Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağolun canlar

Ya benim normal doğum yaptığım halde göbeğim sarktı ve buruşuk
Bu plank toparlar mı onu?
Varmı çözümü
Plank çok etkilidir canım ve aynı zamanda nabzıda müthiş hızlandırıyor sıkılaşırken kalori harcatan güzel bir hareket
Daha da kilo vermeyi beklemene gerek yok zaten verdin e dediğin gibi geriden gelen sarkmışlıklarda var o yüzden beklemek yersiz

İnşaAllah yarın başlayayım 20 sn ile

Cnm benim bildiğim de 1 ceviz 5 gram,1 fındık 1 gram 1 badem 2 gram 1 kaju 3 gramdı galiba kavrulmuşsa 4
Valla hiç tek tek ölçmedim öyle karışık koyup ölçüp yiyorum hangisini fazla yemek istiyorsam diğerlerini azaltıyorum
Çok teşekkür ederim canım diyetisyenin mi verdi gram ölçüsünü
Evet canım 1 avuç kuru yemiş var günlük ara öğünümde o da listemde 25grama denk geliyor

Oy oy kızlarcım hepinize iyi geceler ben sabah 8de uyanıp spor yapıp derse oturacağım artık günlerimi böyle düzenlemem lazım sınavlarım yaklaştıtekrardan iyi geceler tatlı rüyalar yarına bol bol eksiler

Benimki 10 taneyle sınırlamıştı

S seyrulsefer tatlım hoşgeldin,nasılsın?Ben de çok giremiyorum ama girdikce bı şekilde kurarız iletisimimizi merak ettiğin bir şey var mı?Menü sayfasında beni etiketlemeyi unutma e mi

İyiyim çok şükür. Yarın menümü ve yaptığım sporu paylaşıcam dimi. Diğer sayfada etiketledim gibi gibi. Olmadıysa sen uyarırsın zaten bu teknoloji özürlüsünü

Canım evet onu çıkarabilirsin
@Just a perfect day de izinli o da gitti
Amor-a bayadır yok gelsede sağlık sorunları oluyor çok spor yapamıyor onuda çıkar istersen listeden
@hawar da mezun artık
Evet maalesef ben de devam sorunu var. Ne yapsam da gitmiyor kilo. Bunu duzeltmeden zor. Aldigim kullansigim ilaclarda engel. Yani toplamda verecegim 3 kg ne kadar zor olabilir ki olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…