Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vay vay vayyyy kuzuya bak bee

Züber bar dediğiniz nedir? Emziriyorum bende kullanabilir miyim?
Cnm kullanabilirsin , kakaolu olanlarda çok az kafein var , etkilemez bence
Ama küçük bi fincan kahve içsem bile bebiş huzursuz oluyo diyosan elmalısı var kakao yok onda cnm ,havuçlu var vişneli var bunlarda da yoktu sanırım

Cnm ne yedin kahvaltıda
2 ana 1 ara mı yapacaktın?
Canım
Klasik kahvaltımı ettim ama okulu bıraktığım için bu hafta pazara kadar aşırı online ders koymuşlar bana onları yapıyorum
1 yumurta peynir zeytin 1 dilim tb ekmeği
Salatalık domates
Zeytin

Canım
Klasik kahvaltımı ettim ama okulu bıraktığım için bu hafta pazara kadar aşırı online ders koymuşlar bana onları yapıyorum
1 yumurta peynir zeytin 1 dilim tb ekmeği
Salatalık domates
Zeytin
Canım yoğunsan da 2 ana 1 ara güzel olur, kahvaltıda 2 dilim ekmek olup peyniri artırabilirsin sebze ekleyebilirsin kuzum
Arada türk kahvesi hurma cevizli mola mesela

Canım yoğunsan da 2 ana 1 ara güzel olur, kahvaltıda 2 dilim ekmek olup peyniri artırabilirsin sebze ekleyebilirsin kuzum
Arada türk kahvesi hurma cevizli mola mesela
Canım kahve minik muz ve 1 tk tahin ekledim beni akşama kadar tuttu tuttu tutmadı bi çorba içerim

2 parmak filan ancak vardı canım bu arada çok şaşırdım yoğun stres altında vücut protein bile yense onu depoluyormuş yağa çevirip
2 parmaksa az ama cnm kahvaltı da zayıf bence acıkacaksn en azından 2de filan yeseydin daha iyiydi
Yok cnm ben inanmadm buna :) proteinin aşırı fazlası kh a çevriliyo diye biliyorum yani 200 gr filan yersen ki o da zor

2 parmaksa az ama cnm kahvaltı da zayıf bence acıkacaksn en azından 2de filan yeseydin daha iyiydi
Yok cnm ben inanmadm buna :) proteinin aşırı fazlası kh a çevriliyo diye biliyorum yani 200 gr filan yersen ki o da zor
bak bi doktorcum kadın öyle söylüyor

Kilo neredeyse ayni ama incelme var. o video da cok iyi canim. 1 haftada 1cm olanjni mi yapiyorsun?

Eksi guzelde canim vucudumda degisiklik hissetmiyorum uzun bi acliktan sonra tartilinca mi eksiyi goruyorum gercekten veriyormuyum bir muallaktayim pazar gunu olcum yapacagim bakalim incelmismiyim
Yap canim en iyisi olcum ve kilo beraber gitmesi tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…