- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.121
Teşekkür ederim kaptanım5.takım 2.olduk tebrikler
Begonya2 bireyselde 3. Oldun canım harikasın
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 721. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> % 1.135
2. (5. TAKIM) ==> % 0,977
3. (6.TAKIM) ==> %0.976
BİREYSEL DERECELER
1. Asi Matmazel ==> %2.933==>4.TAKIM
2. Cedarice ==> % 2.323 ==>6.TAKIM
3.Begonya2 ==> % 2,183==>5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08==> %-2,644==> 13. TAKIM
Ay inşallah Esra'cım lakin aç yatmaktan iflahım kesildi... :))) Son ana kadar kendimi sıkıp uyuyorum artık olmazsa pes ama! :)))bize yaptığın bildirimlere göre sabitsin canım geçen haftada 68.3 dün regli şişkinliği varsa çok iyi garanti eksi demek bu sende
Hep cuma cumartesi pazar bozup haftaiçi kurtarıyodummetabolizman çok iyi canım gerçekten zman tam doğru zman bu hafta bencede bozmadan ilerle tam performans bende merak ediyorum sonucu10 kilo da eminim güzel bir değişim olmuştur bile tebrikler canımm
10 yıl önceden bahsediyorum ama hedefe ulaştıktan sonra korumak için devam etmiyorduk sayfada ve bizim bütün mesajlarınız hep siliniyordu silinmesi gerekiyordu ama neden bilmiyorum, biraz girmeyince gruptakiler değişince gelesin gelmiyor. Öğretmenlerin haklarını ödeyemeyiz okadar güzel ders işliyorlar ben hayran kaldım bazen bende kulak veriyorum derslereApa gönül gözümü de actiysa demek ki
Kaç tane yicen şöyle bakım
Aaa niye cekiniyorsunuz kiuzaktan eğitim sürecinde biz onları coktaaaan aştık yeter ki derse girsinler diye yapmadığınız şey kalmiyo
Öğretmen de olsan anne , annedir.Ogretmwnin söylediği anneninkinden kat be kat usttedir.Gecen ödev yaptırırken oğlum buraya nokta konur diyorum,yok öğretmenimiz konmaz dedi diyor.Ya hu senin dikkatinden kaçmıştır bak bu benim alanım konulur diyorum,koydu ama hiç ikna olmadı
MeUniyetime yaklaşık bir ay var gibi
Aaa niye gittin ki mezun olduktan sonra burda alt listede kalıp korumaya geçiyor isteyen.Seni sanki zorla mezun etmisler gibi olmuş
Tebrikler güzel grubum tebrikler lolll5.takım 2.olduk tebrikler
Begonya2 bireyselde 3. Oldun canım harikasın
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 721. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> % 1.135
2. (5. TAKIM) ==> % 0,977
3. (6.TAKIM) ==> %0.976
BİREYSEL DERECELER
1. Asi Matmazel ==> %2.933==>4.TAKIM
2. Cedarice ==> % 2.323 ==>6.TAKIM
3.Begonya2 ==> % 2,183==>5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08==> %-2,644==> 13. TAKIM
Yaaaa çok güzel canım ben 2006 da polonya ya gittim 2 yıl kaldım eşimle ozaman diyet sayfasında mesajları silmemiz isteniyordu çoğaldığında öyle bir kural vardı ama neden unuttum, daha sonra 9 ay adanaya geldim eşim kaldı kaldı polonyada bu yazımda ben 9 ay sonra eşimin yanına tatile gidiyordum 3 aylığına, türkiyeye geldiğimde yine almıştım kilo sonra onları vermişim 57 olmuşum eskiler geldi aklıma bak çok teşekkürler canım, Türkiye gelme sebebim kızım polonyada 2 yıl okudu artık türkiyede ki okula yazdırmak için gelmiştimKarabibercim nasııl siliniyordu kibak ne buldum sene 2009 senin burada tarihin çok
Super ya gecmisi aratmak. Ben de onceki mezuniyetimde aldigim vucut olculerimi aratip bulmustumharika birsey eski mesajlara bakabilmek
Bakın ne buldum benim 2008de yazdığım mezuniyet yazım ve 9 ncu grubun ilk sayfasında bakın 2008de başlıyor yazılar ama 2007 yılı yok mezuniyet linki mi koymuşlar ilk sayfayaDikkat dikkat,
duyduk duymadık demeyin biraz bende kendimden bahsedeyimmmm,
