Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim kaptanım
Tüm takımı tebrik ederm bnde

bize yaptığın bildirimlere göre sabitsin canım geçen haftada 68.3 dün regli şişkinliği varsa çok iyi garanti eksi demek bu sende
Ay inşallah Esra'cım lakin aç yatmaktan iflahım kesildi... :))) Son ana kadar kendimi sıkıp uyuyorum artık olmazsa pes ama! :)))

metabolizman çok iyi canım gerçekten zman tam doğru zman bu hafta bencede bozmadan ilerle tam performans bende merak ediyorum sonucu 10 kilo da eminim güzel bir değişim olmuştur bile tebrikler canımm
Hep cuma cumartesi pazar bozup haftaiçi kurtarıyodum
Bu hafta sadece cuma bozdum yine Bu haftadan daha iyi sonuç bekliyorum bakalım
Değişim olmaz mı hiç nerdeyse 2 beden küçüldüm, her gören nasıl zayıfladığımı soruyor vs. Bi 10 kilo daha versem çok iyi olcak

10 yıl önceden bahsediyorum ama hedefe ulaştıktan sonra korumak için devam etmiyorduk sayfada ve bizim bütün mesajlarınız hep siliniyordu silinmesi gerekiyordu ama neden bilmiyorum, biraz girmeyince gruptakiler değişince gelesin gelmiyor. Öğretmenlerin haklarını ödeyemeyiz okadar güzel ders işliyorlar ben hayran kaldım bazen bende kulak veriyorum derslere
Tebrikler güzel grubum tebrikler lolll

Karabibercim nasııl siliniyordu ki bak ne buldum sene 2009 senin burada tarihin çok
Yaaaa çok güzel canım ben 2006 da polonya ya gittim 2 yıl kaldım eşimle ozaman diyet sayfasında mesajları silmemiz isteniyordu çoğaldığında öyle bir kural vardı ama neden unuttum, daha sonra 9 ay adanaya geldim eşim kaldı kaldı polonyada bu yazımda ben 9 ay sonra eşimin yanına tatile gidiyordum 3 aylığına, türkiyeye geldiğimde yine almıştım kilo sonra onları vermişim 57 olmuşum eskiler geldi aklıma bak çok teşekkürler canım, Türkiye gelme sebebim kızım polonyada 2 yıl okudu artık türkiyede ki okula yazdırmak için gelmiştim

Bende çok mutlu oldum canım eşimin yanına tekrardan gidiyorum bu yazımda onu 9 ay bırakmak zorunda kalmıştım orda okul için
Super ya gecmisi aratmak. Ben de onceki mezuniyetimde aldigim vucut olculerimi aratip bulmustum harika birsey eski mesajlara bakabilmek

Bakın ne buldum benim 2008de yazdığım mezuniyet yazım ve 9 ncu grubun ilk sayfasında bakın 2008de başlıyor yazılar ama 2007 yılı yok mezuniyet linki mi koymuşlar ilk sayfaya

Bu da karnem Cherry Mom adım sıcak browni bak canım burdada herkesin canım istiyor diyet sayfasında olmaz deyince değiştirmiştim

Kızlar ben 2 tane yazı yazmışım mezuniyet sayfasına ama bu çok güzel herşeyi çok güzel anlatmışım çok duygulandım

Canım sahura bişey yiyemiyorum su içip uyuyorum iftarı yazacam insAllah şekeri ve ekmeği. Evet tamamen çıkardım ekmekde zorluk cekmiyorumda ama tatlı en zayıf noktam krizler geliyo ama basarcam ben bu isi

İyi fikir tatlım

Senin kırpan gözlerini etiketlerini severim yaa yavrum diye sevesim var
Gerçekte de yanaklarım pp’deki gibi. Sevebilirsin akldkskdkskd Ama acele et, yakında hepsi yok olmuş olacak.
Cherry Mom kaptancım pacman cik kaçıcak mı acaba elmayra gibi sıkıp sevesim geliyo ya resmine baktıkça
Hala sevimli kedilerin peşinden çığlık atarak koşuyorum zaten
Hayır hayır, bu sefer kalıcıyık baya. Aşk olsun. Sadece açlıktan biraz erken uyumuşum.
HHhaahhahaha

Pacman kuzum bu sefer kalıcı bence hatta onu önümüzdeki cuma listeye almaya düşünüyorum pacman
Gözlerim doldu mutluluktan canım kaptanım. Ama ama izne gittiğim kiloya ulaşmam gerekmiyor mu listeye girmek için. Zaten öyle olunca 3 kilo daha verip mezun oluyorum o ayrı.
pacman etiket yaptığın Mehfam Reyyan aldın mı kuzum :) yabancı biri sanıyor olabilirsin belki belkiiii
nE? Ay gerçekten bambaşka biri zannediyordum. reyyank etiketlemek de kolaydı. Şimdi her etiketlediğimde doğru mu diye kontrol ediyorum. Ama reyyancımsa artık ezberlerim.
Tabii ki. Hedef yazmayı da unutmuşum. 68.9 olabilir mi ki
Eltimin bebeği cennet kuşu oldu
Kaptanım bu hafta aktif olamam Cherry Mom
Çok çok üzüldüm. Allah mekanını cennet eylesin. Minik kelebek daha fazla acı çekmedi en azından. Başınız sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…