Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin canim tekrardan ben gelmisim sen gitmissin
Ben de 79 la mezun oldum ikinci mezuniyetimde ama tayin alinca sehir degisikligi vs hoop 82 ler
İnsallah ideal kilolarimiza saglicakla ulasiriz kalico bi sekilde
Artık bi noktada buluştuk sanırım. Yaa ne güzel, mezun olmuşsun en azından. Aah ah, o günleri görecek miyim Hep birlikte yapacağız eminim.

Artık bi noktada buluştuk sanırım. Yaa ne güzel, mezun olmuşsun en azından. Aah ah, o günleri görecek miyim Hep birlikte yapacağız eminim.
Aynen insallah canim niye gormeyesin canim ya ben 120 den indiysem herkes iner bu arada ismim Almıla canim 33 yasindayim memnun oldumm

Aynen insallah canim niye gormeyesin canim ya ben 120 den indiysem herkes iner bu arada ismim Almıla canim 33 yasindayim memnun oldumm
Ben de ismimi bi ara söylerim özelden. Biraz farklı olduğu için burada yazmamayı tercih ediyorum Ben de 24 yaşındayım. Hepimiz bebeğiz. Memnun olduum

cumayı iple çekiyorum 71i görücem haftalık hedefe kaldı 900grm istikrarla devam

Cuma 81.9
Pazartesi 82.4
Fark +0.5 kg
Aldikca aliyorum ya iyi ki yarin basliyorum diyetisyene hadi bakalim insallah guzel olur
Cherry Mom belmayne
Olsun kuzu. Şimdi diyetisyene başlama fikriyle biraz rahat davranmışsındır yeme konusunda. Yarından itibaren sen dönersin eski hallerine

Cumartesi pazartesi carsamba zorunlu spor gunu ilk sayfada 1 den 7 ye kadar sirali sporlar var hepsinden yapman lazim mecburi zorunlu yapacaksin
Ayyy korkup kaçacak şimdi Çok güzel yazmışsın hepsinden yapman lazım mecburi zorunlu yapcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…