Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam cnm emoji yok alınmadın de mi 3 gün 10 bin çok iyi, tmm cnm kendine göre ayarlarsın

Canım bak mantar falanda protein çok güzel sote oluyor aklında bulunsun ben her hafta alırım 1 paket.
Tmam canim menulerime eklemeye calisirim. Ne yedigime pek bakamiyorum bu aralar ogunu savmak icin ne pisirirsem onu yiyorum. Biraz dikkat etmem lazim bu konuda teşekkürederim

tamam cnm emoji yok alınmadın de mi 3 gün 10 bin çok iyi, tmm cnm kendine göre ayarlarsın
Yok kuzum niye alinayim iyiligim icin soyluyorsun alinirmyim. Hic ne yedigime dikkat etmiyorum protein lif almadigimi farkettim sayende butun emojileri koyayim simdi

Vuuu ikizler kolonisi
Çok iyidir ikizler canım. Kendimden biliyorum

Ama pazartesi yollardaydım yeaaa

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim

Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Sagolasin canim

İnşallah canım ya önce şu 90 lardan kurtulsam ekim ayından beri kurtulamadım
Her rakam cidden psikolojik bir sınır
Bende takıma 82 ile dönmüştüm ve nefret ediyordum 8 rakamını görmekten sonra 7 lerden bıktım 69 da çok mutluydum ve o ara hızlı kilo verdim 69 dan 60 a güzelce düştüm. Fazla stres bende işe yaramadı o ara ama 70 le 69 arasında çokk büyük fark var sende kısa zamanda 8 lere gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…