Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak canım yazdım ama kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorum
Gitmeden baktim canim
Abarti olabilecek çiğköfte var sadece belki muz bi de baska bisey yok kuzum neler neler gördük biz ne menulerle geldigimiz oldu 45 dk leslie ye bi de yarin sebze falan yemeye bakar eksiye bile dusersin uzulme canim

Ay inşallah canım 8 Li rakamlar gözüme öyle hoş gözüküyorlarki anlatamamNeredeyse 120 olmuştum o yüzden herhalde ve en son 2012 yılında 7li rakamları görmüştüm
Ben bir ara 95 kiloydum doğumdan sonra okadar korkmuştum ki 100 kilo olmaktan ondan sonra diyete başladım 66lara kadar indim ama geri aldım

Bütün dünya çiklatları kurrrrrban olsun sana dünyeeeaaa güzeli
Oooyyyy böyle didin ve ben eridiimmmm
Bende baktım skandal bişi arıyorum menünde Günün toplamına bakarsak bence bir sıkıntı yok çiğköfte takoya baktımda öyle çok çok abartılacak bişi değil bence canım gönlün ferah olsun zaten her gün sporun gayet güzel

Ben bir ara 95 kiloydum doğumdan sonra okadar korkmuştum ki 100 kilo olmaktan ondan sonra diyete başladım 66lara kadar indim ama geri aldım
Bende inşallah hamileliğe kadar en azından 70li kilolara inmek istiyorum Kilo vermek değil zaten zor olan onu koruyabilmek inşallah bu sefer hep beraber başarabiliriz korumayı

Cıkınca alayım kiraz saplı çay paket olarak dimi? Yoksa aktaran ot olarak mı alıyoruz?
Pilates videosu bu canım
Pilates
Evet canım bana a101 yakın genelde ordan alıyorum
Ayy bende senin gibiyim valla ben üzülmeyeyim herkes kendini temizliğe verir ben yemeğe
Sen hariç şahit olan var mı bari
neyse bugün gelir herhalde akşam flaan
Kaptanım birkaç kez yazmıştı ama sen yoğundun kaçırdın muhtemelen haftasonu paskalya bayramı için gideceklerdi, gelmesi yakındır yarın yazar büyük ihtimalle
Benim evdede bir Oğlak burcu var tek anlaşamadığım burç oğlak
Oyy sizde de mi vaar oğlak biraz inat oluyorlar ama sağlık olsun da uğraşıp duralım onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…