Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar günlük yemek takımım eskidi ve çoğu kırıldı yeni almak istiyorm inşaAllah
Aranzda bu tarz kullanan varmı? İyi olurmu sizce? Markası porland
Eki Görüntüle 2818318
Mavi rengine aşık olduğumdan dolayı özellikle desenli olan çok hoş. Hemde renk ve desenler enerji katar bence.

Orti sen bana böyle destek olduktan sonra basarıcam inşallah. Günaydın bu arada İki çocukla sabah spor yapamam ama söz bugün dün yürüdüğümden daha çok yürücem.

Günaydın canım. Diyetisyen de ilk seansın mı. Allah kolaylık versin
günaydın canım tanışamadık hoş geldin İsmim Almıla 33 yaşındayım mimarım kamuda, 10 aydır kilo verme serüveniyle burdayım
canım bu 3. diyetisyenim şehir değişikliği ve farklı sebeplerden değiştirdm. ilk ikisiyle 40 kilo gitti bunla da kalan 15 giderse olcak inşallah

Esinin tavri cok yanlismis benim ki de hep boyle ama onun bu tavri ya düşürecek seni ya da daha cok hirslandiracak. Bence hirslanmalisin bir an da diyete baslayip adapte olmak kolay bişey degil hepimiz boyle basladik olmayacak dedik bozduk biraktik daha cok almaya devam ettik tekrar basladik. Kilonun sonu yok bi yerinden tutmamiz gerekiyor. Aliskanliklari degistirmek biseylere adapte olmak biraz zaman alir sende tabi ki zorlanacaksin hepimiz gibi ama yapacaksin basaracaksin. Kendine inan biz kendimize ve aramiza katilan herkese cok guveniyoruz. Kacamaklarini daha saglikli seylerle degistirerek baslayabilirsin.. cikolata yerine meyve ye cig kuruyemis tercih et kendin saglikli tariflerle biseyler yapip elinin altinda bulundur. Aksam kendine bi saat belirle bu saatten sonra bisey yemeyecegim de. Ayakta atistirma olayina hic girme bi tabaga koy ne yiyeceksen hem gozun gorsun ne yedigini hemde bi cayin kahvenin yaninda ara ogun keyfi olsun. Yazdim ama menune bakmadim yazdiklarina itafen yazdim menune de bakarim. Kendine guven

Mükemmelsin, evet son kilolar zor gidiyor ama sen bu kadarını yaptıysan kalanını da yapacağına eminiim.

erken yiyorsun ya en güzel kilo verme yöntemi harika
Aynen öyle ağır yemekleri de diyetisyenim erken yememi söyledi çünkü sindirimin erken bitsin yakmaya geçsin diye
herkese günaydın dün eşim yoktu evde bende çocuklarla öyle yorulmuşum ki saat 10da uyumuşum sabaha kadar hiç uyanmadan ama nasıl iyi geldi
Ben de dedim nerede benim ortim bugğn buralarda yoktu. Oh ne iyi gelmiştir o uyku vücut rahatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…