- 31 Temmuz 2020
- 20.411
- 60.298
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.021
Aferin kızOf ya sofradan yeni kalktık eşim çok geç geliyor
Tek yemeyi sevmiyor
Ama konuşcam bu gün ramazana kadar ben erken yicem yemeğimi dicem
Geç yediğim zaman zor sindiriyorm buda tartıya yansıyor
Bak canım yazdım ama kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorumEkstra bisey yemediysen neyin uzgunlugu var ustunde canimmenu porsiyonu mu fazlaydi olsun ya niye üzülüyosun yakar gidersin canim
AsfsgsgshsBak canım yazdım ama kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorum
Gitmeden baktim canimBak canım yazdım ama kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorum
Abarti olabilecek çiğköfte var sadece belki muz bi de baska bisey yok kuzum neler neler gördük biz ne menulerle geldigimiz oldu 45 dk leslie ye bi de yarin sebze falan yemeye bakar eksiye bile dusersin uzulme canim
Pazartesi
07.30
Sabah
3 çilek
1 parmak peynir
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Öğle 15.00
1 küçük avuç kuruyemiş
Yarım muz
Akşam 18.30
1 kase tavuk çorbası
1 küçük biber dolma
1 çiğ köfte takoeşim bana da söylemiş çok ısrar etti bi iki ısırayım derken bitirdim.
Spor ve su uyumadan ekleyeceğimbirde akıllı saatimin kordonu koptu
Cherry Mom muhursuzpusula Mehfam
Bende bu hafta 71 şeri sabitleme istiyorum haftayada 70 kilo❤ Yok canım ya sen önce olursunbenim iki haftayı bulur gibi ama sabah 72ye geçip şimdi de 10dakika önce regle oldum ondan cumaya 71leri garantiledim gibi
Ben bir ara 95 kiloydum doğumdan sonra okadar korkmuştum ki 100 kilo olmaktan ondan sonra diyete başladım 66lara kadar indim ama geri aldımAy inşallah canım 8 Li rakamlar gözüme öyle hoş gözüküyorlarki anlatamamNeredeyse 120 olmuştum o yüzden herhalde ve en son 2012 yılında 7li rakamları görmüştüm
Canımcım menün birazcık ağır olmuşkuru fasülye kalorisi ve karbonhidrat oranı çok yüksek bir gıdadır ondan yiyeceğimz zaman onun yanında ekmek yememeliyiz ve en fazla 1kase yemeliyiz tatlım 2kase kuru f.+2dilim ekmek olması kötü olmuş ama akşam yememişsin galiba ve sporda yaparak çok iyi yapmışın yine de şişlik filan bur kaç gün yapabilir canım ödem atıcı çay filan ve daha hafif menüler ile artık dengelersin
Ay evet ne yapıcaz bu benim sana olan aşkımı mühürsüz her şeyde biraz sen varsın
Oooyyyy böyle didin ve ben eridiimmmmBütün dünya çiklatları kurrrrrban olsun sana dünyeeeaaa güzeli
Bende baktım skandal bişi arıyorum menünde
Pazartesi
07.30
Sabah
3 çilek
1 parmak peynir
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Öğle 15.00
1 küçük avuç kuruyemiş
Yarım muz
Akşam 18.30
1 kase tavuk çorbası
1 küçük biber dolma
1 çiğ köfte takoeşim bana da söylemiş çok ısrar etti bi iki ısırayım derken bitirdim.
Spor ve su uyumadan ekleyeceğimbirde akıllı saatimin kordonu koptu
Cherry Mom muhursuzpusula Mehfam
Bende inşallah hamileliğe kadar en azından 70li kilolara inmek istiyorumBen bir ara 95 kiloydum doğumdan sonra okadar korkmuştum ki 100 kilo olmaktan ondan sonra diyete başladım 66lara kadar indim ama geri aldım
Hilalll nasıl az yemişsin. Hemde çok erken bırakıyorsun demiKahvalti
1 yumurtadan omlet
10 zeytin
salatalik
domates
Ara
1 elma
Ogle
2 kase kuru fasulye
2 dilim ekmek
tursu
2.5 lt su
spor 1 ve 6 numara
10 bin adim
20 dk kardio
45 dk bolgesel
Cherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak
5 ayda 4 kg çok iyi yaaBen kilo aldım mezuniyetten 5 ay sonra 4 kilo canım. Hatta hâlâ da alıyorum
Evet canım bana a101 yakın genelde ordan alıyorumCıkınca alayım kiraz saplı çay paket olarak dimi? Yoksa aktaran ot olarak mı alıyoruz?
Pilates videosu bu canım
Pilates
Ayy bende senin gibiyim valla ben üzülmeyeyim herkes kendini temizliğe verir ben yemeğeAyyy ben depresyona girince çıkışta bakıyorum en az +10kiloBen almayayım ben mutlu olunca gitgide zayıflayıp, fitleşen, canı hiç birşey çekmeyen bayaa iştasız biri oluyorum. Depresyonda ise yedikçe yerim duygusal açlık sorunum oluyor benim canım . Allahtan tek şansım senin gibi sık depresyona girmemek yoksa 150kilo alarakdan yerlerde yuvarlanan bir tombik olurdum şuralarda
Bendensin
Hoş geldin canım Merhaba
Kaptanım birkaç kez yazmıştı ama sen yoğundun kaçırdın muhtemelen haftasonu paskalya bayramı için gideceklerdi, gelmesi yakındır yarın yazar büyük ihtimalleSen hariç şahit olan var mı bari
neyse bugün gelir herhalde akşam flaan
Oyy sizde de mi vaar oğlak biraz inat oluyorlar ama sağlık olsun da uğraşıp duralım onlarlaBenim evdede bir Oğlak burcu var tek anlaşamadığım burç oğlak
Ben de oğlakım ama zerre inat yokOyy sizde de mi vaar oğlak biraz inat oluyorlar ama sağlık olsun da uğraşıp duralım onlarla
Ahahahaha bu yakın geçmiş zamanda ben5 ayda 4 kg çok iyi yaabiz 1 haftada alıyoz cnm
Kiz ne azi bugun baya yedim. Alistim artik ya acikmiyorum ama sabahlari acliktan erken kalkiyorumHilalll nasıl az yemişsin. Hemde çok erken bırakıyorsun demiacıkmıyor musun?
Demekki artık ben çok yemeye başladımKiz ne azi bugun baya yedim. Alistim artik ya acikmiyorum ama sabahlari acliktan erken kalkiyorum
Değil mi ya ne kadar şanslıAhahahaha bu yakın geçmiş zamanda bendepresyona girdim 1 haftada kütledim
Aaa Sende mi oğlaksın belki yükselenle falan alakalıdır.Ben de oğlakım ama zerre inat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?