Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tanışma döneminizde birşeye gücenip konuşmadığı naz yaptığı oldu mu senden uzaklaştığı? Sonra nasıl geri getirdin?
Benim eşim hiç naz yapmaz trip atmaz canım, eğer tartışırsak gidip 1 kere öpmem yumşamasına yeter uzatmaz
Bende yengecim bende öyleyimdir uzatmam hiç

Çok acı kaptanım aldım öyle duruyor yiyemedim

Bardan bidaha almam inşaAllah
Ama tadı çok güzeldi ya çok üzüldüm şuan

Çok acı kaptanım aldım öyle duruyor yiyemedim

Bardan bidaha almam inşaAllah
Ama tadı çok güzeldi ya çok üzüldüm şuan
Çok mu acı eyvahh o kadar şekere alışkınsın yani bana o bile çok tatlı geliyor ama yıllardır türk kahvesi dahil herşey 0 şeker bende ondan herhalde

Canım benim de 2 haftadır hiç bu tarz kahvaltılarım olmadı yani bende senin gibi yumurt,peynir vs. Tarzı hep tercih edenlerdenim
Hem dediğin gibi çok güzel tok tutuyor olduğundan hemde o şekilde kahvaltıyı çok daha fazla sevdiğimden hep öyle yerim genelde ama regl gün gelmiş ve hatta gecikmiş olduğundan 2gündür regleye göre menü tercihleri yaptm tatlı krizini önlemek için ve regl+spor ile şekerimin,tansiyonum düşmeden dengede kalmasî için meyve ağırlıkta ve masum diyet tatlar oluşturarak bu regle haftası bu tarz beslenicem. Tokluk konusunda da yine evet 2saat güzel tok tutuyor 2saat sonra da kahveler ve bol su ile tekrar o tokluğu yaklayıp 4 saate beni götürüyor böylece

Cherry Mom acaba diyetisyene mi gitsem? Ya da bilmiyorum napsam. Dünden bu yana eşimin alay konusu oldum. Senin kaçamakların asla bitmez 2 kg dan fazla veremezsin dua etde dizin ameliyatlık olmasın dedi. Kendisiyle aynı kilodayım bi de onun boyu uzun off yarın ola hayır ola herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Bak yaa yine tatlı tövbe tövbe

Allah Allah ben anlayamıyorum yengeç erkeklerini valla
Canım benim eşim de yengeç genelde iyidir hoştur çok anlayışlıdır hatta problemli tip benim hemen gelir sarılır öper tatlıya bağlar Ama nadir de olsa bazen süründürür insanı affedene kadar

Canım aile üyeleri böyle konuşup gaz verdiğini sanıyo ama işte aslında vermeni istiyodur ve bana destek olacaktır inan
Tatlı da bir anda kesilmiyo haklısın cnm bir güne indirsen ağır tatlıları ve diğer günler burda da konuştuğumuz gibi meyve kuruyemiş tarzı geçirsen süper olur
Tatlı rüyalar klasik bi söz kendini niye suçluyosun cnm
Çoğumuz diyetisyen olmadan veriyoruz cnm kaptancığımıntavsiyelerini de dinlersen başarı kaçınılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…