Benn 8 yıllık evliii 2kız annesiii 30 yaşındayımmm,
evlendiğimde 55 kiloydum büyük kızmı dogum yaptıktan sonra 72 kilo olmuştummm.İzne memleketime gitmiştimmm annemlerde dışarı çıktığımdaaa bana herkess sen nolmuşsun böyle dediklerinde çok üzülmüştümmm ve artık dışarı çıkmaya utanıyordummmm çünkü eskiden zayıf oluncaaaa
sonra neyse tayinimiz başka şehre doğuya çıkmıştııı,kafaya koymuştum zayıflamalıyımmm,ve ben diyet yapmaya başladımmm evde ip atlamaya başladımm 500e kadar eşimin çocuğa baktığı sıralarda yürüdümmm neyse tektar izne gitme zamanı geldi çattı ,ve biz memleketteydik yinee ,
Oanı hiç unutamam balkona çıktığımda komşular çok şaşırmışlardııı çok zayıflamışsın demişlerdi aslında komşular bana zayıflamışsın diyene kadar ben farkında değildim zayıfladığımınn çünkü oturduğum şehirdekiler hep aynı kişiler olduğu için güzel bu kadar motive edici sözler duymamıştımmm
Ben dururmuyum hemen kendime pantolonlar badiler aldımm,zayıftım ya güzel güzel giyinecektimmm
Nezaman tekrar oturduğum yere döndümmm ben 2nciye hamile kalmıştımmm,anlıyacağınız hiçbir aldığımı giyemeden kaldırdımmmm sonra 2nci kızımı dünyaya getirdimmm dogumdan sonra 76 olmuştum sil baştan herşeyiii baştan yapacaktımmm.
Neyse memleketimize tayinimiz çıktı ve ben diyetisyene gitmeye karar verdimmm ve gittimdeee ilk zamanlar çok güzel kilo verdimmm ozaman çok sevdiğim arkadaşımın düğünü vardı en azından düğüne kadar biraz vereyim diyordummm ve 67 olmuştummm kendime çok beğenerek 1 kottakım aldım.. Düğünde giydim herşey güzeldide ama sanki düğünün bitmesini beklermişim gibi yemeğe başladımmm bir baktımmm 75 kiloyum tekrarrr, aldığım takımım olmuyordu banaaa bacaklarım geçmiyorduuuu dolabda öyle duruyorduuuu
Ve okadar mutsuzdumkiii hedefime az kalmışkennn ben başaramamıştımmm
Eşim kilo vermemi isterdiii tabiki bende isterdimmm ama olmuyorduuu
birde kendimi resimlerde görmemiştimm kaynımın düğününde kendimi kamerada gördüğümde tanıyamamıştımm bu ben değildimm eski eda bu değildiii olamazdııı
Bayramlardaa amca kızlarıyla bir araya geldiğimde bana şaka yaparlardı kocan sana hiç iiyi bakmamış zayıflıktan ölüyorsunn derlerdi bende gülerdim şakalarına ama içimi yaraladıklarını bilmezlerdiii
Kardeşimle çarşıya çıkarrr ona güzel kıyafetler alırızzz bana nerde 46 beden kıyafet var onu arardıkkk ne denersem yakışmazdııı
Eşim bana ver dedikçe ben yemeğe sarılırdım o işe gider ben kendimi yemeklerde bulurdummm
Dayanamadığım en özel yemeğim poğaçalardır şöyle sıcak sıcakk dumanı üstünde fırından çıkınca soğumasına izin vermeden yemektiii her diyete başladığımda söz bunu yapıp yiyeyim birdaha yemiceğim derdiiim tabiikii kendimi kandırmaktan başka hiçbirşey değildiii buuu
birdeee dolmalarrrrrrrr haaa unutmadan birdeee ekmek arası atıştırmalarrr en güzel yemeğimdi benimmmm
Sonra biiziim eşimin görevi icabı polonyaya tayinimiz çıktttıııı kendime 46 beden takımlarrr 46 beden gömleklerrrr kıyafetler aldımmm ve tuttuk polonyanın yolunuuuuuuuuuu
Bana türkiyedeki arkadaşlar sen şimdi rahatlıktan dahada alır gelirsin demişlerdiii,yok bu böyle olmamalıydııı ben kilolu dönmemeliydimm
2006da buraya geldimmm ve izne hiç gitmedimmm 3 ayım var iznimeeee çok heyacanlıyımm günler su gibi akıp geçsin ben annemi babamı kardeşimi öpmek istiyorummm hatta annemle aynı yatakta uyumak istiyorummm babam izin verirseee ,ben bebek olmak istiyorum bu sefer çok özledim onlarııı
kızlarıma diyorummm adanadaykennn gidin siz kendi annenizle yatın bende kendi annemle yatacağım diyorum onlardaa ama annemiz sensin diyorlarr .
