- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.061
Evet canm artk heryerden rahatlıkla alabileceğimiz şekilde çok çeşitlu protein barlar filan satılıyor çok iyi oldu gerçekten . Özellikle dışardayken hızlı pratik ve diyet tatlı isteğine direk çözüm olmuş oluyorAynen cnm eskiden yoktu bu kadar çeşit şekersiz fit atıştırmalık
Sağol canım aminTebrk ederim darisi basimiza insallah
50 leri en son üniversite de falan bıraktımCanım çok tebrikler darısı bize inşallah
Bence alt listede 50lere inene kadar devam et50ler candır :)
Sağol canım yok yok uzaklaşmayı düşünmüyorum ama bu bir hafta biraz firi takılacamAy inşallah canım. Yiyorum yiyorum almıyorum da diyebilecek miyiz
Merhabalar hoş geldin tekrar. Sanki ufak bir karşılaşmamız olmuştu değil mi
Çok büyük bir artıyla dönmemişsin. Bence güzel bir noktada yakalamışsın. Hemencecik dönersin eski kilona inşallah
Mezun olmuşşş gidiyorsuuunn
Hayırlı olsun kuzu.Aman diyim fazla uzaklaşma bizden
Kız Allah seni. Yürekler havada zaten
Çok sağol canım bende öyle umuyorum umarım bu defa korumayı başarırımHoşgeldin tekrardan canım. Fazla kilo almamışsın yol yakınken önlem alınmış
Canım senin menülerin Sporun çok güzeldi wc sorununu halledersen süper olacak Kirazsaplı çayı denedin mi ya da aç karna ılık suda iyi gelebilir.
Ortim şu yaptığın pilates in linkini atar mısın bende deneyeyim
Canım dün uyuyakalmışım o yüzden yazamadım. Fena değildi menüm küçük Bi tabak makarna vardı cıs olarak
Canım tebrik ederim seni inşallah koruma kısmını da harika geçirirsin
Çok teşekkür ederim canım buralarda olacağımKuşlar yuvadan uçuyorhayirli olsun canim mezuniyetin cok sevindim senin adina
E üniversite dediğin çok uzak değil ben ilkokulda görmüştümSağol canım amin
Umarım sende kısa sürede kavuşursun hedefine
50 leri en son üniversite de falan bıraktım
60 olsam çok iyi oluyor aslında
Şöyle 4-5 kilo daha verip korusam süper olacak
Sağol canım yok yok uzaklaşmayı düşünmüyorum ama bu bir hafta biraz firi takılacam
Tabi biraz artı gelebilirim
Çok sağol canım bende öyle umuyorum umarım bu defa korumayı başarırım
Çok teşekkür ederim canım buralarda olacağım
Yıllar evvel bi adam vardı yaaaa tülayyyyy diye bağırannnn bende öyle deryaaaaaaaaaDonut un çikolatası üstüme aksın ki doğru söylüyorum çekmeyebilir dedi ay bulamıcam o mesajı da
Ahhhhh deryam ahhh
Ya evet o film çok ağırHala okuyorum dün gelecem dedim gelemedim ağlayarak bitirdim filmi
Bu hafta canım dünü eklemişimYaaa çok sevindim hoş geldin
Bu haftanın mi geçtiğimiz haftaların mi kaptanım?cumartesi 15000 kusur dün de 12000 kusur adimim vardı galiba
Yaaa yerimmmmEmoji koyuyorum mesaj yazacak yer kayboluyor yazı yazıyorum emojiler yok oluyor
Kızz Zeynep anneni çağır gelsin sen alt listede cebelleşirken o ye üye diye hemen üst listeye geçer hava atar sana haahhahahahahahAnnem de cuma diyete başladı bugün 2 kg gitmişti bile baya istikrarlısabah yürüyüşüne de çıktı bayrama kadar böyle gidecekmiş en az 10 kg hedefi var
Ay sizi üzmek istemem ama diyet devam ediyor hiç birşey bitmiyor
Çok iyi olur canım direk farkı görürsünOf ya sofradan yeni kalktık eşim çok geç geliyor
Tek yemeyi sevmiyor
Ama konuşcam bu gün ramazana kadar ben erken yicem yemeğimi dicem
Geç yediğim zaman zor sindiriyorm buda tartıya yansıyor
Bak canım yazdım ama kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorum
Ah kaptanım sürekli girip yazacak zamanı olsa gerçi üşenir o böyle girmeyeYıllar evvel bi adam vardı yaaaa tülayyyyy diye bağırannnn bende öyle deryaaaaaaaaa
Ahhhhh deryam ahhh
Ya evet o film çok ağır
Bu hafta canım dünü eklemişim
Cumartesiyi uçurmuşum şimdi not aldım
Yaaa yerimmmm
Kızz Zeynep anneni çağır gelsin sen alt listede cebelleşirken o ye üye diye hemen üst listeye geçer hava atar sana haahhahahahahah
