- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.681
Kalk çek valla kuzum ben yazın spor niyetine köyde çatıya çıkıp kaç tur horon teperdim
Peki kaptanımAy doğru Ümran diye yazmıştın halbuki değil mi canım
Siz deme ya mesafe sevmiyorumEsra de emnis de kaptan de kaptiş de başka ne diyorlar bana bi düşündüm
Ramazanda havalar serinliyor diye duydum canım genelde her zamanda serin geçiyor Allah yardım ediyor ya bir şekilde yine biter koca ay anlamayız bile
Ay inşallah kaptanım hızlı hızlı verelim şu kilolarıHer rakam cidden psikolojik bir sınır
Bende takıma 82 ile dönmüştüm ve nefret ediyordum 8 rakamını görmektensonra 7 lerden bıktım 69 da çok mutluydum ve o ara hızlı kilo verdim 69 dan 60 a güzelce düştüm. Fazla stres bende işe yaramadı o ara ama 70 le 69 arasında çokk büyük fark var sende kısa zamanda 8 lere gel inşallah
İnşallah canım yine geldi yasaklarda zaten bu Ramazan'da evde kuzu kuzu oturacağızPeki kaptanımevet allah yardım ediyor göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor inşallah kolaylıkla atlatırızz hayırlısı..
Yürüyüşün bir sakıncası olur mu acabaAy inşallah kaptanım hızlı hızlı verelim şu kilolarıSporda yapamıyorum diye içim hiç rahat değil zaten yavaş gider kilolar kesin
Çok ses çıkarıyor mu yaparken ben daha önceki evime eliptik almıştım ama komşularım sağolsun şikayet edince 2 güne yollamıştım şu anki komşularımın daha da gıcık olduğunu düşünürsek çok ses çıkarmayan bir şey bulmam lazımBir ara bim e katlamalı kondisyon bisikleti geldi nasıldır bilmem ama yeri olmayanlar için şahane olmalı çokta yer kaplamıyor aslında yan yana 2 sandalye gibi ama yer hiç yoksa tabure bile göze batar bilirim
Cuma günü soracağım doktora inşallah izin verir yürüyüşeYürüyüşün bir sakıncası olur mu acabao bile çok fark eder aslında canım
ben en son ilkokulda 50lerdeydim hatırlamıyorum nasıl bir histiHepsinin nefret boyutu ayrı level level
25 gr kuruyemiş avucunda ne kadar oluyor canımOy oy kaptanım hepsi okey de o mutfağı bir şey yapıp toplamadan asla çıkmam çünkü sonrasında fena üşendirir beni zaten bulaşıklara dokunamam huyluyum ben
Ses 0 canımÇok ses çıkarıyor mu yaparken ben daha önceki evime eliptik almıştım ama komşularım sağolsun şikayet edince 2 güne yollamıştım şu anki komşularımın daha da gıcık olduğunu düşünürsek çok ses çıkarmayan bir şey bulmam lazım
İyi fikir heee leslie ye rakip çıktı ho hoooyyyyKalk çek valla kuzum ben yazın spor niyetine köyde çatıya çıkıp kaç tur horon teperdimvalla fena terletiyor üzerine de mezdeke açardım kolbastıyla bağlar bitirirdim bakardım 1 saatten fazla olmuş
Bu işin sonu yok galiba. 65 yeter bana diyordum şimdi ellilerin hayalini kuruyorumHer rakam cidden psikolojik bir sınır
Bende takıma 82 ile dönmüştüm ve nefret ediyordum 8 rakamını görmektensonra 7 lerden bıktım 69 da çok mutluydum ve o ara hızlı kilo verdim 69 dan 60 a güzelce düştüm. Fazla stres bende işe yaramadı o ara ama 70 le 69 arasında çokk büyük fark var sende kısa zamanda 8 lere gel inşallah
Evet tabure bile gözüme batıyor gerisini sen düşün kaptanımBir ara bim e katlamalı kondisyon bisikleti geldi nasıldır bilmem ama yeri olmayanlar için şahane olmalı çokta yer kaplamıyor aslında yan yana 2 sandalye gibi ama yer hiç yoksa tabure bile göze batar bilirim
Bir bakayım o modele evimde çok büyük sayılmaz ama yer bulurum ben onaSes 0 canımben çok memnunum bisikletimden manyetik olanlar ses çıkarmaz eski tip olanlar çıkarıyor
Dynamic 380 markası canım. evde yeri olan mutlaka en az bir spor aleti almalı bence çok iyi oluyor salonda baş köşede bizimki TV yi koltukta izleyeceğime bisiklette izliyorum
Kalk çek valla kuzum ben yazın spor niyetine köyde çatıya çıkıp kaç tur horon teperdimvalla fena terletiyor üzerine de mezdeke açardım kolbastıyla bağlar bitirirdim bakardım 1 saatten fazla olmuş
İkimizde sporsuz geçirmişiz ortakSabah
3 zeytin. 1kk ezine, 1 küçük pişi, 3çk erik marmelatı, şekersiz çay
Ara
5 badem
Öğle
1 küçük dilim karpuz
Yarım muz 1 bardak süt,
Ara
Sütlü nescafe
Akşam
1 ızgara levrek bol salata, 1sade türk kahvesi 2yk dondurma
1 soda
2 litre su
Cherry Mom , hzlsel
Hiç avucumda bakmadım ki25 gr kuruyemiş avucunda ne kadar oluyor canım
Oooo hem de nasıl var ya tavsiyemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?