- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.441
Ay zor valla nazlı niyazlı. Benim eşim de hasta olunca öyle oluyorAyy birde eş olunca öyle zor ki. Diyorki tatile Antalya ya gidelimdedim ki yolda nazlanıp huysuzlaşacaksan gitmeyelim şimdiden pazarlık yapıyorum. Ben çok uyumludur hiç kalp kıramam o da tam tersi ama çokta yufka yüreklidir
Ay o da var o daBenimde ablam başak, nazlı değil pek ama bizdeki versiyonda aşırı pimpirikli delirtme noktasında
Lütfen son olsun sen namaria ve ben dahil bunlar çok çirkin huzuru bozan takımda olamaz yanlış anlaşılma olduysa çözelim çözemiyorsak sessiz kalalım yakışmıyorCanm sana yazılan orada uzun bir şey yok ki ben sadece çıkmak isteyip amaca uygun olamayacağımı yazmışım orda okadar yani bunun neresini üstüne alınıyorsun , kalp kırılacak ta hiçbir şey yazmadm ama benim motivasyonum değerlendirmeden ,önemsenmeden bu şekil düşülmesine çok üzüldüm. Ortağım bana cevap olarak artık yerim hakettim gibisine yazıyor ise , zaten ideal kiloda ama mecburiyetten listedeyim gibisine açıklama yapıyor ise , zaten kemik kaldı eriycek yanım yok ama sen yolun başındasın diyor ise siz burda da benim onu motive edip de acaba ben böyle bir durumda nasıl motive olucam konusunu nu düşümemiş bile olmanız beni hem çooooooookkk üzdü hem şok etti . Sadece tarafsız bakıp beni anlamanızı isterdim çok üzüldüm Yolun sonuna gelmiş biriniNamaria motive etmemi beklemiş aynı zaman da benim var olan motivemin yok olacağı ki... yok olduğu direk belli olmuş iken önemsenmemesi tarafsız düsunülurse benim için üzücü değil mi ...
Çok güzel fikirAslında sogan suyu da getirir ama. Bilemiyorum herkeste farklı böyle şeyler. Bence biraz hoplamalı zıplamalı sporlar yap bnde öyle çabuk oluyor
Siz benim için empati yapmışsınız evet haklısınız . Orda emojiler vs. Bunların komik olsun diye yazıldığı okadar net ki bu düşümceler insanın aklına nasıl gelebilir size hayret ettim...Bence cok tek tarafli bakiyorsunuz asla kisiliginize bir elestiri yapmadim empati kurmak gerektigini anlattim karsilikli bisey oldugunu soyledim. Ayrica motivasyonunuzu azminizi begendigimi belirttim. Benim elestirim yazdığınız yorumdaki üsluba sadece. Yorum yaparken emir kipi kullanmissiniz ve emojiler de ayni sekilde cezani kendin kes haftaya eksi gel borekle taclandirmissin vs. herkes herkese bu dille yazarsa kimseyi kimseyle ortak etmemizin manasi olmaz.
Ha diyorsaniz benim uslubum boyle beni bilen biliyor zaten o zaman neseyle arkadaslarimla devam edeyim biz de hicbiseyi elestirmeyelim buyrun devam edin basarilar size
Hâlâ ayni şeyi söylüyorum yazdiginiz uslup yanlış. Su an magdur edebiyatina donuyor olay benim motivasyonumu kimse onemsemiyor benle kimse empati yapmiyor diyosunuz ben bu takimdaki tum arkadaslarima tarafsiz davraniyorum hele ortaklik gibi bir konuda. Siz uslubunuzdan mennunsaniz az once de dedigim gibi buyrun devam edin.Çok güzel fikirÇok teşekkürler eks ortim
Siz benim için empati yapmışsınız evet haklısınız . Orda emojiler vs. Bunların komik olsun diye yazıldığı okadar net ki bu düşümceler insanın aklına nasıl gelebilir size hayret ettim...
