Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyiki dedin bende katayım bundan sonra yaparsam daha güzel olur

10 yıl önceden bahsediyorum ama hedefe ulaştıktan sonra korumak için devam etmiyorduk sayfada ve bizim bütün mesajlarınız hep siliniyordu silinmesi gerekiyordu ama neden bilmiyorum, biraz girmeyince gruptakiler değişince gelesin gelmiyor. Öğretmenlerin haklarını ödeyemeyiz okadar güzel ders işliyorlarki ben hayran kaldım bazen bende kulak veriyorum derslere

Ah arkadaşlar ben kilo bildirimi yapmamışım ahhh...Sabahın köründe fotoğrafı çekip paylaştım zannedip paylaşamamışım kalmış orda gitmemiş
Bu arada 68.3 kendi tartımda çıkan yaa ben diyetisyende 66.3 çıktım Pazartesi. Ama neyse ben yine kendi tartıma göre ilerleyeceğim. Diyetisyenime de sordum bu sabah, fazla çıktım dedim. Regl yaklaşıyor ödemin vardır dedi. İnşallah öyledir...

Eklentiler

• 91161D09-8C4D-49E6-98A2-94F92BAE2B78.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 30
Canim mezuniyet kilomun altina inene kadar ortaklik ve spor paylasmiyorum kiloyu dq o yuzden paylasmadim canim listeye inene kadar

5.takım 2.olduk tebrikler

Begonya2 bireyselde 3. Oldun canım harikasın

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 721. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (10. TAKIM) ==> % 1.135

2. (5. TAKIM) ==> % 0,977

3. (6.TAKIM) ==> %0.976

BİREYSEL DERECELER

1. Asi Matmazel ==> %2.933==>4.TAKIM

2. Cedarice ==> % 2.323 ==>6.TAKIM

3. Begonya2 ==> % 2,183==>5. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

afrasyab08==> %-2,644==> 13. TAKIM

İnsAllah canım ya aslında hızlı kilo veren birisiyim bı keresindede 85 yükselmiştir 2 ayda 64e inmistim şekeri ekmeği keserek insAllah yine öyle gider

Tşkler kaptanımdarısı yeni gelen arkadaşlara inşallah.. merak etmeyin dikkatli olurum en kısa zamanda görcem inşallah tekrar tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…