- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.621
Afiyet olsun ortim. Adimlar da zip da menu de cok guzel7 Nisan Çarşamba
Sabah 9.00
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı lor
3 zeytin
1 domates
Ara 10.30
1 türk kahvesi
Öğlen 13.00
3 yemek kaşığı yulaf lapası sütle pişirdim nerdeyse 1 kase oldu
Ara 14.00
1 türk kahvesi
Akşam
3 yemek kaşığı tavuk ciğer kavurması
1 tabak salata
2 buçuk litre su
10.000 adım atıldı
DeryaOnDiet canım sna söz verdim ama zıp zıp 1000 yapamadım 200 tane yaptım çok yoruldum ben
Hedef60kgolmak Cherry Mom @Mehfam
-500 diyordun gözün daha mı yüksekteMenuler iyi de kaptanim tarti yüzümüzü guldurmuyor
Haklısın kaptanım evde bulundurmam lazm,Canım bari züber flan al sende yada geçen yediğin barlardan gofret yeme evde bulundurma spor yapıyorsun ama yaptığn spor o gofreti ancak yakmıştır yazık ://
1.1 hedeflemistim 74 de ugramadan atlayacaktim. -600 deyim ama cuma hikmetinden umudumu kesmis degilim dun 1 bucukta bitirdim yemeyi bugunde erken bitirecegim insallah yarini dort gozle bekliyorum bakalim-500 diyordun gözün daha mı yüksekte
Ne guzel tebrikler. O ufak kacamaklari da biraksan 10 numara eksi gorursun cok canin isterse en azindan hafta da bir gun yiyebilirsin. Cuma gunleri mesela caninin istedigi seyi seni cuma gunu yiyecgim deyip beklet hem yediginin tadini alirsin buyuk pismanliklar yasamazsin hemde ruhsal olarak iyi hissedersin istedigini yemis olursun ama gununu ve saatini sen secersin. Psikolojik olarak rahatlarsin. Anlik kendini tutama atistirma olayinda hem fazladan kalori aliyorsun diyeti zorlastiriyorsun hemde yememem gerekti yedim pismanim diyerek yedigin seyin keyfine bile varamiyorsun. Vucudun seni yonetmesin sen vucudunu yonetHaklısın kaptanım evde bulundurmam lazm,
Bu sabah harika eksi gördüm çok mutluyum
Oda güzelOoo tamam o zaman çok doğalAnnemin evinde de sebze özellikle zeytinyağlılar hiç eksik olmazdı ama ben tam bir etçiyim
Hic sorma kaptancim -500 le mutlu olmuyorlar. Her hafta duzenli -500 versem daha ne isterim ki-500 diyordun gözün daha mı yüksekte
Canim super bir eksi -600.1.1 hedeflemistim 74 de ugramadan atlayacaktim. -600 deyim ama cuma hikmetinden umudumu kesmis degilim dun 1 bucukta bitirdim yemeyi bugunde erken bitirecegim insallah yarini dort gozle bekliyorum bakalim
Benim de gozum 73lerde ama bu hafta zor. Insallah haftaayaOff ya benim 73 lu sayilar hayal olacak bu hafta galiba seytan dedi detoks yap uymadim seytana sen şöyle kosede dur dedim
Super incelmissin ozellikle kalca ve bacak zor gidiyor ama 1 cm bile incelse goruntu fazlasiyla degisiyor. Olculerimiz yakınmış bacaklar falan ayni bu hafta april han in bacak inceltme videosunu yapiyorum pazar gunu bir hafta olacak bakalim ne kadar işe yarayacakSelam kizlar 1 ay sonra olculerimi aldim:
8nisan olculerim
Kilo:74,70
Gogus: 99 (-2cm)
Bel: 83(-0.5cm)
Kalca: 111 (-4cm)
Sag bacak: 66 (-1cm)
Sol bacak: 64,5(-1,5cm)
Sol kol: 34,5
Sag kol: 36
Gobek: 97 (-8cm)
Sirti nasil olctugumu anlamadim. Sirr olcum cok farkli bir rakam cikti onu es gectim o yuzden
Eksi guzelde canim vucudumda degisiklik hissetmiyorum uzun bi acliktan sonra tartilinca mi eksiyi goruyorum gercekten veriyormuyum bir muallaktayim pazar gunu olcum yapacagim bakalim incelmismiyimCanim super bir eksi -600.
