- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.941
Ney cnm anlamadmAynen canım valla bi çikolata şelalesi olsun üstüme aksın modunda oluyorum
Neee oooo
Çok hoşuma gitti üzerime akan çikolatada o yüzden offf olsada aksa üstümeNey cnm anlamadmcmts yicem ya o
Benim evdede bir Oğlak burcu var tek anlaşamadığım burç oğlakEvet canım oğlumla ben çok güleryüzlüyüz yabancılık çekmeyiz her ortama gireriz ama kızımda Bi o kadar zıt gibi bize mesela o hemen kaynaşamaz en yakınlarına bile mesafesi vardır 11 yaşına girdi artık evde küçük Bi ergenusum var
Ahahaha aksın canımÇok hoşuma gitti üzerime akan çikolatada o yüzden offf olsada aksa üstümeOooyyyy donutçular sana reklam parası versin bence valla sayende donut merakım oluştu
Bi anımsar gibi oldum.Şaka bir yana zorunlu günleri unutmuşum, hemen bi bakayım. Bir de bi video atmak istiyorum buraya. Takımımıza moral motivasyon niteliğinde.
Hala okuyorum dün gelecem dedim gelemedim ağlayarak bitirdim filmiYa evet bir tanıdığıma da doktor öyle vermiş her gün hergün unutuluyor zaten tek seferde almak daha iyi aslında bunu bir sorayım aile hekimine tmm canım
Teşekkürler Edacım aynen öyleydi
Sen yokken yarışma genelinde diğer takımlarda sorunlar oldu kilosunu yanlış beyan edenler takım ortalaması için bilerek gizleyenler vs o yüzden bu kurallar getirildi biraz daha gerçekci ciddi bir yarış olsun hak yenmesin diye
Çok sağlıklı bir corba gibi canım sayenizde bir şey daha öğrendim
Ellerine sağlık güzel duruyor
Canım bence okumahiç güzel şeyler yok
Burda kesin kurtulursunİnşallah canım ya önce şu 90 lardan kurtulsam ekim ayından beri kurtulamadım
Yaaa çok sevindim hoş geldinSeverim tabii hahahaha. 97'liyim ben de.
Bu haftanın mi geçtiğimiz haftaların mi kaptanım?cumartesi 15000 kusur dün de 12000 kusur adimim vardı galibaÖzürlerimi sunarak 2 haftadır yapamadığım spor puan listemiz
02-08 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU
umarım eksik yoktur varsa eklerim
**spor günlerinde olan pazartesi çarşamba cumartesi günlerine ait tablodan yapılan sporlar için ekstra +100 +50 puanlar eklenmiştir.
** listede adı olmayanlar menü sayfasında sporu olmayanlardır sporları oldukça onlarıda ekleyeceğim :)
şimdilik ekipce iyi gidiyoruz
@whitetea senden de spor bekliyoruz hafta başladı hadi canımmm
CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE S Suskunhanim 72 125 @DeryaOnDiet @L O L 20 145 68 Hedef60kgolmak 83 295 145 @Kendinin en iyi hali ol 100 175 @belmayne 77 200 57 @whitetea Deniz ve Kum 100 200 muhursuzpusula 20 @ummhnisa 100 38 C Cagrihilal1 325 438 125 blonde ambition 293 588 @olvidos 100 60 100 @monarosaa 168 @Mathildablue 70 70 yarimuhendis 235 45 @balpamuk 115 42 Cherry Mom 315 135
Emoji koyuyorum mesaj yazacak yer kayboluyor yazı yazıyorum emojiler yok oluyorBundan sonra emojisiz konuşanı takıma almayalım her mesaj sonunda 5 emoji zorunlubir husumeti daha yürüğim kaldırmaz
Evet belli oluyo dimi iyileştiğimAhahaha aksın canımiyileşiyosun heee
Versinler valla
Aynen kuzum nasil olsa diyete baslicam mantigiyla yedim biraz ama oyle olmamali saglikli yasam kafasi olmali ama olsun bu kadar ne diyim pisman olmanin manasi yok olan oldu önümüzdeki günlere bakcazOlsun kuzu. Şimdi diyetisyene başlama fikriyle biraz rahat davranmışsındır yeme konusunda.Yarından itibaren sen dönersin eski hallerine
Lolcum ben d eşu an serdar ortaçtan ben adam olmam dinliyorum her gün serdar ortaç ve 90lar türkçe pop dozum vardır açarım sesli sesli söyler kendime gelirimDepresyona girmeye çalışıyorumdur
Duygulaaaarımmmm darmadağğııınnn anleymhhahaaazsssın, bendeki kalp sende olsa taşııyaahhheeeeeemaaazhsın
Sen hiç enerjini kaybetmemiştin ki zaten yaaaaaEvet belli oluyo dimi iyileştiğimKendime gelmeye başladım iyice
Tamam canim pacman de guzel zatiBen de ismimi bi ara söylerim özelden.Biraz farklı olduğu için burada yazmamayı tercih ediyorum Ben de 24 yaşındayım. Hepimiz bebeğiz. Memnun olduum
Ay hic erkek diyetisyenle calismadim nasi olur ki hshshSana da var valla bu yeni uygulamagerçi listeye girene kadar zorunlu olmayabilir habersiz gittiğin için bilmiyorum kapti bilir
Yaa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?