Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom @seyrulsefer soklardayim daha büyük bi arti bekliyordum +1 im

Apa'ya başladım, bes günde nasıl bir fark olacak bakalim
+1 e sevindik mi kız
zorlu bir hafta olacak ama sana inanıyoruz sporuda eklersin o +1de bence yol ödemide vardır yarına +800 700 sün
harikasın canımm yolunu iyi buldun heee hiç alışkın değilim senin pazartesi pazartesi eksi gelmene en erken eksin perşembe günü olurdu yada cuma öğleden sonra
Ben Tartıldım sabit geldim canlarrr
güzel canım sporları eksik etmeyelim bu hafta
Cuma : 58.4
Pazartesi : 57.5
Fark : -900gr
Cherry Mom @olvidos
harikasınnnnnnnnn
Kosu bandi yerine bende bisiklet alsaymisim keske zamaninda
koşu bandıyla aslında dahaa fazla kalori harcıyor olabilirsin hele arada koşu modunda yapıyorsan ama evde kullanım açısından bencede bisiklet hem daha az yer kaplıyor hemde ses çıkarmıyor
Günaydın kızlaaar
-300gr la pazartesiyi karşıladım inşallah cumaya çok çok artar bu eksi
Cherry Mom
@Mathildablue canım sende durum nasıl

çok iyi kuzummm

Bende hic aliskin degilim pazartesi eksilerine bende sok oluyorum. Ama onceden pazartesinden cumaya sıkı tut cuma cumartesi gozun donsun sonra yine sık gevset sık gevset harap oluyordum simdi hergun ayni rutinde gidiyorum yemeyide erken bitiriyorum ondn eksiyi gormek zor olmuyor. 100 gr eksi icin kendimi parcaliyordum simdi pazartesinden -300 olmusum ben ha

leslie 3 mil yapmıştın değil mi canım ? menü güzel afiyet olsun bu haftayı sağlam kapatalım inşallah
Kahvalti
2 dilim ekmek
3 dilim sucuk
1 çk bal
1 çk tereyagi

Ogle
1 porsiyon patlican yemegi
1 kucuk kase yogurt
1 dilim ekmek

2.5 lt su

10 dk kardio
30 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
afiyet olsun canım sporda menüde çok kararında eksiler boşa gelmiyor valla bravoo
zübersiz menü yazmam abii mi diyorsun
afiyet olsun canım güzel

eksiler böyle geliyorr eksileerrr bravoo canımm
4 Nisan
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates,Salatalık

Ara
1 Armut
1 Kivi

Akşam
Haşlanmış et
Salata

2.5 Litre Su
Cherry Mom @Mehfam M monarosaa
afiyet olsunnnn hiç ekmek yok öyle mi bence kahvaltıda 1 dilim tam buğday/ çavdar tercih edebilirsin canım
menü güzel ileride sporda eklenebilirse süperrr olacakk
harika canım afiyet olsunn
kuzumm spor olmadığı için bu ara yediğin içtğine dikkat et olur muuu
yanlış çıkmadıysa 1 porsiyon pesto soslu makarna 350 - 400 arası kalori
harika gidiyorsun canmmm anlaşılan sen listeye girme tarihin gelene kadar bize birşey bırakmayacaksın listeye girdiğin gibi mezun eederiz artık
çok güzel canım afiyet olsunnn
4 Nisan 2021

13.00
Omlet (2 yumurta-75 gram salam)
1 kaşık kahvaltılık salça
Çay

18.30
8 kanat
3 kaşık biberli yoğurt

2 litre su

Cherry Mom @Mehfam Begonya2
eee hani sporr kuzumm kaç gün oldu bu hafta daha spor yapamadık

ufak ufak cıslar var ama ölçüsünde dondurma tatlı meyve vs bunları akşam saatlerine bırakmasak yatana kadar yakma imkanımız olur
keşke 16.00 da bitseymiş gün ya :))
harikasın canım ya annemdeyim şöyle menüleri abartayım vs demek yok kafa yapın değişmiş gibi bu bilinçle çok güzel kilonuda korursun inşallah
afiyet olsun pamukcumm

şuan bu yolda gidenler takımda yine ama söylemekle olmuyor galba kendilerinin anlamaları gerekiyor

böylesi ne rahat değil mi öbür türlü sırf stres oluyordun :/

inanmıyorum süper ötesi harika
Sağ ol canım
Aynen öyle kaptanım
günaydın herkese kilom 75.5 giden 300 gr çok şükür
Çok güzel ortim

Gece gece çok sevdiğim birşey gördüm görmez olaydım
İnşaAllah rüyamda yerim amin
ayyyy ne güldürdün beni :):)
işimiz rüyalara kaldı bi şarkı vardı ya rüyalarda buluşuruz artık sevdiğimiz yiyeceklere o şarkıyı armağan edelim

Temmuzdan beri ekmek yemiyorum kaptanım çok zor oldu alışmak ama şimdi hiç aramıyorum Akşam menüme bazen bulgur ekliyorum öyle dengelemeye çalışıyorum

Aynen bugün öyle yapmayalım ben leslie yapmayı düşünüyorum ortim tanışmadık Ümran ben izmirden beraber güzel sonuçlar alırız inşallah
Ben de Hazal İstanbuldan orticim ben yapamıyorum şu anlık spor ama sen mutlaka yap Leslie tek sevdiğim spor oldu hep her zayıflamamda bana çok yardımı dokunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…