Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla yarım yedim diğer yarısının foto atablrm
Aaa inanırım canım aşk olsunhem atma canım çeker kesin
Aa baya farklıymış canım,böyle iyi ya hem kalıyor mesajlar geriye dönüp ne yapmışım ben bile diyebilirsin
Böyle ilgili veli de bulunmuyor her zaman
Canim mezuniyet kilomun altina inene kadar ortaklik ve spor paylasmiyorum kiloyu dq o yuzden paylasmadim canim listeye inene kadar
Anladım canım benimtez gel
Anaamm 3. İle aramızdaki fark
Kızlar menülerde çosmak yokk uyarmak için geç mi kaldımmm
Kendi adıma elhamdülillah bugünü de atlattım

Cnm leslie yapıyorum 30 dklıktan 2 tane yapıcam
Bi de 500 ml su şişeleri aldım elime ay bi heyecanlandım sorma sanki spor salonunda 20 kg kaldırıyorum
Cok iyi dusunmussun canim. 500gr da olsa agirlik agirliktir.
Ben de 2 leslie yaptim 10000 i tamamlamak icin . Hatta hala bitmedi buraz da kendim yetkmde kostum ama butti sukur sonunda.

Harika cnm dışarda adımım 6000
Bebiş napıyorrr
Masallah canim adimlarina. Benim evde pek adimim olmuyor. Ondan zor bitiyor ama alisirim bir iki gune.

Bebis Uyuyor sukur adimlar bitti ziplar da bitti bugun gec saate kaldilar. Gunduz kizimin arkadaslari geldi toplamda 4 cocuk

Karabibercim nasııl siliniyordu ki bak ne buldum sene 2009 senin burada tarihin çok

Senin kırpan gözlerini etiketlerini severim yaa yavrum diye sevesim var
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Salatalik
domates

ogle
1 porsiyon tatli

2.5 lt su

spor
50 dk yuruyus
30 dk bolgesel

Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
Uuuuu valla süper dengeli herşeyyy ne yediin

Masallah canim adimlarina. Benim evde pek adimim olmuyor. Ondan zor bitiyor ama alisirim bir iki gune.

Bebis Uyuyor sukur adimlar bitti ziplar da bitti bugun gec saate kaldilar. Gunduz kizimin arkadaslari geldi toplamda 4 cocuk
Tmm cnm alışmıştın evde adıma zaten birkaç hafta önce üzülme
Oyy yerim onlarıı parka da çıktınız mı cnm

Tmm cnm alışmıştın evde adıma zaten birkaç hafta önce üzülme
Oyy yerim onlarıı parka da çıktınız mı cnm
Bugun baya ruzgarliydi hava. O yuzden bebis uyuyunca cikardim kizlari disariya. Esim evden calisiyor. Bebis uyaninca aradi donduk.
Burda ruzgar olunca cok fena oluyor canim.
Bugun ablamla konustum. Turkiye yeni onlemler alacakmis korona icin. Aman kapatmasin da siniru. Surda 3 bucuk hafta kaldi gitmemize. Biz gelelim sonra kapatin

Ay gerçekteen ama olsa da sınırlı sore olur bence cnm konkma aşılar bayağı yapılıyor çünkü

Kacamaklari iyi dengelemisiz bence bugun

Ay gerçekteen ama olsa da sınırlı sore olur bence cnm konkma aşılar bayağı yapılıyor çünkü
Gelmeden test yaptirma zorunlulugumuz var zaten. Pozitif cikarsa 14gun karantina sonra yine test... insallah negatif cikar ilk seferde de geliriz.
Dinuste burda da karantinamiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…