Ve ben burda okadar azimlendimkiii hatta benim lacey ablam vardırrr onun sayesindeee bazen bozarak bazende bozmayarakkk 58 kiloya indimmm şimdi çok heyacanlıyımmm biran evvel ailemin yanında olmak istiyorummm
nasıl mı verdimmm ekmek arasını kaldırdım abur cuburları kaldırdım yürüyüş yaptım bol bol su içtimmm
ve adanadan aldığım bütün kıyafetlerimi çekyatın altınaaa attıııımmmmmmmmm
Bu sefer 78 den indimmm
Bu da karnemSıCaK BrOwNi'nin Cuma Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Eylül / 2,2
Ekim / 2,7
Kasım / 0,9
Aralık / -0,3
Ocak / 0,4
Şubat / 2,8
Mart / 0,4
Nisan / 0,7
Mayıs / 0
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 68,2 )
50. Etap Bitiş Kilosu ( 58,4 )
Verilen Toplam Kilo ( 9,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 14,37% )
Toplam Süre ( 35 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,41% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 280 )
Yorum : Sevgili SıCaK BrOwNi 7 Eylül 2007 tarihinde ve 68,2 kiloyla başladığı Cuma Yarışması'ndan, 16 Mayıs 2008 tarihinde toplam 9,8 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacıların bireysel derecelerini gösteren, başlangıçtan bugüne vermiş oldukları toplam kiloya göre sıralandıkları 3 Mayıs tarihli son listede dokuzuncu (9/89) sıradadır.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
Kızlar ben 2 tane yazı yazmışım mezuniyet sayfasına ama bu çok güzel herşeyi çok güzel anlatmışım çok duygulandımMerhaba arkadaşlarrrrrrrrrr
Evett geldikk yolunn sonunaaaaa,bir diyet serüvenine burda son noktayı koymak istiyorummm.
Sizlerle olmaktan gerçekten çok mutluyumm ve sizleri tanıdığımm için çok şanslıyımm ve sizleri
tanımama vesile olann sevgiliii püskütümee ve sonrada nilgün ablacığımaa çok teşekkür ederimmm.
Kilo serüvenimm 78le başladııı burdaa mutsuz mutsuz gezerkennn püskütümüzünn güzel mesajıııylaaa
kendimi güzell grubumm 9ncu grupta buluverdimmm.
Hayellerimdeee bile 59 a ulaşmakk gerçektenn çok zorduu.
