Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun ortim. Adimlar da zip da menu de cok guzel

Haklısın kaptanım evde bulundurmam lazm,
Bu sabah harika eksi gördüm çok mutluyum
Ne guzel tebrikler. O ufak kacamaklari da biraksan 10 numara eksi gorursun cok canin isterse en azindan hafta da bir gun yiyebilirsin. Cuma gunleri mesela caninin istedigi seyi seni cuma gunu yiyecgim deyip beklet hem yediginin tadini alirsin buyuk pismanliklar yasamazsin hemde ruhsal olarak iyi hissedersin istedigini yemis olursun ama gununu ve saatini sen secersin. Psikolojik olarak rahatlarsin. Anlik kendini tutama atistirma olayinda hem fazladan kalori aliyorsun diyeti zorlastiriyorsun hemde yememem gerekti yedim pismanim diyerek yedigin seyin keyfine bile varamiyorsun. Vucudun seni yonetmesin sen vucudunu yonet

Selam kizlar 1 ay sonra olculerimi aldim:
8nisan olculerim
Kilo:74,70

Gogus: 99 (-2cm)
Bel: 83(-0.5cm)
Kalca: 111 (-4cm)
Sag bacak: 66 (-1cm)
Sol bacak: 64,5(-1,5cm)
Sol kol: 34,5
Sag kol: 36
Gobek: 97 (-8cm)

Sirti nasil olctugumu anlamadim. Sirr olcum cok farkli bir rakam cikti onu es gectim o yuzden

Eklentiler

• 1098DDA5-BD49-4A0B-9AF9-4D8D6746FD11.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 21
Super incelmissin ozellikle kalca ve bacak zor gidiyor ama 1 cm bile incelse goruntu fazlasiyla degisiyor. Olculerimiz yakınmış bacaklar falan ayni bu hafta april han in bacak inceltme videosunu yapiyorum pazar gunu bir hafta olacak bakalim ne kadar işe yarayacak

Züber bar candııır
Teşekkürler

Haklısın canım ama dün yediğim gofreti sabah yediğim için pişmanlık yaşamadım,
Tabiki yemesem çok çok daha iyi olurdu ama bu seferde akşamları kriz geliyor çok canım istediği zaman dahada zorlanıyorum,
Bugün hiç kaçamak olmıcak inşaAllah yarına güzel bir eksi ile gelirm

Aynen cnm bi süre daha dikkat ılık içiyorum
Aa liste verdi mii kaç dilim ekmek var cnm merak ettm

S Suskunhanim hemde nasıl zorlanıyorum bir bilsen elim ayağım titredi ama vaktim yoktu. Büyüğü okula götür eve gel sonra tekrar al bi de okul biraz uzak otobüsle gidiyorum. Dün menü az oldu ama bugün iyi olacak. Pzt çrş unutulmaz bundan sonraYarın tartıyı nerede paylaşcaz? Bende biraz verdiğimi düşünüyorum çünkü bi hafiflik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…