Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilosunu koruyan biri olarak benim bile motivasyon çöktü şuan
Masallah kaptancim sana ama gercekten bilmiyordum bu kadar az insanin kilo koruyabildigini. Gerci unlulerde bile durum ayni. Hayatinda bir kez olsun zayiflayip Kilosunu omur boyu koruyan cok az unlu var. kendiliginden zayif olanlari saymiyirum

Ates tam da dogru olmus. Yandiik eksileri goremeyince Gel artik 73 geel ucundan azicik goster kendini

Ayyyy çok tatlıı
Yok ben çok mu bunalttım sevgimle diye düşündüm bi an hihi
Ay şey gibi olmadı mı bak bu reyhan ablan, küçükken sana bakardı severdi,daireden arkadaşım
Cnm esas hedef kilon kaç ?

Eltimin bebeği cennet kuşu oldu
Kaptanım bu hafta aktif olamam Cherry Mom
Ay deme ya allahim annesine babasina sabir versin
Ne kadar zor yarabbim. Ne kadarlikti bebek? Cok zor bir operasyondu kuzum beniim. Allah baska dert gostermesin ailesine. Baska cocuklari var miydi?

Bu orani duyunca ben de cook uzuldum. Gerci veremedim pek birsey daha ama
Veresi gelmez ki insanin zaten senin sorunu bulduk bu bilgiye sahip olman ben etrafimdan gozlemledigim kadariyla kilo veren vermeye calisan cok insan var her yerde karsilasiyoruz tam hedefe inemeyip ideal kilosunu tam gormeyen kisiler tekrar kilo aliyor. Cunku zaten tam anlamiyla basarmadiklarini dusunup koruma geregi duymuyor zamaninda benimde yaptigjm bir sey. Ama tamamen zayiflayip fit bir vucuda sahip olup son noktaya kadar gitmis olanlar korumak için daha cok ugrasiyor ve coguda bana gore basariyor. Mesela bizim gecen yil tam ideal kilosunu yakalayip mezun olan emnis ve reyyan kilosunu korudu ecez diye bir arkadas vardi oda korudu tam verdi bunlar ben kendi adjma hedeflwdigim kiloda istedigim goruntu yoktu hic inemedigim bir rakamdi ama umdugum gibi bisey degildi idealim degildi tamam basardim kafasinda mezun olmadim. Tekrar gelip daha altta inmeyi planliyordum oda alip geldim bide tam ideale ulasip deneyelim bakalim

Sevgili SanSebastian, ben sevgiden asla bunalmam. Bunu bil... Hatta tam tersi olduğunda acaba fark etmeden kıracak bi şey mi söyledim diye düşünür dururum. Kafama takarım hep. Böyle bi insanım.
Hahahahahaha gerçekten... Birden Mefham aslında Reyhan diyince şok oldum. Senin nick değiştirdiğini hemen anlamıştım da bu sefer anlayamadım...
Yani buraya gelirken hedef kiloma 60 demiştim. Yani 60'la mezun olabiliyorum. Ama şu anki motivasyonumla esas hedefim 55 civarı.

Kulağım çınladı, bi baktım benden de bahsetmişsin fark etmeden.

Ayy ben seni sevgisiz bırakmam kuzuu hahaha
Çizkek e mektuplar
Donut a değiştircim ismimi mayısta
Beni nasıl anladın kıız anlat profilde mi yazıo
Bence de cnm 50leri bi gör 50leri görmeyen 60tan 70e çıkıyor bence ama görenler korumak için çabalıyor
Benm de hedef 54-57 arası tutmak mesela

Diyette olmasam seni yerdim.
Donut da güzel olur bak. Ben pacman geldiiim, pacman gidicem sanırım. Seviyorum.
Valla hem emnis kaptanımla konuşma tarzından uzunca bir süre burada olduğunu anladım ilk. Sonra da pacman nerelerde gelmeyecek mi yazmışsın ben gelmeden 1-2 gün önce. Dedim bu kesin amatörcüğüm.
Bakalım, öncelikle 65'in altına düşeyim de. Sonra 63, sonra 60 sonra 50'ler. Hedeflerim bu şekilde. Ama gaza geldim, inş yapıciğiim.

Hııı seni senii kaptim diyen de yok sanırım başka
Tamam cnm ooh gelsin yaza göbüşü açık tişörtler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…