Ama hayalinii kurmak bile güzeldiii,ama ben yenilmedimm yendimmm 58.4 oldum
Aslında hedefimm 55 olmakk ama eşiminn ısrarları doğrultusundaaa kilo verme serüvenine son veriyorumm
58 olmuşkenn 55 olmalıydımmm ben ,hayallerime az kalmıştııı ,mutluluğa az kalmıştıı deyilmii edaaa
ama eşim 57 yi dahii baskülde görmek istemediğiniii ve bu kilonun yakıştığını düşündüğünü söylediii
bu yüzden yarışmaya devam edemezdimm,
Sonra paylaşım alanını okudummm,orda yeni gelenn arkadaşlarımızaaa destek vermemiz gerektiğine karar verdimm,artık başkalarıda kiilolarından kurtulsunn onlarda benimm gibi mutlu olsunlar istedimmm
9ncu grup kurucularından nilgün ablacığıma ,güzel yorumlarıyla herzaman destek verenn adanaya yakın olmasından dolayııı hemşerim sayılann aysuncuğumaa,hülya ablacığımaaaa,bizlere son zamanda katılıpp herkezin başarabileceğini kanıtlayan yanlız bırakmayann yeşil gözlüüü emirimeee,bana yaşımın 30 olduğunu unutturann çıtır abla diyen leylacığımaaa, bizi kilo vermemiz hakkında gaza getirenn çubukcuğumaa,berihtçiğimeee ve elma şekerimee ve ve yorumlarını okumaya doyamadığımmm biricikk zeynebime hayatlarında başarılar dilerimmm ,gruptakii yeni gelen arkadaşlarımada başarılar dilerimmm
Daha unutmadımm 6ncıı gruptaa olann superisi ,lolalola,ebruluum,dilara46 daha adını sayamadığımm arkadaşlarr hepinizle burda çok güzel dostluklarr kurdukkk,sanal manal ama sizleri çok seviyorummm
Ben yine sizlerle olmaya devam edeceğimmm yine sizleri okuyacağımmm yarışmadan haftaya cuma çıkıyorumm kızlarrr
benim şimdiki halim ve yeni halimi merak edenler profilimde resmim varrr
Daha yeni gördüm kuzumm çok üzüldüm Ailesine sabırlar dilerim
75 canımKendinin en iyi hali ol
balpamuk
@olvidos
blonde ambition
melita09
S seyrulsefer
pacman
Samara96
Kızlar haftaya hedeflerinizi alabilir miyim ?
Allah sabır versin
Maşallah canım iradeli birisin demekki
Şeker ekmek başlı başına zarar zatensen tamamen mi çıkardın hayatından
Bu arada sormustun galiba dönemedim bugün cuma günleri burada baya yoğun oluyorum :/ oruçluymuşsun Allah kabul etsin iftarı yazsan olur canımyarında tutacaksan sahur iftar eklersin..
İyi fikir tatlımEki Görüntüle 2821702 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2821701
Hedefini tutturamayanlar için, Cumartesi günü de zorunlu spor günü
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 63.7 63.2 77.8 76.9 74.75 74 54.3 54 62 61.6 63.2 62.6 84 83.7 87.1 85.9 71.2 70.9 68.3 67.5 75.8 74.9 57.6 56.8 89.3 88.2 73.1 71.9 75 73.9 58.4 57 70 69.3
Bu hafta şeytan yerine ateş attım
Kendinin en iyi hali ol ortim sadece 100 grcık fark vardı hedefine ve artık insaflı davranayım dedim 100 grcık için ceza kesmeyelim :)))
Gerçekte de yanaklarım pp’deki gibi. Sevebilirsin akldkskdkskd Ama acele et, yakında hepsi yok olmuş olacak.Senin kırpan gözlerini etiketlerini severim yaa yavrum diye sevesim var
Hayır hayır, bu sefer kalıcıyık baya. Aşk olsun.Cherry Mom kaptancım pacman cik kaçıcak mı acaba elmayra gibi sıkıp sevesim geliyo ya resmine baktıkça
Hala sevimli kedilerin peşinden çığlık atarak koşuyorum zaten
HHhaahhahaha
Pacman kuzum bu sefer kalıcı bence hatta onu önümüzdeki cuma listeye almaya düşünüyorumpacman
nE? Ay gerçekten bambaşka biri zannediyordum.
Tabii ki. Hedef yazmayı da unutmuşum.Kendinin en iyi hali ol
balpamuk
@olvidos
blonde ambition
melita09
S seyrulsefer
pacman
Samara96
Kızlar haftaya hedeflerinizi alabilir miyim ?
Çok çok üzüldüm. Allah mekanını cennet eylesin. Minik kelebek daha fazla acı çekmedi en azından. Başınız sağ olsun.
Of okudum ya market açılınca 10 tane alıp ısıtıp yicemBu da karnemCherry Mom adım sıcak browni bak canım burdada herkesin canım istiyor diyet sayfasında olmaz deyince değiştirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?