- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.081
Hadi gözün aydın canımŞimdi geldim doktordan şükür çok sıkıntılı bir durum yokmuşiçim rahat etti ağırlık kaldırmamak şartıyla spor yapabilirmişim inşallah yürüyüşlere başlayacağım bende bu hafta
Aaa inanırım canım aşk olsunValla yarım yedim diğer yarısının foto atablrm
Aa baya farklıymış canım,böyle iyi ya10 yıl önceden bahsediyorum ama hedefe ulaştıktan sonra korumak için devam etmiyorduk sayfada ve bizim bütün mesajlarınız hep siliniyordu silinmesi gerekiyordu ama neden bilmiyorum, biraz girmeyince gruptakiler değişince gelesin gelmiyor. Öğretmenlerin haklarını ödeyemeyiz okadar güzel ders işliyorlarki ben hayran kaldım bazen bende kulak veriyorum derslere
Anladım canım benimCanim mezuniyet kilomun altina inene kadar ortaklik ve spor paylasmiyorum kiloyu dq o yuzden paylasmadim canim listeye inene kadar
Anaamm 3. İle aramızdaki fark5.takım 2.olduk tebrikler
@L O L bireyselde 3. Oldun canım harikasın
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 721. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> % 1.135
2. (5. TAKIM) ==> % 0,977
3. (6.TAKIM) ==> %0.976
BİREYSEL DERECELER
1. Asi Matmazel ==> %2.933==>4.TAKIM
2. Cedarice ==> % 2.323 ==>6.TAKIM
3. @L O L ==> % 2,183==>5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08==> %-2,644==> 13. TAKIM
Kendi adıma elhamdülillah bugünü de atlattımKızlar menülerde çosmak yokk uyarmak için geç mi kaldımmm
Cok iyi dusunmussun canim. 500gr da olsa agirlik agirliktir.Cnm leslie yapıyorum 30 dklıktan 2 tane yapıcam
Bi de 500 ml su şişeleri aldım elime ay bi heyecanlandım sormasanki spor salonunda 20 kg kaldırıyorum
Harika cnm dışarda adımım 6000Cok iyi dusunmussun canim. 500gr da olsa agirlik agirliktir.
Ben de 2 leslie yaptim 10000 i tamamlamak icin . Hatta hala bitmedi buraz da kendim yetkmde kostumama butti sukur sonunda.
Masallah canim adimlarina. Benim evde pek adimim olmuyor. Ondan zor bitiyor ama alisirim bir iki gune.Harika cnm dışarda adımım 6000
Bebiş napıyorrr
Karabibercim nasııl siliniyordu ki10 yıl önceden bahsediyorum ama hedefe ulaştıktan sonra korumak için devam etmiyorduk sayfada ve bizim bütün mesajlarınız hep siliniyordu silinmesi gerekiyordu ama neden bilmiyorum, biraz girmeyince gruptakiler değişince gelesin gelmiyor. Öğretmenlerin haklarını ödeyemeyiz okadar güzel ders işliyorlarki ben hayran kaldım bazen bende kulak veriyorum derslere
zeynepcimmm leylacımmm günaydınn şuann saat gecee 4 vee sizlere yazmaya geldimmm bugünn polonyayaa gidiyoummm kızlarrr hepinizii öpüyorummmmm
bu aradaa 57 kiloyummmmm eskisindenn dahaa daa zayıf oldumm çokk mutluyummmm
bende şuann çokk telaşş varrrr inşallahhh polonyadandaa yazıı yazarımm canlarımm sizeeee
Senin kırpan gözlerini etiketlerini severim yaa yavrum diye sevesim varKahvaltı (10.00): 50 gr lor peynir, domates, yeşillik, 10 gr ceviz, yeşil çay, 2 tane form etimek
Öğle (14.00): 2 form etimek, 100 gr ızgara tavuk, bol yağsız salata
Akşam: 1.5 kepçe tarhana çorbası, 6-7 yk pırasa
Su: 1600 ml ama hala içiyoruum.
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
Uuuuu valla süper dengeli herşeyyyKahvalti
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Salatalik
domates
ogle
1 porsiyon tatli
2.5 lt su
spor
50 dk yuruyus
30 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
Tmm cnm alışmıştın evde adıma zaten birkaç hafta önceMasallah canim adimlarina. Benim evde pek adimim olmuyor. Ondan zor bitiyor ama alisirim bir iki gune.
Bebis Uyuyorsukur adimlar bitti ziplar da bitti bugun gec saate kaldilar. Gunduz kizimin arkadaslari geldi toplamda 4 cocuk
Super ya gecmisi aratmak. Ben de onceki mezuniyetimde aldigim vucut olculerimi aratip bulmustumKarabibercim nasııl siliniyordu kibak ne buldum sene 2009 senin burada tarihin çok
Ya evet özelkle eski üyelerde çok güzel oluyor eda için 12 yıllım bir mesaj o anki heyecanı tekrar hissetmiştir xSuper ya gecmisi aratmak. Ben de onceki mezuniyetimde aldigim vucut olculerimi aratip bulmustumharika birsey eski mesajlara bakabilmek
Bugun baya ruzgarliydi hava. O yuzden bebis uyuyunca cikardim kizlari disariya. Esim evden calisiyor. Bebis uyaninca aradi donduk.Tmm cnm alışmıştın evde adıma zaten birkaç hafta önceüzülme
Oyy yerim onlarııparka da çıktınız mı cnm
MasallahYa evet özelkle eski üyelerde çok güzel oluyor eda için 12 yıllım bir mesaj o anki heyecanı tekrar hissetmiştir x
Ay gerçekteen ama olsa da sınırlı sore olur bence cnm konkmaBugun baya ruzgarliydi hava. O yuzden bebis uyuyunca cikardim kizlari disariya. Esim evden calisiyor. Bebis uyaninca aradi donduk.
Burda ruzgar olunca cok fena oluyor canim.
Bugun ablamla konustum. Turkiye yeni onlemler alacakmis korona icin. Aman kapatmasin da siniru. Surda 3 bucuk hafta kaldi gitmemize. Biz gelelim sonra kapatin
Burma baklavaSenin kırpan gözlerini etiketlerini severim yaa yavrum diye sevesim var
Uuuuu valla süper dengeli herşeyyyne yediin
Kacamaklari iyi dengelemisiz bence bugunBugün menüm
Sabah toz karanfilli ve tarçınlı türk kahvesi, 4 iran hurması 2 kuru kayısı
Öğlen köz patlıcanlı çorba, taze fasülye, nohutlu firik pilavı
Sonra süt helvası 1 porsiyon ve türk kahvesi
1.5 lt dukan birası
Akşam light sütlü sade chia puding
2 lt su
6000 adım, 4 mil leslie (2 mili 500 gr su şişeleriyle -dolu-)
Cherry Mom C Cagrihilal1 @Mehfam
Gelmeden test yaptirma zorunlulugumuz var zaten. Pozitif cikarsa 14gun karantina sonra yine test... insallah negatif cikar ilk seferde de geliriz.Ay gerçekteen ama olsa da sınırlı sore olur bence cnm konkmaaşılar bayağı yapılıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?