Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsAllah ben de zayiflarim kızlar bu takımda olduğunuzdan beri kaç kilo verdiniz?
7 kilo verdim 77 ile başladım ama diyete tam uymak gerekiyor kaçamak olunca verilmiyor ben daha önce o hataları yaptığım için artık bunda yapmıyorum

ama yulafı pişirmek çok öenmli 3 yemek kaşığı yulapa yarım su bardağı süt ve su katıyorsun çay kaşığı kakao koyulaşana kadar pişir sonra üzerine tarçın serp ve muz dilimleri yada çilekle süsle olmadı hindistan cevizi serp olmadı 1 kare bitter çikolata koy olmadı 1 yemek kaşığı kuru üzüm serp olmadı 1 tatlı kaşığı bal koy tadlandırmak için bunlar ve inan ben çok sevdiğm istediğin malzemeye göre tadlandırıyorsun benim kız sürekli yapınca artık öğrendim

o hatayı bende yaptım 67le izne ayrılıp 84lere kadar çıktım buraya gelmeden öncede 77 oldum gruptada 70 oldum

mezun olup gidiyormusun ,ilk mezun olduğumda ben ağlayarak mezun olmuştum kilomu vermişim 58 kiloyum artık çıkmam lazım sayfadan okadar alışmıştımki çok güzel dostluklar kurmuştuk burdaki gibi ama nasıl ağlıyorum ben ne yapacağım diye boşluğa düşmüştüm

Sevindim canım çok geçmiş olsun tekrardan
Sporlarda geliyor harika bunlarda ayrı motivasyon katacak sana

Yaaa edacımmm gerçekten mi
Ama gerçekten boşluk oluyor sonuçta hergün girip çıktığın yazdığın yer hele birde içindeki insanlarıda sevince

Ayy uzun zamandır ben de yapmıyordum cnm puding tozuyla da harika oluyodu yapayım valla fıstıklı pudingli
Meyve yerine 1 çorba kaşığı puding tozu koyuyorum cnm yulaf ezmesini de 4ten 3e indiriyorum puding tozu koyunca

Bu tarifi bi ara denerim o zaman. O kadar güzel anlattın ki sevmediğim şeyi canım çekti.
o hatayı bende yaptım 67le izne ayrılıp 84lere kadar çıktım buraya gelmeden öncede 77 oldum gruptada 70 oldum
Bu sefer akıllandım gibi. Görücez bakalım. Hayır ne güzel vermişiz bir sürü kilo, o kadar da cefa çekmişiz. Neyse dövünmenin de bir anlamı yok napalım.

Canım bende zayiflicam insAlllah tamam menumude paylascamda ben orucum iftarda yediğim yemeği yazsam olurmu ekmeği tatlıyı kestim ben

Ayy az önce fırına Fındıklı kurabiye koydum tevafuğa bak
Apa gönül gözümü de actiysa demek ki
Kaç tane yicen şöyle bakım
Aaa niye cekiniyorsunuz ki uzaktan eğitim sürecinde biz onları coktaaaan aştık yeter ki derse girsinler diye yapmadığınız şey kalmiyo
Öğretmen de olsan anne , annedir.Ogretmwnin söylediği anneninkinden kat be kat usttedir.Gecen ödev yaptırırken oğlum buraya nokta konur diyorum,yok öğretmenimiz konmaz dedi diyor.Ya hu senin dikkatinden kaçmıştır bak bu benim alanım konulur diyorum,koydu ama hiç ikna olmadı
MeUniyetime yaklaşık bir ay var gibi
Aaa niye gittin ki mezun olduktan sonra burda alt listede kalıp korumaya geçiyor isteyen.Seni sanki zorla mezun etmisler gibi olmuş

Ben de oyle dusundum de artik su 73u ucundan gorsem tam super olacak

Hadi bırak artık 8leri 7ler çok güzel sonra 6lar
Katılıyorum 7leri jet hızıyla geçip 6lara koşayım
İnsAllah ben de zayiflarim kızlar bu takımda olduğunuzdan beri kaç kilo verdiniz?
Tabiiki zayıflarsın canım, hoşgeldin bu arada :) 5 kiloya yakın verdim canım ama ilk zamanlarda pek yapabildiğim söylenemez :)) Son
Anladım cnm kuru öksürük kalabilir bir süre ondan da korkma geçmiş olsun kuzum beniim neşeni de kaybetmeden atlattın valla
Valla canım bencede yine iyi moralimi bozmadan geçirdim inşallah etkileride biterse ohhhh :))
Cherry Mom muhursuzpusula
Hedefi tutturamayinca kac puanlik spor yapacaz ona gore spor programimi yapayim
Spor listesindeki bir sporu yapman gerekiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…