Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hafta sonu temizlik yaptım bugün temizlik bitti çıktım yürüyüşümü yaptım eve geldim derse oturdum bi yarım saat önce işte geldim tv izliyorum
Ohh ne güzel yaaaa bendede sıra sıra işler bekliyor yeminle nefes almadan ilerliyorum Survivor mübarek
Şimdi bisikleteyim önümde dağ gibi gömlekler ütülencek beni bekliyor o bitince mutfak toparlanacak

Ohh ne güzel yaaaa bendede sıra sıra işler bekliyor yeminle nefes almadan ilerliyorum Survivor mübarek
Şimdi bisikleteyim önümde dağ gibi gömlekler ütülencek beni bekliyor o bitince mutfak toparlanacak
Oyy Allah kolaylık versin kaptim büyük bi kupa kahve ya da çay bekler seni

Bravo çok erken yemişsin kapatmışsın

Oy oy kaptanım hepsi okey de o mutfağı bir şey yapıp toplamadan asla çıkmam çünkü sonrasında fena üşendirir beni zaten bulaşıklara dokunamam huyluyum ben

İşin özü 50li rakamlar dışında hepsinden nefret ediyorux

Bravo çok erken yemişsin kapatmışsın
Bugün de böyle yapalım dedim normalde zaten diyetisyenim öğle yemeği verip akşam yemeği vermedi ama annem de benimle beraber diyet yaptığı için akşam öğle öğünümü akşam ara öğünümü de öğle saatinde yiyip onunla ilerliyordum motive olsun diye. Ama bugün erken yemek istedim

Menün çok güzel olmuş ortim gayet dengeli olmuş adımların da çok iyi

Oy oy kaptanım hepsi okey de o mutfağı bir şey yapıp toplamadan asla çıkmam çünkü sonrasında fena üşendirir beni zaten bulaşıklara dokunamam huyluyum ben
Ah canım o muftak günde 584838 kez toplanıyor hafta sonu hiç çıkamıyorum niyeyse
Aslında akşam yemeği bulaşığı vs kalktı. Sonra oğlum bir tur yemek yedi sonra eşim çayla birşeyler yedi sonra ben süt kaynattım yoğurt yaptım yine oldu sanaa çarşı sabaha kalırsa bende nefret ediyorum

Ayyyy ablamın evi de öyleydi kaptanım zaten eniştem akşam çayın yanında bi tabak dolusu çekirdek çitler yepenim desen gider gelir yer durur mutfak asla düzgün durmazben ortam hafif dağılsım toplarım peşimden iyice karışır o zaman dokunamam daha oraya baktıkça içim darlanır

Ay bisiklet bende istiyorum ama evim küçük koyacak yerim yok
Bir ara bim e katlamalı kondisyon bisikleti geldi nasıldır bilmem ama yeri olmayanlar için şahane olmalı çokta yer kaplamıyor aslında yan yana 2 sandalye gibi ama yer hiç yoksa tabure bile göze batar bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…