Mesela oda bana cevap olarak "şu kızlar beni yarıştırın da gününü görsün gibi bir şey yazdı "
şu ne demek benim bir adım boyle hitap olmaz ! Kız değil hanım efendi demeli !Ve gününü görsün tarzı tehtitli ,samimi mesajlar nasıl yazar böyle mi yorumlamalıyım yani ben oysa kahkaha attımmeydan okuma vayy filan yazıp öype şakalara devam ettik yani sadece ciddiyetle yazıp diğer şeylerde kötü niyet , espri değil kabalık , emir gibi düşünceleremi girerek okumalıyd ben bunu yapmam ve bana yapanada tabiki bu kişilik ve niyet sorgulamaktır ve yaptığınız çok yanlıstır demeyi düşünürüm ve sizin de böyle bakış açınız var ise tabiki size her zaman ciddi yazarım size o tarz bir dille yazdığım zaten olmaz uslubunuzu anladım ama siz ısrarla empati yapmayıp arka arkaya kırmaya devam ediyorsunuz. Siz bilirsiniz içiniz nasıl rahat ise öyle devam edin.
Selam canım hayırlısı olsun vardır bunda da bir hikmetKızlar merhaba. Aktif değilim bu aralar değişik şeyler oldu.
Benim nikah tarihi öne çekildi bazı nedenlerden dolayı bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü
Dün gelinlikçiye sordum 1 ay önceden gel dedi yani bu ay sonu gelinliği alıyorum
Mayıs sonu nikah tarihi aldık
Ben 2 gündür stresten sürekli yedim, bu bende hep var biliyorum çoğumuzda var belki de. Şu an tabii ki pişmanım ama geçti artık
Şu andan itibaren en ufak hata yapmamam lazım. Sadece 25 günüm var ve benim 7 kilo vermem gerekiyor. Gelinliği en azından 70 li kilolarda alıp nikahımda 75 altı olmak istiyorum. Hiç değilse obez bi görüntüm olmaz :) öyle paylaşmak istedim, dertliyim birazcık..
Burda zaten ters bir sey yok ki ben burda ters bir sey var asla demedim burda motive olacağ bir şey yok dedim okadar . Motive olmıycaksam gerek yok direk düz mantık yani yanlş anlamanızı gerektiren bir şey yok aslında yazılan netti.Lütfen son olsun sen namaria ve ben dahil bunlar çok çirkin huzuru bozan takımda olamaz yanlış anlaşılma olduysa çözelim çözemiyorsak sessiz kalalım yakışmıyor
Neden üstüme alındım ? Benim yorumunu yanlış anlayıp sonrasında ortaklıktan çıkayım diye uzunca bir mesaj yazmışsın şimdiye kadar menüsüne kaçamak olup oh oh afiyet olsun yakarsın flaan diye kimseye güller kalpler göndermedim ama kimsenin de kalbini kırmadım.
Ayrıca suskunun laflarını sinirle yine yanlış anlıyorsun tekrar okumanı rica ederim kendisi asla bahsettiğin lafları söylemez. Kemik gibi kaldım dememiş.. kilom kemikleşti düşmüyor demiş uzun zamandır kilosu sabite takıldı ondan bahsediyo,eriyecek yanım yok gibi bir kelime flaan okumadım ben.
Sen yolun başındasın motivasyonun yüksek diyor bunda da alınacak birşey yok hepimiz için aynı şey geçerli değil mi sen geçen yıl izne ayrıldığında motivastonun nasıldı başlangıca ggöre düşüyor haliyle bundan bahsetmiş.. bunlarda ters algılanacak bir şey yok lütfen
Ay kuzu sabah ufak bir yürüyüş yaptım ama şimdi dersin başına oturdum. İnşallah gece bir şeyler daha yapabilirimBenim bugün aşırı enerjim düşük biraz spor yapacağımbelmayne sende yap bak hadi yaza kadar kim daha fazla kilo vericekkk
Komiklik olsun diye degil emir kipiyle ust perdeden yazilmis bir yorum okudum ve beni art niyetli gosterme cabaniza da anlam veremiyorum sabahtan beri. İnsan bir ayna tutup kendine bakmali bazenBunların komik olsun diye yazıldığı okadar net ki bu düşümceler insanın aklına nasıl gelebilir size hayret ettim...
