- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.161
Günaydın cnmGunaydin arkadaslar yagmurlu bir cumartesiden merhaba
5 aylıktı daha kuzuAy deme ya allahim annesine babasina sabir versin
Ne kadar zor yarabbim. Ne kadarlikti bebek? Cok zor bir operasyondu kuzum beniim. Allah baska dert gostermesin ailesine. Baska cocuklari var miydi?
Insallah kilo verip omur boyu koruruz canim.Veresi gelmez ki insanin zatensenin sorunu bulduk bu bilgiye sahip olman ben etrafimdan gozlemledigim kadariyla kilo veren vermeye calisan cok insan var her yerde karsilasiyoruz tam hedefe inemeyip ideal kilosunu tam gormeyen kisiler tekrar kilo aliyor. Cunku zaten tam anlamiyla basarmadiklarini dusunup koruma geregi duymuyor zamaninda benimde yaptigjm bir sey. Ama tamamen zayiflayip fit bir vucuda sahip olup son noktaya kadar gitmis olanlar korumak için daha cok ugrasiyor ve coguda bana gore basariyor. Mesela bizim gecen yil tam ideal kilosunu yakalayip mezun olan emnis ve reyyan kilosunu korudu ecez diye bir arkadas vardi oda korudu tam verdi bunlar ben kendi adjma hedeflwdigim kiloda istedigim goruntu yoktu hic inemedigim bir rakamdi ama umdugum gibi bisey degildi idealim degildi tamam basardim kafasinda mezun olmadim. Tekrar gelip daha altta inmeyi planliyordum oda alip geldim bide tam ideale ulasip deneyelim bakalim
Nasilsin canimGünaydın cnm
Oyy kuzum ya.5 aylıktı daha kuzu
Masallah azicik kalmis canim hedefineAyy ben seni sevgisiz bırakmam kuzuuhahaha
Çizkek e mektuplar
Donut a değiştircim ismimi mayısta
Beni nasıl anladın kıız anlatprofilde mi yazıo
Bence de cnm 50leri bi gör50leri görmeyen 60tan 70e çıkıyor bence ama görenler korumak için çabalıyor
Benm de hedef 54-57 arası tutmak mesela
Oh canım afiyet olsun ben almadım fıstık ezmesi kovalıyorum şu anda
İyiyim kuzum dişçi var bugün de dikkatlice yiyorumNasilsin canim
Dün hayatimin en duzenli reglini oldum 29. gündeinositola da devam ediyorum son siseye gectim Allah razi olsun canim her reglimde dua ediyorum sana
Aynen cnm vuhuuuMasallah azicik kalmis canim hedefine
Sağol bebekimOh canım afiyet olsun ben almadım fıstık ezmesi kovalıyorum şu anda
Olur mu canim vesile oldun benim icin makale actinİyiyim kuzum dişçi var bugün de dikkatlice yiyorum
Oy oy oy cnm bnm hatırlıyorum o üzüldüğün günleri yaabi de şimdiye bak hey maşşallah yavruma
Senden de razı olsun canım beniim pek bişey de yapmadım aslında senin iraden düzenli kullanman cnm
AmiinAynen cnm vuhuuu
Darısı herkese cnmmmm
Yok canım ya kargo bedavaydı şu ramazan indiriminde kargo paralı oldu kargo bedava olmasını bekliyorum olduğu gibi hemen sipariş edicemSağol bebekim
Annen kaçırıyo sen mi kovalıyosun hehe
İnşallah kuzumOlur mu canim vesile oldun benim icin makale actin
İnsallah guzel gecer disci randevun da
Allah rahmet eylesin canım. Rabbim ailesine sabır versin
Cnm dönersiinAmiinyeniden donsem biran once gamilelik incesi kiloma yeter bana
Hıı tmmYok canım ya kargo bedavaydı şu ramazan indiriminde kargo paralı oldu kargo bedava olmasını bekliyorum olduğu gibi hemen sipariş edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?