Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen cnm eskiden yoktu bu kadar çeşit şekersiz fit atıştırmalık
Evet canm artk heryerden rahatlıkla alabileceğimiz şekilde çok çeşitlu protein barlar filan satılıyor çok iyi oldu gerçekten . Özellikle dışardayken hızlı pratik ve diyet tatlı isteğine direk çözüm olmuş oluyor

Tebrk ederim darisi basimiza insallah
Sağol canım amin
Umarım sende kısa sürede kavuşursun hedefine
Canım çok tebrikler darısı bize inşallah
Bence alt listede 50lere inene kadar devam et 50ler candır :)
50 leri en son üniversite de falan bıraktım
60 olsam çok iyi oluyor aslında
Şöyle 4-5 kilo daha verip korusam süper olacak
Sağol canım yok yok uzaklaşmayı düşünmüyorum ama bu bir hafta biraz firi takılacam
Tabi biraz artı gelebilirim
Çok sağol canım bende öyle umuyorum umarım bu defa korumayı başarırım
Kuşlar yuvadan uçuyor hayirli olsun canim mezuniyetin cok sevindim senin adina
Çok teşekkür ederim canım buralarda olacağım

E üniversite dediğin çok uzak değil ben ilkokulda görmüştüm

Donut un çikolatası üstüme aksın ki doğru söylüyorum çekmeyebilir dedi ay bulamıcam o mesajı da
Yıllar evvel bi adam vardı yaaaa tülayyyyy diye bağırannnn bende öyle deryaaaaaaaaa

@DeryaOnDiet ormanda kaçırıldı mı yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ahhhhh deryam ahhh

Hala okuyorum dün gelecem dedim gelemedim ağlayarak bitirdim filmi
Ya evet o film çok ağır
Yaaa çok sevindim hoş geldin

Bu haftanın mi geçtiğimiz haftaların mi kaptanım?cumartesi 15000 kusur dün de 12000 kusur adimim vardı galiba
Bu hafta canım dünü eklemişim
Cumartesiyi uçurmuşum şimdi not aldım
Emoji koyuyorum mesaj yazacak yer kayboluyor yazı yazıyorum emojiler yok oluyor
Yaaa yerimmmm
Annem de cuma diyete başladı bugün 2 kg gitmişti bile baya istikrarlısabah yürüyüşüne de çıktı bayrama kadar böyle gidecekmiş en az 10 kg hedefi var
Kızz Zeynep anneni çağır gelsin sen alt listede cebelleşirken o ye üye diye hemen üst listeye geçer hava atar sana haahhahahahahah

Evet beni de korkutuyo o konuda uzmanlarimiz @Mehfam ve Cherry Mom ustadlar bize yardimci olurlar
Ay sizi üzmek istemem ama diyet devam ediyor hiç birşey bitmiyor
Bitsin aaaaaa dediğiniz yerde kilolar geri geliyor ama işte tek farkı biraZ daha esnek sizin yaptınız kadar spor yapmıyorum misal
Of ya sofradan yeni kalktık eşim çok geç geliyor
Tek yemeyi sevmiyor
Ama konuşcam bu gün ramazana kadar ben erken yicem yemeğimi dicem
Geç yediğim zaman zor sindiriyorm buda tartıya yansıyor
Çok iyi olur canım direk farkı görürsün

Bak canım yazdım ama kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorum
Begonya2 2
Canım muhtemelen çiğ köfte şişkinlik yaptı ondandır

Ah kaptanım sürekli girip yazacak zamanı olsa gerçi üşenir o böyle girmeyeama gelse geçer beni valla benden önce de mezun olur

Ahahahaha Deryaaaaa gel nolursun bi daha üzmicez seniiiiii sabahları uyuyamıoz deryaaaaaa dön aşkım dön geriiii

Bugün ananeme geldik spor yapamadım o yüzden :/ sabah dönüyoruz yarın kesin yapıcamm

S Suskunhanim Cherry Mom durumum nasıl bir ışık var mı

Selam canım

Dün geldğinde hafta sonu o yüzden kaçamaklarım var demiştin :)
Ama bugün yine kaçamaklar var burada kimler ne menüler ile başladı inan zmanla düzeltti senden de bir anda elini eteğini çekmeni beklemek belki fazla gelebilir adım adım sınırla kendini

Tatlı krizlerine başka alternatifler bulmaya çalış kayısı içine ceviz / hurmalı ballı muzlu bir karışım giibi şeyller. Halka tatlısı en en yenmeyecek tatlılardan biri. Hem kızartılıyor hem de şerbetli ya o bakımdan biraz daha diğer seçeneklere göz kırp

Adımlar gayet iyi ileride 10.000 e tamamlanır ise harika olur

Cuma cumartesi dünyaları yediğim için benim hedef zor, eksi çıksam sevinirim o derece bakalım şu kalan 3 gün spor da yapıcam en azından 86 ları göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…