Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim bu hafta senden süper bir eksi gelecek bence

Esra canım o damlalıklı olanlardan 30-40 damla azıcık zeytinyağına damlat iç tek seferde doktorum çok düşük olduğunda böyle yap demişti günlük alma demişti
Ya evet bir tanıdığıma da doktor öyle vermiş her gün hergün unutuluyor zaten tek seferde almak daha iyi aslında bunu bir sorayım aile hekimine tmm canım
Banada bu grup çok, güzel, geldi beni çok fazla motive ediyor canım senden istedikleri günlük bir kaç mesaj ve tartı resmi başka birşey yoktu
Teşekkürler Edacım aynen öyleydi
Bu kurallar benim daha çok hoşuma gitti
Sen yokken yarışma genelinde diğer takımlarda sorunlar oldu kilosunu yanlış beyan edenler takım ortalaması için bilerek gizleyenler vs o yüzden bu kurallar getirildi biraz daha gerçekci ciddi bir yarış olsun hak yenmesin diye
Bende ilk hafta resmi unutmuşum ama inanın isterse beni 5 hafta gerçek listeye almasa kaptan yinede üzülmezdim çünkü önemli olan burda bana destek oluyorlarmı ona bakardım

Çok sağlıklı bir corba gibi canım sayenizde bir şey daha öğrendim
Bu kaptanım yaptığım öylede kolay değil bir gün önceden mayalanarak yapılıyor uğraştırıcı bu öyle bir çorbaki seveni çok sever sevmeyeni ağzına sürmez
Ellerine sağlık güzel duruyor
30 sayfa mesaj maşallah yarısına geldim biraz mola eşimle 7nci koğuş izliyeceğim gelirim birazdan yine
Canım bence okuma hiç güzel şeyler yok

Cnm biraz da yürüyüş eklesen spor şahane olurmuş ama bu miktar da güzel
Menünde protein az cnm dün de azdı
Haftada 3-4 gün tavuk et eklemeni öneririm kuzum
Evet protein yok yarin bol bol kuru fasulye yerim. Yuruyus cumartesi pazartesi carsamba persembe yapiyorum en az 10 bin adimi tamamliyorum. Sporu birden bire cok yapmakta istemiyorum daha onceden defalarca dersimj aldim gunde en az 2 saat spor yapiyordum bir sure sonra vucut alisiyordu kilo vermem duruyordu sporu daha fazla abartamiyordum yaptigim yetmiyordu sonra da pes ediyordum. Bu defa daha kontrollu gitmek istedim kilo verme oranima gore sporu artiracagim

Canım bak mantar falanda protein çok güzel sote oluyor aklında bulunsun ben her hafta alırım 1 paket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…