- 23 Mart 2016
- 30.373
- 91.165
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.041
Harika canım sen menü sayfasından tekrar yaz ama burda unuturum bende sonra ekleyene kadar :) SanSebastianCheesecake de görmüş olur
Ay karıştırdm sporu kaydedeniHarika canım sen menü sayfasından tekrar yaz ama burda unuturum bende sonra ekleyene kadar :) SanSebastianCheesecake de görmüş olur
Bilmiyorum çok çelişkili konuşuyorsunuz uçurdunuz kızıKaptanım birkaç kez yazmıştı ama sen yoğundun kaçırdın muhtemelen haftasonu paskalya bayramı için gideceklerdi, gelmesi yakındır yarın yazar büyük ihtimalle
İkimizde aslında SanSebastianCheesecake spor günleri için liste yapıyorAy karıştırdm sporu kaydedeni
Tamam inşaAllah yazarım oraya bitsin
Hiç uçururmuyuzBilmiyorum çok çelişkili konuşuyorsunuz uçurdunuz kızıah derya ahh
Sen al bir zahmetBen kilo aldım mezuniyetten 5 ay sonra 4 kilo canım. Hatta hâlâ da alıyorum
Bende bu hafta 71 şeri sabitleme istiyorum haftayada 70 kilo
He yaa anahtar kelimeler #paskalya #orman evi #kv #yağmur #internet yokBilmiyorum çok çelişkili konuşuyorsunuz uçurdunuz kızıah derya ahh
Cnm öğlen yemişsin ama gazı sabaha kadar tok tutar seniKahvalti
1 yumurtadan omlet
10 zeytin
salatalik
domates
Ara
1 elma
Ogle
2 kase kuru fasulye
2 dilim ekmek
tursu
2.5 lt su
spor 1 ve 6 numara
10 bin adim
20 dk kardio
45 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
Ekmek fazla olmus tek ogun icin ama aksam telafi etmissin sporda yapmissin sıkıntı yok iyiyizBugün menüm
Sabah kuru erikli tarçınlı cevizli yulaf lapası
Öğlen hindi sote salata 3 dilim ekşi maya çavdar ekmeğsi (ivit biraz abarttım çok güzeldi)
Ara 3 hurma türk kahvesi
Akşam 1 kase tarhana çorbası salata ayran
3 lt su
10.000 adım , 2 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
Cnm regl oldun mu nasılsın tatlı isteğin geçiyor mu yoksa hurma vs yetiyor mubende haftaya cuma 70 istiyorum canım bir sonraki cuma da beraber 69dayız ozaman yuppi
Aynen ortimEkmek fazla olmus tek ogun icin ama aksam telafi etmissin sporda yapmissin sıkıntı yok iyiyiz
Senin de sporun harika cnm pzts çrş cmtsye yoğun ayarlaman iyi olmuşEkmek fazla olmus tek ogun icin ama aksam telafi etmissin sporda yapmissin sıkıntı yok iyiyiz
Evet canım tatlı isteğim hiç yok maşallahCnm regl oldun mu nasılsın tatlı isteğin geçiyor mu yoksa hurma vs yetiyor mu
Oo gözün aydın canımEvet canım tatlı isteğim hiç yok maşallahhurma, meyve filan güzel kesti iyi geldi bugün akşam üstüde regle oldum oohhh misss rahatım
Onlarda aynı zaten canm benim yediğm gibi onun içinde de genel de hurma , kuruyemiş vs. ile yapılıyor odaOo gözün aydın canımbeni de züber barlar güzel kesiyo
İnşallah beni heya an bastıbende haftaya cuma 70 istiyorum canım bir sonraki cuma da beraber 69dayız ozaman yuppi
Aynen cnm eskiden yoktu bu kadar çeşit şekersiz fit atıştırmalıkOnlarda aynı zaten canm benim yediğm gibi onun içinde de genel de hurma , kuruyemiş vs. ile yapılıyor odaböyle şeyler çok iyi kesiyor gerçekten iyi ki varlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?