Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muhursuzpusula canim tam yorum yapiyordum sana dur burdan devam ediyim yukselen balik kova burcu cok ilginc ya
Kova hava grubu viraz da reailst bakar hayata balik etkisi ile bence biraz duygusallik gelmis olabilir.
Ayrica kova sabit balik degisken o ikisinin dengesini de görürsün hayatında
Uzak durman gereken bence toprak grubu, su grubundan da akrep biraz sikinti olabilir. hava ve ates grubuyla iyi anlasacagina inaniyorum.
Kendi icinde dengeli bir yapi olmus kova balik uyumlusundur genel olarak canim

02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
63.7​
63.2​
77.8​
76.9​
74.75​
74​
54.3​
54.1​
62​
61.6​
63.2​
62.6​
84​
83.5​
87.1​
85.9​
71.2​
70.9​
68.3​
67.5​
75.8​
74.9​
57.6​
56.8​
89.3​
88.2​
73.1​
71.9​
75​
73.9​
58.4​
57​
70​
69.3​

Haydi dostlar cumaya şurda ne kaldı

Deniz ve Kum canım kural gereği hedefin %0,3 altında kaldığı için güncelledim 100 grcık :)

Cıkınca alayım kiraz saplı çay paket olarak dimi? Yoksa aktaran ot olarak mı alıyoruz?
Pilates videosu bu canım
Pilates

Ben oldum olası ilginç bir insanım zaten hep ya

Tamam kuzum bu liste uzerinden sonuclari hazirlarim cumaya insallah

Beni en iyi tarif eden kelime o ama gerçekten herşeyde en ilginç şeyler benden beklenir hep ve yaparımda Ama şurası çok doğru, benim ex balıktı sonuç ortada
Allah karsina cok iyi anlasacagin birini cikarsin canim burc onemli değil

Cuma 81.9
Pazartesi 82.4
Fark +0.5 kg
Aldikca aliyorum ya iyi ki yarin basliyorum diyetisyene hadi bakalim insallah guzel olur
Cherry Mom belmayne
Canım hoşgeldin olsun diyete bir başladın mı kısa sürede vereceğine eminim liste verdi mi kuzum? Nasıl biri sert mi

Canım hoşgeldin olsun diyete bir başladın mı kısa sürede vereceğine eminim liste verdi mi kuzum? Nasıl biri sert mi
Hosbuldum canim
Yarin basliyorum bugun kutlama yemeği vs vardi isyerinde yarin taniscaz telde konustuk tatlis birine benziyo whatsapp profil fotosundan

Hosgeldin canim tekrardan ben gelmisim sen gitmissin
Ben de 79 la mezun oldum ikinci mezuniyetimde ama tayin alinca sehir degisikligi vs hoop 82 ler
İnsallah ideal kilolarimiza saglicakla ulasiriz kalico bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…