisi yok Sinir, stres, daralma, ağrı hat safada ama gelen giden yok çıldıriciiimmm
İdeal kilo 48 olarak hesapliyorlar ama 532den sonra vucudum çok zOrlaniyor ayakta kalmakta. 51.1 ile mezun olabiliyormusum,o kiloyla mezun olup 52de sabitlemeyi düşünüyorumYani 53 den zaten aşşağı doğru vermek baya zorlar insanı da o iş kekle, börekle nasıl olur bilemedim Senin hedef kilon kaç 40larda deme bana sakın düşüp bayıliciiimmm
Yanlış, eş adayında aranacak ozellikler "olmaması"Eş adayında aranacak özellikler;
Yay burcu olmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?