- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.741
Canım oraya sadece menü ve spor yazıyoruz,buraya da yorumları
Estağfurullah ne demekİyiyim çok şükür. Yarın menümü ve yaptığım sporu paylaşıcam dimi. Diğer sayfada etiketledim gibi gibi. Olmadıysa sen uyarırsın zaten bu teknoloji özürlüsünü
Kosu bandi yerine bende bisiklet alsaymisim keske zamanindaSes 0 canımben çok memnunum bisikletimden manyetik olanlar ses çıkarmaz eski tip olanlar çıkarıyor
Dynamic 380 markası canım. evde yeri olan mutlaka en az bir spor aleti almalı bence çok iyi oluyor salonda baş köşede bizimki TV yi koltukta izleyeceğime bisiklette izliyorum
Bende 300 gr la kasilip duruyordum
Canım bana kısa bi sürede geldiği için çabuk gitti herhalde ama zorlanacağım günler de gelecek mesela 56lardan sonrasındaBende 300 gr la kasilip duruyordumbu kiloda pazartesiye bu kadar eksi muhtesem vallaha
Bu apa ne ya cozemedim benKızlarnasılsınız?bı baktım gündüzden beri on sayfa olmuş okuyalım 6 saat sonra uyanıp yola çıkmam lazım Anka Apa için niyet gerekli ya şimdi niyetlenebilir miyim?
Bak hele bak hele .. hele hele hele heleGünaydın kızlarben de 45 dk sporumu yaptım şimdi odamı toparlayıp ders çalışmaya sonrasında da tartılırım şu an çok susadım ama biraz bekliyeyim
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan
Hilal'cim netten bı araştır, sağlık için yapılan bı diyet.Keskin sınırları var.40 gün olması gerekiyor.40. gün ne zaman bitiyor bakmadım ama bayrama kadar yapma niyetindeyim insallahBu apa ne ya cozemedim ben
Canım apa bu yıl kısalttı seviyeleri. ben ramazanda ikinci seviyeyle devam ederim sanırım. Bu kısaltılmış halinde seviye 2 de hurma yok sadece kuruyemiş var kahvaltıda.
Ortim düm erkenden uyuyakalmışım menüne şimdi bakabildim.4 Nisan
Sabah
Filtre kahve
Ögle
Lorlu omlet, domates,salatalık,çay,2 ceviz
Ara:maydonoz detoks suyu
Akşam: bulgur pilavı , kuru fasülye, az köfte,ayran,salata
Bitki çayı
Su:1.5 lt
Spor: 35 dk pilates(simdi yapıcam daha:d tembellikten bu saate kaldı)
ummhnisa Cherry Mom
Valla bilemem artıkBak hele bak hele .. hele hele hele helemaşallah çok kıskandım
Yaklaşıyor yaklaşmakta olansen vererek ben alarak buluşacak gibiyiz
Hilal'cim netten bı araştır, sağlık için yapılan bı diyet.Keskin sınırları var.40 gün olması gerekiyor.40. gün ne zaman bitiyor bakmadım ama bayrama kadar yapma niyetindeyim insallah
Abooo cok zormus. Zorda degilde yasak seyler olunca benim psikolojim bozuluyorBak hele bak hele .. hele hele hele helemaşallah çok kıskandım
Yaklaşıyor yaklaşmakta olansen vererek ben alarak buluşacak gibiyiz
Hilal'cim netten bı araştır, sağlık için yapılan bı diyet.Keskin sınırları var.40 gün olması gerekiyor.40. gün ne zaman bitiyor bakmadım ama bayrama kadar yapma niyetindeyim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?