Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sağol aşkom ben de seni tebrik ederiim az olsun bizim olsun

Samara96

menülerimizi ve sporlarımızı hergün aşağıdaki linkten paylaşıyoruz canım buradan ayrı bir sayfa sende bugün veya yarından itibaren yazmaya başlayabilirsin :) her gün düzenli bu listeyi takip ediyoruz. düzenli menü yazmayan deneme sürecindeki üyelerimizi yarışma listemize almıyoruz :)
istikrar zaten hem buranın hemde kilo vermenin temeli bunlar olursa sende kolayca kilo verirsin inş

Anladım cnm kuru öksürük kalabilir bir süre ondan da korkma geçmiş olsun kuzum beniim neşeni de kaybetmeden atlattın valla

Ben dee

İnsAllah ben de zayiflarim kızlar bu takımda olduğunuzdan beri kaç kilo verdiniz?
Merhaba hosgeldin aramiza ben hilal.
Ben gecen yil araliktan agustosa kadar 15 kilofalan verdim . Mezum oldum ertesi gun memlekete gittim uzun kalma planim yoktu 1 ay falan rahat takilayim donunce aldiklarimi verir korumaya gecerim diyordum ki 8 ay kaldim. 13 kiloyu geri aldim. 3 hafta oldu doneli donmeden once dikkat etmeye basladim tekrar 4 kilo falan vermistim takima girmeden 76 kiloyla basladim tekrar simdi 74.4 67 kilo ilk hedefim. Koruyamadigim icin cok pismanim ama yrniden baslayabildim en azindan burda sorumluluk almak daha istikrarli devam etmemizi sagliyor sende kolaylikla adapte olursun. Hedefe hep birlikte ulasiriz

Dersimizi aldik bence yazdigim uzun bir mesaj silinmis ve ben basa donup iki kelimeyle cevap veriyormus modundayim ikinci yolculuk ikimci mesaj kadar kisa olacak

Ya ben bu zamana kadae babamsız araba kullanmamıştımbugün de maşallah her yere gittim geldim valla dayıma geldim şimdi de evde tek kalmamı istemedi çağırdı
yaa bana kendimi hatırlattın
babam fıtık ameliyatı olmuştu bende ehliyeti yeni almıştım o ara eve varana kadar adamcağız ahh uhhhh diye diyee geldik :)) kızımm allah aşkına yoldaki çukurlardan bonus puan mı veriyorlar girme şunlara demişti

zorda kalmayınca olmuyor bazı şeyler :) iyi olmuş sanada cesaret gelir bundan sonra ben o günden sonra hiç inmedim :)
baban ne yaptı çıktı mı ameliyattan ?

yaa çok güzel burda öğretmenlede sohbet edebiliyoruz okuldaki öğretmenlerden çekiniyoruz ne kadarda olsa,ortaokulmu lisemi yoksa ,çocuklarınız çok şanslı ders çalıştırırken türkçe dersini çok rahat anlatacaksınız ben lise mezunuyum ama ticaret lisesi olduğu için oğlumun 5nci sınıf derslerinde zorlanmaya başladım artık zor geliyor bana konular,şimdilik anlamadıklarımızda ablalar yardım ediyor ,
1 .sınıfda çok zor sizi çok iyi anlıyorum

Ben çok kullandım kaptanım uzun yolda bile kullandım benim cesaret her zaman vardı da babamın cesaretinin gelmesini bekliyorduk ona da geşmiştir artık
Ve çıktı ameliyattan gaywt iyi 5te yürüteceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…