- 31 Temmuz 2020
- 20.411
- 60.299
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.141
Günaydın cnm kolay gelsinGünaydın herkese kahvaltımı yaptım çamaşır katlıyorum
Mavi rengine aşık olduğumdan dolayı özellikle desenli olan çok hoş. Hemde renk ve desenler enerji katar bence.Kızlar günlük yemek takımım eskidi ve çoğu kırıldı yeni almak istiyorm inşaAllah
Aranzda bu tarz kullanan varmı? İyi olurmu sizce? Markası porland
Eki Görüntüle 2818318
Rahat ben de yerim de işte olmayınca yiyemiyorumAyy aynen yanında kahve içmesem 3-4 tane yerim 35 grlıktan
Teşekkür ederim canımOoo bayağı aktifsin cnm kolay gelsin
O zaman almamak en iyisiRahat ben de yerim de işte olmayınca yiyemiyorum
Teşekkür ederim canım
Hımm daha iyi anlaşır boğayla doğruBoğa canım benim burcum
Geçen gün anneme porlandın başka bir modelimi söyledik canım gelsin renkleri porseleni nasılmış o zaman söylerim
ama sen bi ara listeye girdiğinde harika verdin o iradeyi anlat bize kzumBen kilo aldım mezuniyetten 5 ay sonra 4 kilo canım. Hatta hâlâ da alıyorum
kaptanım olumlu yönlerini de yaz da ürkmeyekAy sizi üzmek istemem ama diyet devam ediyor hiç birşey bitmiyor
Bitsin aaaaaa dediğiniz yerde kilolar geri geliyorama işte tek farkı biraZ daha esnek sizin yaptınız kadar spor yapmıyorum misal
Orti sen bana böyle destek olduktan sonra basarıcam inşallah. Günaydın bu aradaBaşa mi döndün yoksa kilodazararın neresinden dönersek kardir, geldiğine göre o yağlar gidecek
Biz de bu iştah olduktan sonra pek birakamayiz burayı
Sevgili ortimsen de neyin uygun olup olmadığını biliyorsun, bu diyet menüsü değil kızartma hele de halka tatlısı sence olmuş mu?
Biz bayanlar ne yazık ki bu krizlerde zorlanıyoruz ama böyle durumlarda şunu diyebilmelisin" şimdi değil sabah yiyeyim" hem ertelemis olursun hem de illa yiyeceksin erken saatte yemiş olursun.
Biliyorsun ki alışkanlıklarımızı degistirmezsek hayatımızda defismez.Eger kilo konusunda değişmeyi hedeflediysen bunu da değiştir e midün ilk gunundu ayrıca, hani uzun zamandır diyet yapıyor olsan anlarım ama ilk günden hem kızartma hem halka bizi aynı döngüye sokar debelendikce debeleniriz unutma
İnsan iradeli bir varlıktır, nasıl dayanamadım vurdum öldürdüm diyemiyorsak dayanamadım yedim de demeyelim bundan sonra ne dersin? İlk sayfada spor tablosu var,bugün kahvaltı öncesi birini seçip yapma imkanım var mı? Halkalar depolanmadan gitsin
Günaydın canım. Diyetisyen de ilk seansın mı. Allah kolaylık versingünaydınnn mutlu huzurlu günler
diyetisyenle akşam 18 de hadi bakalım dualarınızı beklerim
Tamam inşaAllah canmGeçen gün anneme porlandın başka bir modelimi söyledik canım gelsin renkleri porseleni nasılmış o zaman söylerim
Benimde mavi olan daha çok hoşuma gittiMavi rengine aşık olduğumdan dolayı özellikle desenli olan çok hoş. Hemde renk ve desenler enerji katar bence.
günaydın canım tanışamadık hoş geldinGünaydın canım. Diyetisyen de ilk seansın mı. Allah kolaylık versin
kapmışım çiçeği....yaşasın
Esinin tavri cok yanlismis benim ki de hep boyle ama onun bu tavri ya düşürecek seni ya da daha cok hirslandiracak. Bence hirslanmalisin bir an da diyete baslayip adapte olmak kolay bişey degil hepimiz boyle basladik olmayacak dedik bozduk biraktik daha cok almaya devam ettik tekrar basladik. Kilonun sonu yok bi yerinden tutmamiz gerekiyor. Aliskanliklari degistirmek biseylere adapte olmak biraz zaman alir sende tabi ki zorlanacaksin hepimiz gibi ama yapacaksin basaracaksin. Kendine inan biz kendimize ve aramiza katilan herkese cok guveniyoruz. Kacamaklarini daha saglikli seylerle degistirerek baslayabilirsin.. cikolata yerine meyve ye cig kuruyemis tercih et kendin saglikli tariflerle biseyler yapip elinin altinda bulundur. Aksam kendine bi saat belirle bu saatten sonra bisey yemeyecegim de. Ayakta atistirma olayina hic girme bi tabaga koy ne yiyeceksen hem gozun gorsun ne yedigini hemde bi cayin kahvenin yaninda ara ogun keyfi olsun. Yazdim ama menune bakmadim yazdiklarina itafen yazdim menune de bakarim. Kendine guvenCherry Mom acaba diyetisyene mi gitsem? Ya da bilmiyorum napsam. Dünden bu yana eşimin alay konusu oldum. Senin kaçamakların asla bitmez 2 kg dan fazla veremezsin dua etde dizin ameliyatlık olmasın dedi. Kendisiyle aynı kilodayım bi de onun boyu uzun off yarın ola hayır ola herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Bak yaa yine tatlı tövbe tövbe
erken yiyorsun ya en güzel kilo verme yöntemi harika5 nisan
11.00
Tek yumurtalı peynirli omlet, 3 zeytin, 1 dilim peynir, salatalık, havuç, marul
14.00
150gr köfte, salata, 4yk yoğurt
17.0ü
1 kupa sütlü nescafe ve karam bitter stick
Su : 3.5lt
Spor : 45dk cardio = 225p(no6 yapıldı)
Cherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak @olvidos
Mükemmelsin, evet son kilolar zor gidiyor ama sen bu kadarını yaptıysan kalanını da yapacağına eminiim.günaydın canım tanışamadık hoş geldinİsmim Almıla 33 yaşındayım mimarım kamuda, 10 aydır kilo verme serüveniyle burdayım
canım bu 3. diyetisyenim şehir değişikliği ve farklı sebeplerden değiştirdm. ilk ikisiyle 40 kilo gitti bunla da kalan 15 giderse olcak inşallah
Aynen öyle ağır yemekleri de diyetisyenim erken yememi söyledi çünkü sindirimin erken bitsin yakmaya geçsin diyeerken yiyorsun ya en güzel kilo verme yöntemi harika
Ben de dedim nerede benim ortim bugğn buralarda yoktu. Oh ne iyi gelmiştir o uyku vücut rahatlamıştırherkese günaydın dün eşim yoktu evde bende çocuklarla öyle yorulmuşum ki saat 10da uyumuşum sabaha kadar hiç uyanmadan ama nasıl iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?