- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.641
tamam cnm emoji yok alınmadın de miEvet protein yok yarin bol bol kuru fasulye yerim. Yuruyus cumartesi pazartesi carsamba persembe yapiyorum en az 10 bin adimi tamamliyorum. Sporu birden bire cok yapmakta istemiyorum daha onceden defalarca dersimj aldim gunde en az 2 saat spor yapiyordum bir sure sonra vucut alisiyordu kilo vermem duruyordu sporu daha fazla abartamiyordum yaptigim yetmiyordu sonra da pes ediyordum. Bu defa daha kontrollu gitmek istedim kilo verme oranima gore sporu artiracagim
Tebrikleeerr, bu hafta bence sen 1.3 kg vericen lol3 mil leslie başladım inşaAllah minikim dururda bitiririm
Tmam canim menulerime eklemeye calisirim. Ne yedigime pek bakamiyorum bu aralar ogunu savmak icin ne pisirirsem onu yiyorum. Biraz dikkat etmem lazim bu konuda teşekkürederimCanım bak mantar falanda protein çok güzel sote oluyor aklında bulunsun ben her hafta alırım 1 paket.
Ayy inşallahTebrikleeerr, bu hafta bence sen 1.3 kg vericen lol
cnm dün donut yemiştim ya onu versem yeterVay ortim super bir gun gecirmissin yarin ikimizde eksiyi gorecegiz insallah
ay deprem tahmini gibi olduTebrikleeerr, bu hafta bence sen 1.3 kg vericen lol
Yok kuzum niye alinayim iyiligim icin soyluyorsun alinirmyim. Hic ne yedigime dikkat etmiyorum protein lif almadigimi farkettim sayende butun emojileri koyayim simditamam cnm emoji yok alınmadın de mi3 gün 10 bin çok iyi, tmm cnm kendine göre ayarlarsın
O gitmistir bence artik diger ogunlerin gayet iyiydi goruruz be eksiiyicnm dün donut yemiştim ya onu versem yeter
ay deprem tahmini gibi oldu
tamam şimdi olduYok kuzum niye alinayim iyiligim icin soyluyorsun alinirmyim. Hic ne yedigime dikkat etmiyorum protein lif almadigimi farkettim sayende butun emojileri koyayim simdi
Kız verince cuma yoldan çıkma ama bak benden söylemesiAyy inşallahağzından bal damlıyor
Ayy harbiden heee Ahmet Mete Işıkaracnm dün donut yemiştim ya onu versem yeter
ay deprem tahmini gibi oldu
Yok geçen hafta bana ders olduKız verince cuma yoldan çıkma ama bak benden söylemesi
Ay bisiklet bende istiyorum ama evim küçük koyacak yerim yokharikasın canım iyi yapmışsın yarına ağrı kalmaz inşallah bende bisiklete çıktım yine
Bundan sonra emojisiz konuşanı takıma almayalım her mesaj sonunda 5 emoji zorunlutamam şimdi oldu
Sagolasin canimVuuu ikizler kolonisi
Çok iyidir ikizler canım. Kendimden biliyorum
Ama pazartesi yollardaydım yeaaa
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim
Merhabalar. Hoş geldin aramıza
ama hayat böyle daha güzel değil miBundan sonra emojisiz konuşanı takıma almayalım her mesaj sonunda 5 emoji zorunlubir husumeti daha yürüğim kaldırmaz
canım geçmiş olsunSagolasin canim
İyiyim canım haftasonu çocuklarla vakit geçiriyorum şimdi teli elime aldım çok şükür diyetimi yaptım bugün sporuda@olvidos ben yokken sen de yokmuşsun ortim iyi misin nasılsın
Her rakam cidden psikolojik bir sınırİnşallah canım ya önce şu 90 lardan kurtulsam ekim ayından beri kurtulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?