- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.881
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
63.7 | 63.2 | | |
77.8 | 76.9 | | |
74.75 | 74 | | |
54.3 | 54.1 | | |
62 | 61.6 | | |
63.2 | 62.6 | | |
84 | 83.5 | | |
87.1 | 85.9 | | |
71.2 | 70.9 | | |
68.3 | 67.5 | | |
75.8 | 74.9 | | |
57.6 | 56.8 | | |
89.3 | 88.2 | | |
73.1 | 71.9 | | |
75 | 73.9 | | |
58.4 | 57 | | |
70 | 69.3 | | |
| | | |
Cıkınca alayım kiraz saplı çay paket olarak dimi? Yoksa aktaran ot olarak mı alıyoruz?Hoşgeldin tekrardan canım. Fazla kilo almamışsın yol yakınken önlem alınmış
Canım senin menülerin Sporun çok güzeldi wc sorununu halledersen süper olacak Kirazsaplı çayı denedin mi ya da aç karna ılık suda iyi gelebilir.
Ortim şu yaptığın pilates in linkini atar mısın bende deneyeyim
Canım dün uyuyakalmışım o yüzden yazamadım. Fena değildi menüm küçük Bi tabak makarna vardı cıs olarak
Canım tebrik ederim seni inşallah koruma kısmını da harika geçirirsin
Ben oldum olası ilginç bir insanım zaten hep yamuhursuzpusula canim tam yorum yapiyordum sana dur burdan devam ediyim yukselen balik kova burcu cok ilginc ya
Kova hava grubu viraz da reailst bakar hayata balik etkisi ile bence biraz duygusallik gelmis olabilir.
Ayrica kova sabit balik degisken o ikisinin dengesini de görürsün hayatında
Uzak durman gereken bence toprak grubu, su grubundan da akrep biraz sikinti olabilir. hava ve ates grubuyla iyi anlasacagina inaniyorum.
Kendi icinde dengeli bir yapi olmus kova balik uyumlusundur genel olarak canim
Tamam kuzum bu liste uzerinden sonuclari hazirlarim cumaya insallah
ORTAKLAR
(2 Nisan-9 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Namaria Güncel hali canım
Hoş geldinGeldim canim geldim
O kadar sey yazdım bastaki ilginci aldinBen oldum olası ilginç bir insanım zaten hep ya
Beni en iyi tarif eden kelime o ama gerçekten herşeyde en ilginç şeyler benden beklenir hep ve yaparımdaO kadar sey yazdım bastaki ilginci aldinbence guzel kombinasyon canim
Allah karsina cok iyi anlasacagin birini cikarsin canim burc onemli değilBeni en iyi tarif eden kelime o ama gerçekten herşeyde en ilginç şeyler benden beklenir hep ve yaparımdaAma şurası çok doğru, benim ex balıktı sonuç ortada
Kesinlikle öyle canımAllah karsina cok iyi anlasacagin birini cikarsin canim burc onemli değil
Canım hoşgeldinCuma 81.9
Pazartesi 82.4
Fark +0.5 kg
Aldikca aliyorum ya iyi ki yarin basliyorum diyetisyene hadi bakalim insallah guzel olur
Cherry Mom belmayne
Ah ah evrenle olsaydi o isler keskeeee ben de buda olcam mesaj yollamaktanKesinlikle öyle canımİnşallah en kısa zamanda tanışacağım ve 2022de evleneceğim Evrene yolladım mesajı yakalasın bi zahmet
Deme deme öyleeeAh ah evrenle olsaydi o isler keskeeee ben de buda olcam mesaj yollamaktan
Hosbuldum canimCanım hoşgeldinolsun diyete bir başladın mı kısa sürede vereceğine eminim liste verdi mi kuzum? Nasıl biri sert mi
Ay ben de fıstıklısını çok yerdim canım çektiAy ben kahvenin yanına bundan yedm diyette yeniyomu bu
Tadı çookkk güzeldi bi oturmaya 3 paket yenilesiyani eski lol olsam yerdim tabiki şimdi 1 paket yetmezse de yettti
Hosgeldin canim tekrardan ben gelmisim sen gitmissinMerhabaaa!
Birçoğunuz beni tanımıyor, bir kısmınızla da güzel bir arkadaşlığımız vardı. :) Kısacık kendimi tanıtayım. Ben pacman, paco da diyenler olurdu.Ekim ayından beri bir kez olsun giremedim. Daha doğrusu bir iki ay gerçekten giremedim, sonrasında da utancımdan... Ama aldığım kilolar sınır bilmeyince, tek başına da halledemeyince kararttım gözümü. Önce Cherry Mom kaptanımdan izin istedim. Meğer beni hala seviyormuşsunuz. Boşuna kendimi strese sokup buraya adım atmaz olmuşum...
Neyse... Artık tekrar döndüm sanırım. :) BaştaCherry Mom kaptancığım olmak üzere bana tekrar kalbinizi açtığınız (açacağınız) için çok teşekkür ederim. Lütfen kilo verelim çünkü.
En son gittiğimde 64.9'muşum. Vah kafam... Şu an 71.8'im. Bir kısmı ödem ama yine de... Umarım bir an önce o halime dönüp burada korumaya devam edebilirim. Okula ara sıra gidiyorum. Ders çalıştığım zamanlar dışında (ve de artık spor yaparım biraz sanırım) sık sık uğrayacağım.
Eee sizler ben yokken neler yaptınız? Yeni gelen dostlarıma (artık yeni de ben oldum ama neyse) buradan selamlar. Sizinle güzel vakit geçireceğimize inanıyorum.
Şimdilik bu kadar.
Aman deme öyle, rica ederim.Ben bekar ve parasını kazanan kısımdayım burdan bildiriyorum ki daha fazlası isteniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?