Burda zaten ters bir sey yok ki ben burda ters bir sey var asla demedim burda motive olacağ bir şey yok dedim okadar . Motive olmıycaksam gerek yok direk düz mantık yani yanlş anlamanızı gerektiren bir şey yok aslında yazılan netti.
Tmm canımcım lütfen sende yoruldun artık üstüne gittikce büyüyecek hiç olmuyorKomiklik olsun diye degil emir kipiyle ust perdeden yazilmis bir yorum okudum ve beni art niyetli gosterme cabaniza da anlam veremiyorum sabahtan beri. İnsan bir ayna tutup kendine bakmali bazen
Benim uslubum yanlıs geldi ise yanliş olabilir arkadaşım alındı bozuldu ise özür bile dilerim bu kadar basit ama siz direk kaba saba konuşuyorsunuz kendi uslubunuzu düzeltin " mağdur edebiyatı " ne demek !Hâlâ ayni şeyi söylüyorum yazdiginiz uslup yanlış. Su an magdur edebiyatina donuyor olay benim motivasyonumu kimse onemsemiyor benle kimse empati yapmiyor diyosunuz ben bu takimdaki tum arkadaslarima tarafsiz davraniyorum hele ortaklik gibi bir konuda. Siz uslubunuzdan mennunsaniz az once de dedigim gibi buyrun devam edin.
Bende derse oturdum ama gözlerim acıdı dedim bi spor yapayım biraz enerji gelsinAy kuzu sabah ufak bir yürüyüş yaptım ama şimdi dersin başına oturdum. İnşallah gece bir şeyler daha yapabilirim
Ahh canım olabilir tabi bende kirazsaplı çay çok işe yarıyor birde aç karna çörekotu yağı istersen bunları bir dene. Bugün olmasa cuma ya o eksi gelecek merak etmeGünaydın ortim :) Ben bugün tartıldım ama eksi göremedimbenim wc düzenli degil ona baglıyorum. Halbuki kaçamak da yapmadım spor da yaptım. İnsallah yarın eksi gözükür
Kız biz aynımıyız acababende oğlak burcuyum yükselenim aslan. Hadi bana da bir burç önerin ben pek fazla anlamıyorum:)
Yaa ben ikizler eşim ikizler ben nerelere gidem deyin heleeeeEvet canım anladım. Takılayım dedim.Ama ikizler erkeğiyle ilgili çok duyuyorum böyle yorumlar Allah güzel insanlarla karşılaştırsın
Bende istemiyorum ve son kez uyarıyorum kızlar lütfen polemiği bırakır mısınızBenim uslubum yanlıs geldi ise yanliş olabilir arkadaşım alındı bozuldu ise özür bile dilerim bu kadar basit ama siz direk kaba saba konuşuyorsunuz kendi uslubunuzu düzeltin " mağdur edebiyatı " ne demek !Cherry Mom müdehale edermisin lütfen hala konu dışı ve hala bahsettiğim direk kişisel ve üzmek amaçlı hakaret veri itamlar devam ediyor olacak iş mi bu ? Ben böyle çirkin konuşmalar istemiyorum .
Namarinin bana yazdıklarıTamm canım bundan sonra bize ders olsun lütfen dikkat edelim uslubumuza olur mu. Onda birşey yokki bunda birşey yokki neye alındım neye bozuldun ..birşeyler olduki hepimizi dünden beri anlaşamadık değil mi tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır 3 günlük dünya burda 5 10 kilo vermek için toplaştık onuda eğlenerek verelim zaten hayat stresli yorucu burası bari temiz kalsın.
Dur canim bi mola veriyim yorum yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?