- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.641
Vay vay vayyyy kuzuya bak beeSelam kizlar 1 ay sonra olculerimi aldim:
8nisan olculerim
Kilo:74,70
Gogus: 99 (-2cm)
Bel: 83(-0.5cm)
Kalca: 111 (-4cm)
Sag bacak: 66 (-1cm)
Sol bacak: 64,5(-1,5cm)
Sol kol: 34,5
Sag kol: 36
Gobek: 97 (-8cm)
Sirti nasil olctugumu anlamadim. Sirr olcum cok farkli bir rakam cikti onu es gectim o yuzden
Züber bar dediğiniz nedir? Emziriyorum bende kullanabilir miyim?Züber bar candııır
Teşekkürler
Ayıpsın persembe gunu kaçamak mi olur hicKız noldu kaçamak mı var bugün
Fit bir atistirmalik migrosta var ara ogun yerine kucuk yuvarlak top seklinde gunde 2 tane falan kahvenin yaninda yeniyorZüber bar dediğiniz nedir? Emziriyorum bende kullanabilir miyim?
Cnm ne yedin kahvaltıdaKahvaltı edeli 2 saat oldu acıktım
Cnm kullanabilirsin , kakaolu olanlarda çok az kafein var , etkilemez benceZüber bar dediğiniz nedir? Emziriyorum bende kullanabilir miyim?
O zmn tek öğün protein sebze kuzumAyıpsın persembe gunu kaçamak mi olur hic
CanımCnm ne yedin kahvaltıda
2 ana 1 ara mı yapacaktın?
Canım yoğunsan da 2 ana 1 ara güzel olur, kahvaltıda 2 dilim ekmek olup peyniri artırabilirsin sebze ekleyebilirsin kuzumCanım
Klasik kahvaltımı ettim ama okulu bıraktığım için bu hafta pazara kadar aşırı online ders koymuşlar banaonları yapıyorum
1 yumurta peynir zeytin 1 dilim tb ekmeği
Salatalık domates
Zeytin
Canım kahve minik muz ve 1 tk tahin ekledim beni akşama kadar tuttu tuttu tutmadı bi çorba içerimCanım yoğunsan da 2 ana 1 ara güzel olur, kahvaltıda 2 dilim ekmek olup peyniri artırabilirsin sebze ekleyebilirsin kuzum
Arada türk kahvesi hurma cevizli mola mesela
Az olmuş ama cnmCanım kahve minik muz ve 1 tk tahin ekledim beni akşama kadar tuttu tuttu tutmadı bi çorba içerim
2 parmak filan ancak vardı canımAz olmuş ama cnmhee yerli muz mu tmm tmm
2 parmaksa az ama cnm kahvaltı da zayıf bence acıkacaksn2 parmak filan ancak vardı canımbu arada çok şaşırdım yoğun stres altında vücut protein bile yense onu depoluyormuş yağa çevirip
2 parmaksa az ama cnm kahvaltı da zayıf bence acıkacaksnen azından 2de filan yeseydin daha iyiydi
Yok cnm ben inanmadm buna :) proteinin aşırı fazlası kh a çevriliyo diye biliyorum yani 200 gr filan yersen ki o da zor
Kilo neredeyse ayni ama incelme var. o video da cok iyi canim. 1 haftada 1cm olanjni mi yapiyorsun?Super incelmissin ozellikle kalca ve bacak zor gidiyor ama 1 cm bile incelse goruntu fazlasiyla degisiyor. Olculerimiz yakınmış bacaklar falan ayni bu hafta april han in bacak inceltme videosunu yapiyorum pazar gunu bir hafta olacak bakalim ne kadar işe yarayacak
Yap canim en iyisi olcum ve kilo beraber gitmesi tabikiEksi guzelde canim vucudumda degisiklik hissetmiyorum uzun bi acliktan sonra tartilinca mi eksiyi goruyorum gercekten veriyormuyum bir muallaktayim pazar gunu olcum yapacagim bakalim incelmismiyim
Insallah bitsin canim. Biliyorum tekrar o koltuga oturmak zor.Çok sağol cnm bu ay bitse bari
Ben de teklif edeyim ama benim cok yavas gidiyor dinler mi bilmemAynı gideriz buyuk ihtimal benimde zor gibi ama yine de bekliyorum şok olmayi vucuduma rusvet teklif ettim yarin 73.9 ol tatli yedirecegim sana dedim
Tabatalar tartida kendini gostermedi ama incelme var bayaVay vay vayyyy kuzuya bak bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?