- 31 Temmuz 2020
- 20.411
- 60.299
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.121
O kadar naz da normal cnm sevdiği için yapıyorCanım benim eşim de yengeç genelde iyidir hoştur çok anlayışlıdır hatta problemli tip benimhemen gelir sarılır öper tatlıya bağlar Ama nadir de olsa bazen süründürür insanı affedene kadar
Ahahaha ben de ketoya başladım ya şimdilik almadım geçen indirimde de almamıştımyarimuhendis züber bar ve lokma aldım perşembe, bekliyorum
bitiyo elimdeki mallar gelse yaa tiryaki gibi oldum
Başa mi döndün yoksa kilodaİyiyim. Kilo almasam çok daha iyi olurdum.Okul falan yuvarlanıp gidiyorum ama gerçek anlamda yuvarlanmak... Sen neler yapıyorsun? Hala burada olmana sevindim.
Sevgili ortim12:00 yani sabah ile öğle birleşti maalesef
1 haşlanmış yumurta
3 küp peynir
2 zeytin
2 bardak açık çay
Ara öğün
1 avuç kuru üzüm
2 adet ceviz
(Tatlı krizi geçmeyince)1 adet cino
Akşam
1 kase çorba
15 adet mezgit kızartma
(Yine bir tatlı krizi) 1 adet halka tatlısı
S Suskunhanim
Günaydın canımGünaydın kizceler,ölü gibi uyumuşumalarmi bile duymamistim güya kitap okuyacaktim
Günaydın LolcümGünaydın
Tamam cnmAhahaha ben de ketoya başladım ya şimdilik almadım geçen indirimde de almamıştımama fıstık ezmesi alacağım ramazanda tatlı krizlerime engel olmak için
Bende canım 2-3 gündür wcye çıkamıyorum evde olmadığım için tartılmadım bugünde moralim bozulur diye2 gündür doğru düzgün uykum yok o yüzden mi eksiye geçemiyorum ya
0 kaçamak yinede eksi yok
Boğa canım benim burcumO kadar naz da normal cnm sevdiği için yapıyorne güzel sevgisini belli ediyorsa maşallah
Senin budcun ne?
Geçen gün anneme porlandın başka bir modelimi söyledik canım gelsin renkleri porseleni nasılmış o zaman söylerimKızlar günlük yemek takımım eskidi ve çoğu kırıldı yeni almak istiyorm inşaAllah
Aranzda bu tarz kullanan varmı? İyi olurmu sizce? Markası porland
Eki Görüntüle 2818318
Ablam almış 3 kutu kıızzz ona yetmiyor dedim bana ayır içinden buraya gelirsen getirirsin diyeTamam cnmkonuşmuştuk ya haber vereyim dedim
Ayy aynen yanında kahve içmesem 3-4 tane yerim 35 grlıktanAblam almış 3 kutu kıızzz ona yetmiyor dedim bana ayır içinden buraya gelirsen getirirsin diye
Ooo bayağı aktifsin cnm kolay gelsinGünaydınlar herkeseiki gündür maşallah erkenden kalkıp sporumu yapıyorum sonra da derse oturuyorum şimdi spor yapıldı sıra derste ben kaçarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?