- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.781
Ayy evet ne buyuk stresler yaşadık aklimda bisey kalmiyor canim isterse yiyorum herseyi yasakli hicbirsey yok diyetimde şu an 2 ay olms dikkat etmeye baslayali memlekette 80.3 ile basladim hic detoks yapmadim daha bitki cayi yesilcay odem atici hicbirsey yapmadim daha. Duraklamaya sakliyorum hepsini. Ramazandan hedef kilomla cikmayi planliyorum gecen ramazandaki gibi dikkat edersem hedefim olacak sanirim. Sonrada koruma ve sporla sekillenme planliyorum. Gelmeyi beklemeyip memlekette ipleri sikmakta cok rahatlatti beni. Buyuk kiyafetlerimi elden cikartmistim iyi ki cikarmisim simdi kiyafetlerin dar gelmesi sikmasi da gazliyor beni giyecek bisey bulamiyorum buyuk seylerde almak istemiyorum simdi o yuzden baya hirslyim. Kendimide tanidim artik biraz ne yapacagimi bilerek ilerlemek iyi sonuc veriyor gec oldu ama ogrendim sonunda insallah unutmam bir dahaşuan bu yolda gidenler takımda yineama söylemekle olmuyor galba kendilerinin anlamaları gerekiyor
böylesi ne rahat değil mi öbür türlü sırf stres oluyordun :/
Bende cok kullanamiyorum disari cikmak zor geliyor diye almistim simdi disari cikmak daha kolay geliyorbir koşu bandı da bende var kilere koydum yıllar önce öylece duruyor dışarıda yürümek gibisi yok :)
Sabit kalmakta cok iyi ortim bundan sonra eksiye calisirsin@fitblonde bakınız ben suçlu değilim
Tebrikler cnmben sabitim Cherry Mom
günaydıın ben de öndekini sütlaç sandım
yok artık lebron jamesssss
ufak ufak cıslar var ama ölçüsünde dondurma tatlı meyve vs bunları akşam saatlerine bırakmasak yatana kadar yakma imkanımız olur
Peki kaptanım sözünü dinliycem hergüne spor da eklemeye çalışcam
Bu ilk haftam yalancı kilo gitmeler ama olsun insan motive oluyoryok artık lebron jamesssss
harikasınnnn
sabit gayet iyi canımm@fitblonde bakınız ben suçlu değilim
Tebrikler cnmben sabitim Cherry Mom
günaydıın ben de öndekini sütlaç sandım
tabi ki ödemde vardır ama onları atmakta bir şey canımBu ilk haftam yalancı kilo gitmeler ama olsun insan motive oluyorCumayı 95 kapatabiliriz inşallah
Aynen kuşumSabit kalmakta cok iyi ortim bundan sonra eksiye calisirsin
Di miisabit gayet iyi canımm
ayyy çok mutlu oldummmmGünaydın hayırlı haftalar
Cuma 89.3
Bugün 89.6
Fark 0.3
Kaptanım galiba +300ayyy çok mutlu oldummmm
geçen hafta tüm haftanın eksisi -300 ikenn şimdi 2 günün eksisi -300 harikasınnnnn
Ay şükür kaptancığım ilk sınavımı veriyorumleslie 3 mil yapmıştın değil mi canım ? menü güzel afiyet olsun bu haftayı sağlam kapatalım inşallah
afiyet olsun canım sporda menüde çok kararındaeksiler boşa gelmiyor valla bravoo
zübersiz menü yazmam abii mi diyorsun
afiyet olsun canım güzel
eksiler böyle geliyorr eksileerrr bravoo canımm
afiyet olsunnnn hiç ekmek yok öyle mi bence kahvaltıda 1 dilim tam buğday/ çavdar tercih edebilirsin canım
menü güzelileride sporda eklenebilirse süperrr olacakk
harika canımafiyet olsunn
kuzumm spor olmadığı için bu ara yediğin içtğine dikkat et olur muuu
yanlış çıkmadıysa 1 porsiyon pesto soslu makarna 350 - 400 arası kalori
harika gidiyorsun canmmm anlaşılan sen listeye girme tarihin gelene kadar bize birşey bırakmayacaksınlisteye girdiğin gibi mezun eederiz artık
çok güzel canım afiyet olsunnn
eee hani sporr kuzumm kaç gün oldu bu hafta daha spor yapamadık
ufak ufak cıslar var ama ölçüsünde dondurma tatlı meyve vs bunları akşam saatlerine bırakmasak yatana kadar yakma imkanımız olur
keşke 16.00 da bitseymiş gün ya :))
harikasın canım ya annemdeyim şöyle menüleri abartayım vs demek yok kafa yapın değişmiş gibi bu bilinçle çok güzel kilonuda korursun inşallah
afiyet olsun pamukcumm
günaydın kaptanım ve arkadaşlarım.annem bugün memlekete geçecek. sonuçları bekliyoruz. inşallah temiz çıkar bugünden itibaren düzenli katılacağım. sabah kilom 77,95 ti ...pazarteside mi resim çekeceğiz.Canım canım sabah sana döneyim dedim kilo bildirimlerini görünce atladım iyi hatırlattın :)
Amor-a ne yapıyoruz canım ? spor listessinden ok çıkardık menüde yazmayacaksan oradan da çıkaracağız ve iletmek isterim eğer menüden de çıkarın dersen bundan sonrası için her zman gelip menü yazabilir kilo bildirebilirsin ama takibini listelerde yapmıyor olalım olur mu ? çünkü devamı gelmiyor XXX oluyor hep sana dair notlar.. dönüşünü bekleriz istikrarlı yazacağım dersen menü listesinden silmeyeceğiz free kalayım dersen sileceğiz ama listeni tutmayacağız ? höhh ne çetrefill yazdım ya
melita09 canım yazdık ama dönmedin umarım annen ile ilgili kötü bir durum yoktur menü yazabilecek durumda mısın ? ona göre listeyi düzenleyelim beni ve Mehfam ı etiket yapıp dönersen seviniriz
DeryaOnDiet kalsın kuzum listede bir sorun vardır ve gelecektir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?