- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.021
Çok sağol aşkom ben de seni tebrik ederiimHarika canım tebrikler
Hedef60kgolmak canım çok güzel vermişsin tebrik ederim çok istikrarlı gidiyorsun canım benim
@Suskunhanim canım kilon zaten az ve bu kiloya göre bu düşüş bence harikaseni çok tebrik ederim canım ❤
Kızlar bazı alıntılarım silinmiş ondan silinenlerden şimdi arada tebrik edemediğim kim varsa hepinizi gönülden tebrik ediyorumveren veremeyen herkesi zaten en başta çabasından ötürü tebrik ederim ❤
Anladım cnm kuru öksürük kalabilir bir süre ondan da korkmaİnşallah canım çook sağol
Eve geldikten sonrada 1-2 saat hafif hafifte olsa hissettim canım ama yürüyüşümün son 1-2 dksında başladı ki zaten eve varmıştım hafif yokuş bi yoldu :) Yok baharatlı falan yemiyorum artık çok fazla
Ayy az önce fırına Fındıklı kurabiye koydum tevafuğa bak
Ben deeTebrik ederim canım. Süper eksi
Kuzu onun gerçek artı olmadığı belli. Sıkma canını. Bir günde o kadar kilo almana imkan yok. Hemen gidecektir o
Oyy maşallah canım
Ay teşekkür ederim kuzu
Hoş gelmiş 6 lar canımbu geçişler çok güzel oluyor yaa
Vuuu o nasıl eksi. Ayakta alkışlıyorum canım
Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Ayy ayy ayy. İlkokul kiloma döneceğim
Canım tebrik ederim
Çok güzel kuzu.
Tebrik ederim canım. Aynı gramı vermişiz
Canım tatil dönüşü sabit gelmek candır
Canım imkanın varsa doktoruna danış gidip gitmeme konusunu. Ama gayet normal devam etmesi kanamanın. Düzene girmesi Düştükten sonra biraz vakit alıyor
Bende öyle diyodm ama öyle değilmişKızlar bende su içince vücudum suyu tutuyo
Merhaba hosgeldin aramiza ben hilal.İnsAllah ben de zayiflarim kızlar bu takımda olduğunuzdan beri kaç kilo verdiniz?
Dersimizi aldik bence yazdigim uzun bir mesaj silinmis ve ben basa donup iki kelimeyle cevap veriyormus modundayimYa beğeneni çok var da işte... Benim sanki lokmalar ağzımda büyüyor. Talaş yiyormuşum gibi geliyor.Değişik bir duygu
Hahahahaha sonra da yok olucamTeşekkür ederiiim
Yoksa +151546 kilo ile mezun üye geri döndü bildirimiyle tekrar buralarda oluruz merak etme
Herseyde bir hayir var dedikleri bu iste ne guzel. Babanda hemen iyilesir insallahYa ben bu zamana kadae babamsız araba kullanmamıştımbugün de maşallah her yere gittim geldim valla dayıma geldim şimdi de evde tek kalmamı istemedi çağırdı
Aynen babama güvenemem çünkü kullanamayacağını biliyorum iş başa düştü benim de işime geliyor yaniHerseyde bir hayir var dedikleri bu iste ne guzel. Babanda hemen iyilesir insallah
yaa bana kendimi hatırlattınYa ben bu zamana kadae babamsız araba kullanmamıştımbugün de maşallah her yere gittim geldim valla dayıma geldim şimdi de evde tek kalmamı istemedi çağırdı
Insallah kaptancim hedefim haftaya cumaya kadar hergun 10000 adim 1000 zip.Bu hafta aktif spor yaparsan olur bence canım
yaa çok güzel burda öğretmenlede sohbet edebiliyoruz okuldaki öğretmenlerden çekiniyoruz ne kadarda olsa,ortaokulmu lisemi yoksa ,çocuklarınız çok şanslı ders çalıştırırken türkçe dersini çok rahat anlatacaksınız ben lise mezunuyum ama ticaret lisesi olduğu için oğlumun 5nci sınıf derslerinde zorlanmaya başladım artık zor geliyor bana konular,şimdilik anlamadıklarımızda ablalar yardım ediyor ,Haftaya 5 Lee sonra 4lerafiyet olsun canım
Ooo süpersin 6lara az kalmış inşallah
Tebrik ederim canım, diyet mantığını oturttukca daha da güzel eksiler gelecek hiç şüphem yok
Hepsiöğretmenim ama en çok zorlayan öğrencim 1. Sınıf olan oğlum Türkçe öğretmeniyim
Yok canım değilsin maalesef cedarice var senden yüksek diğer takımlardada olur sanırım ama derece gelir benceAcaba bireysel 1.cimiyim
Ben çok kullandım kaptanım uzun yolda bile kullandım benim cesaret her zaman vardı da babamın cesaretinin gelmesini bekliyorduk ona da geşmiştir artıkyaa bana kendimi hatırlattın
babam fıtık ameliyatı olmuştu bende ehliyeti yeni almıştım o araeve varana kadar adamcağız ahh uhhhh diye diyee geldik :)) kızımm allah aşkına yoldaki çukurlardan bonus puan mı veriyorlar girme şunlara demişti
zorda kalmayınca olmuyor bazı şeyler :) iyi olmuş sanada cesaret gelir bundan sonra ben o günden sonra hiç inmedim :)
baban ne yaptı çıktı mı ameliyattan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?