Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Peki kaptanım evet allah yardım ediyor göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor inşallah kolaylıkla atlatırızz hayırlısı..

Ay inşallah kaptanım hızlı hızlı verelim şu kiloları Sporda yapamıyorum diye içim hiç rahat değil zaten yavaş gider kilolar kesin

Bir ara bim e katlamalı kondisyon bisikleti geldi nasıldır bilmem ama yeri olmayanlar için şahane olmalı çokta yer kaplamıyor aslında yan yana 2 sandalye gibi ama yer hiç yoksa tabure bile göze batar bilirim
Çok ses çıkarıyor mu yaparken ben daha önceki evime eliptik almıştım ama komşularım sağolsun şikayet edince 2 güne yollamıştım şu anki komşularımın daha da gıcık olduğunu düşünürsek çok ses çıkarmayan bir şey bulmam lazım

Ses 0 canım ben çok memnunum bisikletimden manyetik olanlar ses çıkarmaz eski tip olanlar çıkarıyor

Dynamic 380 markası canım. evde yeri olan mutlaka en az bir spor aleti almalı bence çok iyi oluyor salonda baş köşede bizimki TV yi koltukta izleyeceğime bisiklette izliyorum

Kalk çek valla kuzum ben yazın spor niyetine köyde çatıya çıkıp kaç tur horon teperdimvalla fena terletiyor üzerine de mezdeke açardım kolbastıyla bağlar bitirirdim bakardım 1 saatten fazla olmuş
İyi fikir heee leslie ye rakip çıktı ho hoooyyyy Anka cnm nerde mezdeke emojin

Bu işin sonu yok galiba. 65 yeter bana diyordum şimdi ellilerin hayalini kuruyorum

Bir ara bim e katlamalı kondisyon bisikleti geldi nasıldır bilmem ama yeri olmayanlar için şahane olmalı çokta yer kaplamıyor aslında yan yana 2 sandalye gibi ama yer hiç yoksa tabure bile göze batar bilirim
Evet tabure bile gözüme batıyor gerisini sen düşün kaptanım

Bir bakayım o modele evimde çok büyük sayılmaz ama yer bulurum ben ona

İkimizde sporsuz geçirmişiz ortak M monarosaa

25 gr kuruyemiş avucunda ne kadar oluyor canım
Hiç avucumda bakmadım kireçel kaseleri oluyor ya canım çok küçük olanlarınsan değil onların içinde ölçüyorum gramı tam doldurmuyor silme oluyor hatta. İşte nasıl diyim sana 2 ceviz 5 6 badem 6 7 tane fındık kadar diyim sana
İyi fikir heee leslie ye rakip çıktı ho hoooyyyy Anka cnm nerde mezdeke emojin
Oooo hem de nasıl var ya tavsiyemdirspor yapmak istemediğim zamanlarda birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…