Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah yarına çoğu gidecek

Geçen hafta bitti reglim bilmiyorum valla stresten de olabilirmiş çok uyumadım gece de zaten
Canım ben havaalanında mahsur kalmıştım bir gecede 2 kilo artı çıktım stresten çok takma kafana

Geçen hafta : 73,1
Bu hafta : 72,1
Fark : 1❤
Yüzde : 1,58

Eki Görüntüle 2820963
Tebrik ederim canım. Süper eksi
Kuzu onun gerçek artı olmadığı belli. Sıkma canını. Bir günde o kadar kilo almana imkan yok. Hemen gidecektir o
Oyy maşallah canım
Kuzum tebrik ederim ders başında olsanda süper kilo vermişsin

Tebrik ederim canım
Ay teşekkür ederim kuzu
Cherry Mom kaptanım yine foto yüklenmemiş iyi ki fark ettin
Eki Görüntüle 2820981
Hoş gelmiş 6 lar canım bu geçişler çok güzel oluyor yaa
Geçen hafta 98,1
Güncel 93,7
Fark 4,4
Hedef 92,5

Cherry Mom M monarosaa

Bütün ödemlerimi attım
Vuuu o nasıl eksi. Ayakta alkışlıyorum canım
Merhabalar. Hoş geldin aramıza
belmayne inş cnm 50ler geliyorrr senin de heee
Ayy ayy ayy. İlkokul kiloma döneceğim
Eki Görüntüle 2821028
geçen hafta 75.8
bu hafta 74.8
giden 1 kilo
yüzde 1,31
Cherry Mom yarimuhendis
Canım tebrik ederim
Günaydınlaarrr :)

Geçen hafta: 84
Bu hafta: 83.45
Fark: 0.55 gr
Yüzde: % 0,654
Haftaya hedef: 83

Eki Görüntüle 2821038
Çok güzel kuzu.
Geçen hafta 62
Bu hafta 61,5
Oransal 0,80
Tebrik ederim canım. Aynı gramı vermişiz
Selam kizlar.
Gecen haftaki kilom:74,75
Bugun:74,75
Sabit.
Haftaya hedef:74

Cherry Mom @karabiber01
Canım tatil dönüşü sabit gelmek candır
Bugün kadın doğuma gideceğim düşükten sonra on gün geçti ama kanamam hala devam ediyor çevredekiler bitmesi lazımdı dedi biraz taktım kafaya inşallah kötü bir şey çıkmaz bana şans dileyin
Canım imkanın varsa doktoruna danış gidip gitmeme konusunu. Ama gayet normal devam etmesi kanamanın. Düzene girmesi Düştükten sonra biraz vakit alıyor

Ben iki defa yaptım. İkisi de güzel oldu. Çerezlik gibi sütsüz, yoğurtsuz bile yeniyor. Apa kim bilir ne zaman bitecek.

Hahahahaha haftaya 5'leri de görücem dermişim
Haftaya 5 Lee sonra 4ler afiyet olsun canım
-1kilo verdim kuzum %1.58
güncel 72.1 oldum
Pazar günü 3.haftam dolucak ve daha 3haftam dolmadan -3 kilo vermiş oldum
Ooo süpersin 6lara az kalmış inşallah
Tebrik ederim canım, diyet mantığını oturttukca daha da güzel eksiler gelecek hiç şüphem yok
Öğretmenmisin yoksa kendi çocuklarınamı ders anlattın canım
Hepsi öğretmenim ama en çok zorlayan öğrencim 1. Sınıf olan oğlum Türkçe öğretmeniyim

Merak edenler için kahvaltim.Salatanin havucunu özelikle rendelemedim daha çok cigneyebileyim diye
Peynir de tam çıkmamış 1 kk Ezine(aslında sınırsız yenilebiliyor ama bana o kadarı yetiyor.tuzlu olduğu için yumurtaya tuz atmıyorum dengeliyor)
3 ceviz 3-5 fındık badem var kasede de.Zeytinin de 7 tanesini yedim

Eklentiler

• IMG_20210409_113247.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 30
İnşallah haftaya daha iyi olacak. Burası benim için çok iyi oldu gerçekten asıl ben teşekkür ederim

Bugün kadın doğuma gideceğim düşükten sonra on gün geçti ama kanamam hala devam ediyor çevredekiler bitmesi lazımdı dedi biraz taktım kafaya inşallah kötü bir şey çıkmaz bana şans dileyin
Hayırlı neticeler olsun inşallah canım git gel bakalım boşa stres yapma

Tebrikler ortim regl zamanı olmasına rağmen eksiyi görmüş olman çok iyi inşallah haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceksin Ben de birazdan tartılacağım
İnşallah canım tşklr merak ediyorum ortim sonucu inşallah iyi sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…