Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

02-08 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU
Özürlerimi sunarak 2 haftadır yapamadığım spor puan listemiz umarım eksik yoktur varsa eklerim

**spor günlerinde olan pazartesi çarşamba cumartesi günlerine ait tablodan yapılan sporlar için ekstra +100 +50 puanlar eklenmiştir.

** listede adı olmayanlar menü sayfasında sporu olmayanlardır sporları oldukça onlarıda ekleyeceğim :)
şimdilik ekipce iyi gidiyoruz

@whitetea senden de spor bekliyoruz hafta başladı hadi canımmm

CUMA CUMARTESİPAZARPAZARTESİSALI ÇARŞAMBAPERŞEMBE
S Suskunhanim
72
125
DeryaOnDiet
Begonya2
20
145
68
Hedef60kgolmak
83
295
145
Kendinin en iyi hali ol
100
175
belmayne
77
200
57
@whitetea
Deniz ve Kum
100
200
muhursuzpusula
20
ummhnisa
100
38
C Cagrihilal1
325
438
125
blonde ambition
293
588
@olvidos
100
60
100
M monarosaa
168
Mathildablue
70
70
yarimuhendis
235
45
balpamuk
115
42
Cherry Mom
315
135

Son düzenleme:
bence yazdan hiç korkma ya :) koşturmamız 2 katına çıkıyor arada birde deniz havuz olursa ohh :)
Ay inşallah canım. Yiyorum yiyorum almıyorum da diyebilecek miyiz
Merhabalar hoş geldin tekrar. Sanki ufak bir karşılaşmamız olmuştu değil mi
Çok büyük bir artıyla dönmemişsin. Bence güzel bir noktada yakalamışsın. Hemencecik dönersin eski kilona inşallah
Mezun olmuşşş gidiyorsuuunn
Hayırlı olsun kuzu. Aman diyim fazla uzaklaşma bizden
Kız Allah seni. Yürekler havada zaten

Yine coşmuşum hedefi yazarken
Yok yok hedefi tutturcan bence

Bekarlik her yerde sultanlik
Evliler hep öyle diyiii ama bizide seven birileri olmasın mı "ooo sevgilim ne güzelsin be" desin
Lol espriler yapmaya başladın hiç iyi değil çabuk depresyona gir
Salaam mııı (nasıl bakmak istiyosam onu görüyorum ahahahah )

Aynı sayılırız canım süper sevindim

Ortim menülerin çok güzel aslında sporunda öyle acaba regl dönemi falan mı ?

Bende 97liyim Hoşgeldin canım
Aaa çok iyi. Hoşbulduuum.
Kilo almış bi' pacman. Ama halledicem.
Merhabalar hoş geldin tekrar. Sanki ufak bir karşılaşmamız olmuştu değil mi
Çok büyük bir artıyla dönmemişsin. Bence güzel bir noktada yakalamışsın. Hemencecik dönersin eski kilona inşallah
Merhaba, hoş bulduum. Çok değil gibi ama hep başladığım yere dönüyorum gibi oluyor. Sinir bozucu. Hep birlikte incecik olacağız, oh!

Ben de Hazal İstanbuldan orticim ben yapamıyorum şu anlık spor ama sen mutlaka yap Leslie tek sevdiğim spor oldu hep her zayıflamamda bana çok yardımı dokunmuştur
Memnun oldum ortim aynen leslie güzelmiş ben yeni keşfettim.. dışarıda yürüme imkanım yok 5 yaşında kızım var onla olmuyo parkta birlikte koşturuyoruz öyle evde en iyisi lesliekeşke sende yapabilseydin.. burda herkes yapıyor onlar yapıyor ben yapmayınca kötü hissediyorum bende yapmalıyımm diye başladımm bende yeni yeni maşallah kızlar çok iyiler tabatalarvs birbirleriyle yarışıyolar bende istiyorum o yarıştan kuzum bizde yapalım birliktee

❤❤❤❤
evet evet size sosislerle , salamlarla geldim
sandavich in içinde olmadıkça çok da sorun olmaz canım salam da olur.
Pazartesileri çok erken çıkıyorum evden canım ondan oluyor
Kesin ondan oluyor canım Geçen haftada böyle idin ama sonra çok güzel eksi geldi ben sana güveniyorum tatlım bu cuma yine çok güzel bir eksi göreceğine eminim

Hoşgeldin tekrardan canım. Fazla kilo almamışsın yol yakınken önlem alınmış
Canım senin menülerin Sporun çok güzeldi wc sorununu halledersen süper olacak Kirazsaplı çayı denedin mi ya da aç karna ılık suda iyi gelebilir.
Ortim şu yaptığın pilates in linkini atar mısın bende deneyeyim
ummhnisa ortim ben senin dünkü menunu göremedim ama belliki iyi beslenmişsin güzel bir eksi pazartesi icin
Canım dün uyuyakalmışım o yüzden yazamadım. Fena değildi menüm küçük Bi tabak makarna vardı cıs olarak
Canım tebrik ederim seni inşallah koruma kısmını da harika geçirirsin

Hahahahahahaha bekarlık güzel de... bi de paramı kazanırsam her şey çok daha güzel olacak.
Ben bekar ve parasını kazanan kısımdayım burdan bildiriyorum ki daha fazlası isteniyo
Amaaan yemişken sosis yiyim bari salam arayan biri değilim pek
Arada ekşınlar güzel oluyor

Ay gelmiyoooorrrrr valla nazar oldu
Aslında bu gün azck ucundan geldi ama bakalım devamı gelir inşaAllah
Lol hemen depresyonu çağır bak artılar gelir yoksa onu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…