- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.721
Plank çok etkilidir canım ve aynı zamanda nabzıda müthiş hızlandırıyor sıkılaşırken kalori harcatan güzel bir hareketSağolun canlar
Ya benim normal doğum yaptığım halde göbeğim sarktı ve buruşuk
Bu plank toparlar mı onu?
Varmı çözümü
Bunları unutmayan hafızadan öpüyorumCnm benim bildiğim de 1 ceviz 5 gram,1 fındık 1 gram 1 badem 2 gram 1 kaju 3 gramdı galiba kavrulmuşsa 4
Selamm canımmmKızlarnasılsınız?bı baktım gündüzden beri on sayfa olmuş okuyalım 6 saat sonra uyanıp yola çıkmam lazım @Anka Apa için niyet gerekli ya şimdi niyetlenebilir miyim?
İnşallah canım izin çıkarsa elimize düştün demektirCuma günü soracağım doktora inşallah izin verir yürüyüşe
Teşekkür ederim kaptanım iyi gecelerSelamm canımmm
Şimdiden iyi yolculuklar yat uyu dinlen
Toparlar canım
İnşaAllah yarın başlayayım 20 sn ilePlank çok etkilidir canım ve aynı zamanda nabzıda müthiş hızlandırıyor sıkılaşırken kalori harcatan güzel bir hareket
Daha da kilo vermeyi beklemene gerek yok zaten verdin e dediğin gibi geriden gelen sarkmışlıklarda var o yüzden beklemek yersiz
Valla hiç tek tek ölçmedim öyle karışık koyup ölçüp yiyorum hangisini fazla yemek istiyorsam diğerlerini azaltıyorumCnm benim bildiğim de 1 ceviz 5 gram,1 fındık 1 gram 1 badem 2 gram 1 kaju 3 gramdı galiba kavrulmuşsa 4
Evet canım 1 avuç kuru yemiş var günlük ara öğünümde o da listemde 25grama denk geliyorÇok teşekkür ederim canımdiyetisyenin mi verdi gram ölçüsünü
Tabi cnm tartı varsa daha iyiValla hiç tek tek ölçmedim öyle karışık koyup ölçüp yiyorum hangisini fazla yemek istiyorsam diğerlerini azaltıyorum
Evet canım 1 avuç kuru yemiş var günlük ara öğünümde o da listemde 25grama denk geliyor
Benimki 10 taneyle sınırlamıştıValla hiç tek tek ölçmedim öyle karışık koyup ölçüp yiyorum hangisini fazla yemek istiyorsam diğerlerini azaltıyorum
Evet canım 1 avuç kuru yemiş var günlük ara öğünümde o da listemde 25grama denk geliyor
Reklamda mıGece gece çok sevdiğim birşey gördüm görmez olaydım
İnşaAllah rüyamda yerim amin
10 tane soya soslu kıtır cips fıstık şu patlaklardanBenimki 10 taneyle sınırlamıştı
iyi geceler cnmOy oy kızlarcım hepinize iyi geceler ben sabah 8de uyanıp spor yapıp derse oturacağım artık günlerimi böyle düzenlemem lazım sınavlarım yaklaştıtekrardan iyi geceler tatlı rüyalar yarına bol bol eksiler
S seyrulsefer tatlım hoşgeldin,nasılsın?Ben de çok giremiyorum ama girdikce bı şekilde kurarız iletisimimizimerak ettiğin bir şey var mı?Menü sayfasında beni etiketlemeyi unutma e mi
İnstagramdaReklamda mı
Evet maalesef ben de devam sorunu var. Ne yapsam da gitmiyor kilo. Bunu duzeltmeden zor. Aldigim kullansigim ilaclarda engel. Yani toplamda verecegim 3 kg ne kadar zor olabilir ki olmuyorCanım evet onu çıkarabilirsin
@Just a perfect day de izinli o da gitti
Amor-a bayadır yok gelsede sağlık sorunları oluyor çok spor yapamıyor onuda çıkar istersen listeden
@hawar da mezun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?