- 31 Temmuz 2020
- 20.411
- 60.297
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.901
Oooo süper cnmHosbuldum canim
Yarin basliyorum bugun kutlama yemeği vs vardi isyerindeyarin taniscaz telde konustuk tatlis birine benziyo whatsapp profil fotosundan
Artık bi noktada buluştuk sanırım.Hosgeldin canim tekrardan ben gelmisim sen gitmissin
Ben de 79 la mezun oldum ikinci mezuniyetimde ama tayin alinca sehir degisikligi vs hoop 82 ler
İnsallah ideal kilolarimiza saglicakla ulasiriz kalico bi sekilde
Hımmmm denemeliAy ben de fıstıklısını çok yerdim canım çekti
Ne sporu?!?Hanımlar spor günümüüüz
Haydin pamuk ayaklar leslieye stepe zıpapamuk göbişler hula hop a
Baggyan kendisiOooo süper cnmafiyet olsun
Bi de yakışıklı olsa aaah
Aynen insallah canimArtık bi noktada buluştuk sanırım.Yaa ne güzel, mezun olmuşsun en azından. Aah ah, o günleri görecek miyim Hep birlikte yapacağız eminim.
Ben de ismimi bi ara söylerim özelden.Aynen insallah canimniye gormeyesin canim ya ben 120 den indiysem herkes iner bu arada ismim Almıla canim 33 yasindayim memnun oldumm
Sana da var valla bu yeni uygulamaNe sporu?!?
Yaa :/Baggyan kendisi
Eki Görüntüle 2817833 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2817834
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 63.7 63.2 77.8 76.9 74.75 74 54.3 54.1 62 61.6 63.2 62.6 84 83.5 87.1 85.9 71.2 70.9 68.3 67.5 75.8 74.9 57.6 56.8 89.3 88.2 73.1 71.9 75 73.9 58.4 57 70 69.3
Haydi dostlar cumaya şurda ne kaldı
@karabiber01 canım kural gereği hedefin %0,3 altında kaldığı için güncelledim 100 grcık :)
Cumartesi pazartesi carsamba zorunlu spor gunu ilk sayfada 1 den 7 ye kadar sirali sporlar var hepsinden yapman lazim mecburi zorunlu yapacaksinNe sporu?!?
Depresyona sen giricen ya biz değil ne ettinDepresyona girmeye çalışıyorumdur
Duygulaaaarımmmm darmadağğııınnn anleymhhahaaazsssın, bendeki kalp sende olsa taşııyaahhheeeeeemaaazhsın
Ismine merak uyandirdin su anBen de ismimi bi ara söylerim özelden.Biraz farklı olduğu için burada yazmamayı tercih ediyorum Ben de 24 yaşındayım. Hepimiz bebeğiz. Memnun olduum
Olsun kuzu. Şimdi diyetisyene başlama fikriyle biraz rahat davranmışsındır yeme konusunda.Cuma 81.9
Pazartesi 82.4
Fark +0.5 kg
Aldikca aliyorum ya iyi ki yarin basliyorum diyetisyene hadi bakalim insallah guzel olur
Cherry Mom belmayne
Ayyy korkup kaçacak şimdiCumartesi pazartesi carsamba zorunlu spor gunu ilk sayfada 1 den 7 ye kadar sirali sporlar var hepsinden yapman lazim mecburi zorunlu yapacaksin
Sizde girin belki sizdede işe yararDepresyona sen giricen ya biz değil ne ettin
Senin profil resmine bakinca kendimden geciyorum ben umutsuzluk cokuyor ustumeSizde girin belki sizdede işe yarar
Bende depresyon ters tepiyo ben depresyona girersem bi kavanoz nutella kaşıklayanlardanımSizde girin belki sizdede işe yarar
Senin profil resmine bakinca kendimden geciyorum ben umutsuzluk cokuyor ustume
Sen girme ozamanBende depresyon ters tepiyo ben depresyona girersem bi kavanoz nutella kaşıklayanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?