Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1.1 hedeflemistim 74 de ugramadan atlayacaktim. -600 deyim ama cuma hikmetinden umudumu kesmis degilim dun 1 bucukta bitirdim yemeyi bugunde erken bitirecegim insallah yarini dort gozle bekliyorum bakalim
Valla benim dün - 200 dü
Bu gün maşaAllah -1 kg geldim çok şaşırdım aşırı mutlu oldm
İnşaAllah sende yarına güzel bi eksiyle gelirsin erken bitirirsen yemeyi

Günaydın herkese
Pastayı görmedik umarız tartıda görmez
Afiyet olsun canım

Ayy canım pasta çok çok azdı ama salı günü - 400 düm dünden beri artıdayım anlamadım neden olduğunu tamam menülerim de iyi değildi bu hafta ama biranda artıya geçmek canımı sıktı ve moralimi bozdu
Oyyy süpersin canım ne güzel incelmişsin
Valla benim dün - 200 dü
Bu gün maşaAllah -1 kg geldim çok şaşırdım aşırı mutlu oldm
İnşaAllah sende yarına güzel bi eksiyle gelirsin erken bitirirsen yemeyi
Harikasın lol cum dünden beri de senin depresyon bana geldi deli gibi stres yaptım stres yaptıkça da daha çok yiyesim geliyor

Sagol canim.

Aynen cnm bi süre daha dikkat ılık içiyorum
Aa liste verdi mii kaç dilim ekmek var cnm merak ettm
ne zaman bitcek diş süreci canım canım?
sabah öğlen akşam 3 dilim opsiyonlu 4 dedi.
elime kağıt kalem alsam ben de böyle bir liste yazardım. uyuyorum genel olarak hatta işyerinde ramazan öncesi diye aralarında para toplayıp tüm hepimize yemek yaptırmış ayrı bir birim ama işte ekmek arası bişeyler yemedim gittim ev yemekleri yapan bi yerden yedim :))
başlıyorum canım dikkat etmeye

2 parmak filan ancak vardı canım bu arada çok şaşırdım yoğun stres altında vücut protein bile yense onu depoluyormuş yağa çevirip
Evet ben stresliyken hep alırım ve hayatımın mutlu olduğum , güzel yada en azından sıradan sorunsuz yaşadığım hiç bir dönemimde kilo aldığım olmadı benim.
Cnm tek bir cevabım var
Eki Görüntüle 2820269
Çok bilgi kirliliği var herkes konuşabiliyor ama proteine ihtiyacımız var cnm
Ahhhh bu SU ' ları ne yapıcaz

Cnm 2 kez daha gidince bitecek sanırımöyle anladım sağol sorduğun için
Cnm yeseydin keşke toplam 9 dilimdi di mi? Diğer öğünlerle dengelerdin
Hıı klasik diyetisyen menüsü di mi aşina olduk artık
Belki öbür ay kendin devam edersin Ramazan için de menü verdi mi cnm

Canım apa nasılsın bişey? İlk defa duyuyorum.
Mathildablue ortim nerelerdesin dün menü de yazmamışsın
Evet dün akşama kadar iyi gidiyordu. Akşam tatlı krizim geldi bi paket çikolata yedim moralim bozuldu yazmak istemedim. Bugün çok az yiyerek dengelemek lazım. Ya bide eksi göremeyince modum düştü ondan stresten de yemis olabilirim. Sonra pisman oldum tabi

Cnm incelmeyle göstermiş
Kilo olarak göstermiyo ama işte o yüzden cardio daha önemli cnm, tabatayı da haftada 2-3 gün yap bence 10-15 dk
Bakalim bu hafta adim yuruyusle gecti. Haftaya da gunluk 10 000 adim hedefim olacak hergun. Ustune vaktim olursa eklerim birseyler. Ama adimlari tamamlam cok zan aliyor evde olunca. Hava bir gunesli olsa cikarim yuruyuse kosusa evimjn karsisibda kocaman park var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…