Bitsin aaaaaa dediğiniz yerde kilolar geri geliyorama işte tek farkı biraZ daha esnek sizin yaptınız kadar spor yapmıyorum misal
Çok iyi olur canım direk farkı görürsün
Begonya2 2
Canım muhtemelen çiğ köfte şişkinlik yaptı ondandır
AhahahahaYıllar evvel bi adam vardı yaaaa tülayyyyy diye bağırannnn bende öyle deryaaaaaaaaa
Ahhhhh deryam ahhh
Ya evet o film çok ağır
Bu hafta canım dünü eklemişim
Cumartesiyi uçurmuşum şimdi not aldım
Yaaa yerimmmm
Kızz Zeynep anneni çağır gelsin sen alt listede cebelleşirken o ye üye diye hemen üst listeye geçer hava atar sana haahhahahahahah
Bitsin aaaaaa dediğiniz yerde kilolar geri geliyorama işte tek farkı biraZ daha esnek sizin yaptınız kadar spor yapmıyorum misal
Çok iyi olur canım direk farkı görürsün
Begonya2 2
Canım muhtemelen çiğ köfte şişkinlik yaptı ondandır
Ayy inşaAllah kaptanım en geç 6da yemiş olmak istiyorum inşaAllah
Ah kaptanım sürekli girip yazacak zamanı olsa gerçi üşenir o böyle girmeyeama gelse geçer beni valla benden önce de mezun olur
Depresyona girdin mi naptınAyy inşaAllah kaptanım en geç 6da yemiş olmak istiyorum inşaAllah
Kendinin en iyi hali ol benim depresyon arkidişim
Bugün ananeme geldik spor yapamadım o yüzden :/ sabah dönüyoruz yarın kesin yapıcammÖzürlerimi sunarak 2 haftadır yapamadığım spor puan listemiz
02-08 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU
umarım eksik yoktur varsa eklerim
**spor günlerinde olan pazartesi çarşamba cumartesi günlerine ait tablodan yapılan sporlar için ekstra +100 +50 puanlar eklenmiştir.
** listede adı olmayanlar menü sayfasında sporu olmayanlardır sporları oldukça onlarıda ekleyeceğim :)
şimdilik ekipce iyi gidiyoruz
@whitetea senden de spor bekliyoruz hafta başladı hadi canımmm
CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE S Suskunhanim 72 125 @DeryaOnDiet Begonya2 20 145 68 Hedef60kgolmak 83 295 145 Kendinin en iyi hali ol 100 175 @belmayne 77 200 57 @whitetea @karabiber01 100 200 @muhursuzpusula 20 @ummhnisa 100 38 @Cagrihilal1 325 438 125 blonde ambition 293 588 @olvidos 100 60 100 @monarosaa 168 @Mathildablue 70 70 yarimuhendis 235 45 @balpamuk 115 42 Cherry Mom 315 135
12:00 yani sabah ile öğle birleşti maalesef
1 haşlanmış yumurta
3 küp peynir
2 zeytin
2 bardak açık çay
Ara öğün
1 avuç kuru üzüm
2 adet ceviz
(Tatlı krizi geçmeyince)1 adet cino
Akşam
1 kase çorba
15 adet mezgit kızartma
(Yine bir tatlı krizi) 1 adet halka tatlısı
S Suskunhanim
Valla yapar mı yapar ama ben burda gerçek menü bildirimi yapiyöörrrüümmMenüne yorum yazıyomuş kızım sen 2 tabak yedin pilav burda 2 çay kaşığı yazıyo ahahahaha
Depresyona girdin mi naptınama girme girme gülmek sana yakışıyooor gülmek sana yakışıyoor
Tmm canımBugün ananeme geldik spor yapamadım o yüzden :/ sabah dönüyoruz yarın kesin yapıcamm
Tüh iyi bir yarışmacıyı kaçırdık deseneAh kaptanım sürekli girip yazacak zamanı olsa gerçi üşenir o böyle girmeyeama gelse geçer beni valla benden önce de mezun olur
Cuma cumartesi dünyaları yediğim için benim hedef zor, eksi çıksam sevinirim o dereceEki Görüntüle 2817833 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2817834
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 63.7 63.2 77.8 76.9 74.75 74 54.3 54.1 62 61.6 63.2 62.6 84 83.5 87.1 85.9 71.2 70.9 68.3 67.5 75.8 74.9 57.6 56.8 89.3 88.2 73.1 71.9 75 73.9 58.4 57 70 69.3
Haydi dostlar cumaya şurda ne kaldı
@karabiber01 canım kural gereği hedefin %0,3 altında kaldığı için güncelledim 100 grcık :)
Haa haaa sana uzak değil bana bayağı uzak mezun olalı 19 yıl olmuşE üniversite dediğin çok uzak değil ben ilkokulda görmüştüm
Canım takılıoreValla yapar mı yapar ama ben burda gerçek menü bildirimi yapiyöörrrüümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?