Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evliler hep öyle diyiii ama bizide seven birileri olmasın mı "ooo sevgilim ne güzelsin be" desin
Eşim bana hiç öyle demiyor valla
Eline sağlık canım

Haydi kızlar cumaya tüm takım hedefleri tutturalımmm
Tamam kuzum bu liste uzerinden sonuclari hazirlarim cumaya insallah
Teşekkür ederiz canım
Cuma 81.9
Pazartesi 82.4
Fark +0.5 kg
Aldikca aliyorum ya iyi ki yarin basliyorum diyetisyene hadi bakalim insallah guzel olur
Cherry Mom @belmayne
Henüz başlamadığın için odaklanamadın çok normal yarın itibariyle kapatırsın bu defterleri
Zayıflamak için yaptığımız belli hareketler kız zaten spora uzaktı şimdi adını unutmuş

Cumartesi pazartesi carsamba zorunlu spor gunu ilk sayfada 1 den 7 ye kadar sirali sporlar var hepsinden yapman lazim mecburi zorunlu yapacaksin
Bu bi kamera şakası mı dsdsddfsdasd Durun arkadaşlar, ben adapte olamadım henüz, şu spor şeysine iyice bi bakayım da yarın yapayım neymiş ne değilmiş. Kandırılıyorum kaptanıım Cherry Mom
Ismine merak uyandirdin su an
Hahahahahahaha (ismim Ayşe'ymiş meğer. Çok farklı isim )
Yaa değiştireyim ozaman
Yaa bence çok güzel, sakın değiştirme.

Açıklayayım spor programını :))
pacman S seyrulsefer hzlsel :)

Spor günlerimiz cumartesi ( serbest katılım )
Pazartesi - çarşamba zo
runlu katılım - hastalık vs elzem bir durum olmadıkça aşağıdaki spor Tablosundan en az 1 adet spor seçip gün içinde yapıyoruz ve akşam menümüzü yazarken not olarak ekliyoruz bu listeden sorumlu Hedef60kgolmak i etiketliyoruz.

Listeden 1 spor + 100 puan
ek 2. Spor + 50 puan... Diye gitmekte :)

Diğer günlerde de yaptığınız sporlar tabi spor tablosuna eklenecek ve puanlacak ama yukarıda ki gibi ekstra puan getirmeyecek :)

Zayıflamak için yaptığımız belli hareketler kız zaten spora uzaktı şimdi adını unutmuş
Bi anımsar gibi oldum. Şaka bir yana zorunlu günleri unutmuşum, hemen bi bakayım. Bir de bi video atmak istiyorum buraya. Takımımıza moral motivasyon niteliğinde.

Bi anımsar gibi oldum. Şaka bir yana zorunlu günleri unutmuşum, hemen bi bakayım. Bir de bi video atmak istiyorum buraya. Takımımıza moral motivasyon niteliğinde.

Yaaa bu neee ilk defa izledim
Kilo verin ama yavaş yavaş verin böylece sinirlerinizde bozulmazzzz efendime söyleyim tatlı tatlı anlatırsınız

Sizde girin belki sizdede işe yarar
Ayyy ben depresyona girince çıkışta bakıyorum en az +10kilo Ben almayayım ben mutlu olunca gitgide zayıflayıp, fitleşen, canı hiç birşey çekmeyen bayaa iştasız biri oluyorum. Depresyonda ise yedikçe yerim duygusal açlık sorunum oluyor benim canım . Allahtan tek şansım senin gibi sık depresyona girmemek yoksa 150kilo alarakdan yerlerde yuvarlanan bir tombik olurdum şuralarda
Bende depresyon ters tepiyo ben depresyona girersem bi kavanoz nutella kaşıklayanlardanım
Bendensin
Hoş geldin canım Merhaba

Benimkisi işin esprisi
Yoksa bnde depresyonda yiyengillerdenim
Adım çıktı buralarda benim ondan deprosyona gir diyolla bana

Valla ben kızın son yazdıklarınıda okudum hiç senin dediğin gibi vay ormanda olcaz vay internet çekmeyecek gibi şeyler yok sen beni mi kandırdın burcu yada yorumunu mu katttın
Bayağı önceden söyledii
Rüşvet olarak belçika çoklıt gönderdi diyomuşum

Tamam canım belki sürpriz olur daha çok vermiş, olurum

Aynen canım valla bi çikolata şelalesi olsun üstüme aksın modunda oluyorum
Donut un çikolatası üstüme aksın ki doğru söylüyorum çekmeyebilir dedi ay bulamıcam o mesajı da
Neee oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…