Aynı gideriz buyuk ihtimal benimde zor gibi ama yine de bekliyorum şok olmayi vucuduma rusvet teklif ettim yarin 73.9 ol tatli yedirecegim sana dedimBenim de gozum 73lerde ama bu hafta zor. Insallah haftaaya
Züber bar candııırCanım bari züber flan al sende yada geçen yediğin barlardan gofret yeme evde bulundurma spor yapıyorsun ama yaptığn spor o gofreti ancak yakmıştır yazık ://
Afiyet olsun canım
Sporda menüde çok iyi canı afiyet olsunnn
Spor ekledin mi canım göremedim ? Varsa çok iyi
Afiyet olsun canım
Harika canım
Afiyet olsun canım güzell
Bravoo canım bugün menün Güzel
Ay az olmuş ama yapacak birşey yok
Geçmiş olsun canım tekrardan
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menüyü arttırıp sporuda eş zamanlı arttırabilsen çok güzel olacak ama zamnsızlık var sanırım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Pastayı görmedik umarız tartıda görmez
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Detoks gibi bir gün :) afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok sağol cnm bu ay bitse bariCok gecmis olsun canim
Haklısın canım ama dün yediğim gofreti sabah yediğim için pişmanlık yaşamadım,Ne guzel tebrikler. O ufak kacamaklari da biraksan 10 numara eksi gorursun cok canin isterse en azindan hafta da bir gun yiyebilirsin. Cuma gunleri mesela caninin istedigi seyi seni cuma gunu yiyecgim deyip beklet hem yediginin tadini alirsin buyuk pismanliklar yasamazsin hemde ruhsal olarak iyi hissedersin istedigini yemis olursun ama gununu ve saatini sen secersin. Psikolojik olarak rahatlarsin. Anlik kendini tutama atistirma olayinda hem fazladan kalori aliyorsun diyeti zorlastiriyorsun hemde yememem gerekti yedim pismanim diyerek yedigin seyin keyfine bile varamiyorsun. Vucudun seni yonetmesin sen vucudunu yonet
Aynen cnm bi süre daha dikkatevet canım ben de çok şaşırdım ama uyuyorum listeye bir de benim evdeki tartının yeri değişince mi bilmiyorum +1 di normalde artık +2 tartıyor canım sıkılıyor :))) canım ben o listeye gireceğim inşallah artık rakipler düşünsün
çok şükür canımsıcak soğuk şeyler de etkiler dikkat etmek lazım kuzu
S Suskunhanim hemde nasıl zorlanıyorum bir bilsenCanım çok az yemişsin,emzirirken zorlanmaz misin? Saatlerini de yazar misin menüyü yazarken?
Mesela kahvaltina yumurta eklersen hem daha doyurucu olur h de protein
Onun dışında gayet güzel hele de akşam yoğurdu da gördüm ya muhteşem
Dün SPR gynuydu canım pazartesi ve çarşamba zorunlu cumartesi gönüllü(hedefini tutturamayanlara o da zorunlu). Haftada 3 gün spor olmadan diyetin bı anlamı kalmıyor diye böyle bir uygulama getirmiştik haberin olsun e mi
Adımın az olsa da çokça kalori yaktigina eminim temizlikleyarın tartıda karşılığını göreceksin inşallah
Kız noldu kaçamak mı var bugünOff ya benim 73 lu sayilar hayal olacak bu hafta galiba seytan dedi detoks yap uymadim seytana sen şöyle kosede dur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?