- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.101
Benim eşim hiç naz yapmaz trip atmaz canım, eğer tartışırsak gidip 1 kere öpmem yumşamasına yeter uzatmazTanışma döneminizde birşeye gücenip konuşmadığı naz yaptığı oldu mu senden uzaklaştığı? Sonra nasıl geri getirdin?
Çok acı kaptanım aldım öyle duruyor yiyemedimCanım barlara aldanma cidden çok kalorili oluyorlar o yüzden tadı çikolatadan farksız
Bunada baktım 155 kaloriama evde yüzde 80 bitter çikolata flaan bulundursan ondan tek karesi 24 kalori öyle düşün Max 2 yiyebilirsin
Çok mu acı eyvahhÇok acı kaptanım aldım öyle duruyor yiyemedim
Bardan bidaha almam inşaAllah
Ama tadı çok güzeldi ya çok üzüldüm şuan
Allah Allah ben anlayamıyorum yengeç erkeklerini vallaBenim eşim hiç naz yapmaz trip atmaz canım, eğer tartışırsak gidip 1 kere öpmem yumşamasına yeter uzatmaz
Bende yengecim bende öyleyimdir uzatmam hiç
Maşallah yaaaBenim eşim hiç naz yapmaz trip atmaz canım, eğer tartışırsak gidip 1 kere öpmem yumşamasına yeter uzatmaz
Bende yengecim bende öyleyimdir uzatmam hiç
Canım süte karıştır ısıtıp , biraz da kahve atÇok acı kaptanım aldım öyle duruyor yiyemedim
Bardan bidaha almam inşaAllah
Ama tadı çok güzeldi ya çok üzüldüm şuan
Durumum çokmu vahim doktor hanımÇok mu acı eyvahho kadar şekere alışkınsın yani bana o bile çok tatlı geliyor ama yıllardır türk kahvesi dahil herşey 0 şeker bende ondan herhalde
Ay valla cok acı geliyor diyince bi korktumDurumum çokmu vahim doktor hanım
Ben de alıştım çay kahve şekersizÇok mu acı eyvahho kadar şekere alışkınsın yani bana o bile çok tatlı geliyor ama yıllardır türk kahvesi dahil herşey 0 şeker bende ondan herhalde
İlişkinin en temel kuralı bu olmalı yoksa o ilişki zor yürürAllah Allah ben anlayamıyorum yengeç erkeklerini valla
Yarın deneyim inşaAllahCanım süte karıştır ısıtıp , biraz da kahve at
Diy mi yaa benim naz yapmam onun çekmesi lazımİlişkinin en temel kuralı bu olmalı yoksa o ilişki zor yürürNaz yapan erkekten koşa koşa uzaklaş
Cnm çok acı geliyorsa 1-2 hurma güzel olur ve tarçınYarın deneyim inşaAllah
Canım benim de 2 haftadır hiç bu tarz kahvaltılarım olmadı yani bende senin gibi yumurt,peynir vs. Tarzı hep tercih edenlerdenimGünlerdir beklenen fasülyeye kavuşulmuşafiyet olsun yanii ekmekler fazla gibi gözüksede öğlen yediğin için kapatıyor bence
Sporlar çok iyi
Afiyet olsun canım 2 günün menüsü de gayet iyi
Ama merak ettim sabah yediklerin seni tok tutuyor mu yoksa öğlene kadar bir zorluk çekiyor musun?
Yulaflı kahvaltıları seviyorum ama bendeki tokluk süresi 2 saatyumurtalı bir kahvaltının ise en az 4 saat o yüzden hep yumurtalı seçenekleri tercih ediyorum psikolojik mi bilmiyorum
Akşam yemeği olsaydı kızacaktım Ümran
Hemen hemen hergün menüde kıyıda köşede bir kaçamak oluyor bugün artı geldik ve biz hâlâ temiz bir menü alamadık
Cidden çok mu zor oluyor
Spor eklenmiş çok sevindim bravo
Canım barlara aldanma cidden çok kalorili oluyorlar o yüzden tadı çikolatadan farksız
Bunada baktım 155 kaloriama evde yüzde 80 bitter çikolata flaan bulundursan ondan tek karesi 24 kalori öyle düşün Max 2 yiyebilirsin
Gayet ölçülü canım afiyet olsun
Menü ve spor çok güzel canım
Karam diyince başta şu kütük gibi kalın olanlardan sanmıştımama seninki fena değil baktım 43 kalori
Ümmühannnnnedenn böyle kötü bu menü canım hafta sonu menüsü gibi valla
1 simit diyette çok fazla kuzum
Çikolatalı gofret için ceza vermek lazım bugün yada yarın 1000 zıp alırız
Evet ekmek harici güzel menü burcucum
Menün güzel canım afiyet olsun şifaaa olsun
Harikasınnnn
Çok güzel menü Edacım
Ooo ilk gün için şahane canım
Patates yemeği ile ekmek olmasaymış iyi olurmuş canım onun dışında güzel menün
Çok iyi canım
Harikasın canım suyu da arttırmışsın faydası olur inşallah
Selam canım
Dün geldğinde hafta sonu o yüzden kaçamaklarım var demiştin :)
Ama bugün yine kaçamaklar varburada kimler ne menüler ile başladı inan zmanla düzeltti senden de bir anda elini eteğini çekmeni beklemek belki fazla gelebilir adım adım sınırla kendini
Tatlı krizlerine başka alternatifler bulmaya çalış kayısı içine ceviz / hurmalı ballı muzlu bir karışım giibi şeyller. Halka tatlısı en en yenmeyecek tatlılardan biri. Hem kızartılıyor hem de şerbetli ya o bakımdan biraz daha diğer seçeneklere göz kırp
Adımlar gayet iyi ileride 10.000 e tamamlanır ise harika olur
Canım benim eşim de yengeç genelde iyidir hoştur çok anlayışlıdır hatta problemli tip benimAllah Allah ben anlayamıyorum yengeç erkeklerini valla
Canım aile üyeleri böyle konuşup gaz verdiğini sanıyo ama işteCherry Mom acaba diyetisyene mi gitsem? Ya da bilmiyorum napsam. Dünden bu yana eşimin alay konusu oldum. Senin kaçamakların asla bitmez 2 kg dan fazla veremezsin dua etde dizin ameliyatlık olmasın dedi. Kendisiyle aynı kilodayım bi de onun boyu uzun off yarın ola hayır ola herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Bak yaa yine tatlı tövbe tövbe
Yat yat cnmO kadar açımmm ki anlatamam ama ne zaman böyle çok çoooook aç yatıp uyusam , onun sabahı çok güzel bir eksi ile uyanıyorumonun için hemen iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?