- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.981
Canım ben havaalanında mahsur kalmıştım bir gecede 2 kilo artı çıktım stresten çok takma kafanaİnşallah yarına çoğu gidecek
Geçen hafta bitti reglim bilmiyorum valla stresten de olabilirmiş çok uyumadım gece de zaten
Bakalım stresi atlattım eve geldim hemen bi duş alıp yatmak istiyorum yarına ne göreceğiz nasip artıkCanım ben havaalanında mahsur kalmıştım bir gecede 2 kilo artı çıktım stresten çok takma kafana
Boşver canım ailen iyi ve sağlıklı olsun da hafta pert edersin kilolarıBakalım stresi atlattım eve geldim hemen bi duş alıp yatmak istiyorum yarına ne göreceğiz nasip artık
Ay onlar da iyiler şükür babamı iyi görünce eve geldim daha durmayayım dedimBoşver canım ailen iyi ve sağlıklı olsun da hafta pert edersin kiloları
Normalde daha fazla veririm aslında ama hastalık yüzünden iki haftadır 500 grcık falan veriyorum çünkü hep spor hiç yokne kadar istikrarlısın süper tebrik ederim
Tebrik ederim canım. Süper eksi
Kuzu onun gerçek artı olmadığı belli. Sıkma canını. Bir günde o kadar kilo almana imkan yok. Hemen gidecektir oBugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta
Oyy maşallah canımGeçen hafta 77.8
Bu hafta 76.1
Fark 1.7
Yüzde %2,185
Geçen haftanın telafisi oldumu kaptanımaslında beklesem 75i görürüm ödem var uyuyamadığım için ama bildirim dedim
Cherry Mom @whitetea
Haftaya hedefim 75.5
Ay teşekkür ederim kuzuKuzum tebrik ederim ders başında olsanda süper kilo vermişsin
Tebrik ederim canım
Hoş gelmiş 6 lar canım
Vuuu o nasıl eksi. Ayakta alkışlıyorum canım
Merhabalar. Hoş geldin aramızaMerhaba bende aranıza katılmak istıyorum
Adım Serıyye Azerbeycanliyim
Yasim 25
Boyum 172cm
Kilom 80.60kg
Hedef kilom 60kg
Medeni durumum evli
Çocuk sayisi 1 çocuk /9 aylık
Daha önce hiç bir takıma dahil olmadim
Kilo alma nedenim emzirme döneminde kilo aldım bide pko var
Sağlık problemim yok
Kilo verme nedenim sağlıklı ve fit olmak bide pkoyu yenmek
Ayy ayy ayy. İlkokul kiloma döneceğim
Canım tebrik ederimEki Görüntüle 2821028
geçen hafta 75.8
bu hafta 74.8
giden 1 kilo
yüzde 1,31
Cherry Mom yarimuhendis
Çok güzel kuzu.Günaydınlaarrr :)
Geçen hafta: 84
Bu hafta: 83.45
Fark: 0.55 gr
Yüzde: % 0,654
Haftaya hedef: 83
Eki Görüntüle 2821038
Tebrik ederim canım. Aynı gramı vermişizGeçen hafta 62
Bu hafta 61,5
Oransal 0,80
Canım tatil dönüşü sabit gelmek candır
Canım imkanın varsa doktoruna danış gidip gitmeme konusunu. Ama gayet normal devam etmesi kanamanın. Düzene girmesi Düştükten sonra biraz vakit alıyorBugün kadın doğuma gideceğim düşükten sonra on gün geçti ama kanamam hala devam ediyor çevredekiler bitmesi lazımdı dedi biraz taktım kafaya inşallah kötü bir şey çıkmaz bana şans dileyin
Haftaya 5 Lee sonra 4lerBen iki defa yaptım. İkisi de güzel oldu. Çerezlik gibi sütsüz, yoğurtsuz bile yeniyor. Apa kim bilir ne zaman bitecek.
Hahahahaha haftaya 5'leri de görücem dermişim
Ooo süpersin 6lara az kalmış inşallah-1kilo verdim kuzum %1.58
güncel 72.1 oldum
Pazar günü 3.haftam dolucak ve daha 3haftam dolmadan -3 kilo vermiş oldum
Tebrik ederim canım, diyet mantığını oturttukca daha da güzel eksiler gelecek hiç şüphem yok
HepsiÖğretmenmisin yoksa kendi çocuklarınamı ders anlattın canım
Onu bende yapacagim. Korumayida burada gecirecegimAaa çok iyi. Hadi bakalım, inş hemen mezun olursun.Ben mezun olsam bile biraz koruma döneminde takılırım burada gibi geliyor bana.
Hadi bırak artık 8leri 7ler çok güzelNormalde daha fazla veririm aslında ama hastalık yüzünden iki haftadır 500 grcık falan veriyorum çünkü hep spor hiç yokİnşallah nisan sonu hedefim 7leri artık görmek
İnşallah haftaya daha iyi olacak. Burası benim için çok iyi oldu gerçekten asıl ben teşekkür ederimHaftaya 5 Lee sonra 4lerafiyet olsun canım
Ooo süpersin 6lara az kalmış inşallah
Tebrik ederim canım, diyet mantığını oturttukca daha da güzel eksiler gelecek hiç şüphem yok
Hepsiöğretmenim ama en çok zorlayan öğrencim 1. Sınıf olan oğlum Türkçe öğretmeniyim
Bende korumada burda takılanlardan olurm büyük ihtimalleOnu bende yapacagim. Korumayida burada gecirecegim
Bu hafta aktif spor yaparsan olur bence canımVardi kaptancim anlamadim. Bekledim de yine tartilayim diye ama bekleyince hatta arti ciktimAzicik da olsa 200,300 eksi olsaydi keske.
Hayırlı neticeler olsun inşallah canım git gel bakalım boşa stres yapmaBugün kadın doğuma gideceğim düşükten sonra on gün geçti ama kanamam hala devam ediyor çevredekiler bitmesi lazımdı dedi biraz taktım kafaya inşallah kötü bir şey çıkmaz bana şans dileyin
Tşkler canımRegl zamanına göre muhteşem bence cnm
İnşallah canım tşklrTebrikler ortim regl zamanı olmasına rağmen eksiyi görmüş olman çok iyi inşallah haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceksinBen de birazdan tartılacağım
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey değildir iyi haberlerle gel kıyamamHayırlı neticeler olsun inşallah canım git gel bakalım boşa stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?