- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.181
Canım if yaaprken ben de doyasıya yiyemezdim ama şimdi apada gözüm doyama kadar yiyorum bak karnım demedimAy inşallah Esra'cım lakin aç yatmaktan iflahım kesildi... :))) Son ana kadar kendimi sıkıp uyuyorum artık olmazsa pes ama! :)))
Keşke her veli senin gibi ilgili olsa10 yıl önceden bahsediyorum ama hedefe ulaştıktan sonra korumak için devam etmiyorduk sayfada ve bizim bütün mesajlarınız hep siliniyordu silinmesi gerekiyordu ama neden bilmiyorum, biraz girmeyince gruptakiler değişince gelesin gelmiyor. Öğretmenlerin haklarını ödeyemeyiz okadar güzel ders işliyorlar ben hayran kaldım bazen bende kulak veriyorum derslere
Tebrikler güzel grubum tebrikler lolll
Canım
Turkiyeye gidince izne cikmayi dusunuyorum canim. Aslinda en cok ordan korkuyorum ama iki sene sonra gidecegim. Diken ustunde gecirmek istemiyorum tatilimi. Hem orda cok hareket oluyor hep yurume, yuzme. Spora da sahilde devam ederim. Sabit donsem Turkiyeden yeter bana.Cnm dönersiinbence sabit kalsan da ayrılma burdan cnm 6 ayı dolana kadar bebişin
Tamam canımTurkiyeye gidince izne cikmayi dusunuyorum canim. Aslinda en cok ordan korkuyorum ama iki sene sonra gidecegim. Diken ustunde gecirmek istemiyorum tatilimi. Hem orda cok hareket oluyor hep yurume, yuzme. Spora da sahilde devam ederim. Sabit donsem Turkiyeden yeter bana.
Çok zor bir durum canım Allah sabır versin
Canım başınız sağolsun Allah annesine sabırlar versin çok zor bir durum
Yaaaa çok teşekkürler
ORTAKLIK SONUÇLARI
(2 Nisan-9 Nisan)
Eki Görüntüle 2821882
veeee bu haftanın en yüksek yüzde ile +250 spor puanı ve ortaklık kazananlarıhzlsel ve M monarosaa oluyoooor Tebrikler canlaaaaar.
Ödesin, valla ben onun zoruyla çıkmışım birde gruptan sinir oldumOf okudum ya market açılınca 10 tane alıp ısıtıp yicemfişi de sana yollıcam cnm enişte bey ödesin
Tebrik ederim canım. Süper eksi
Kuzu onun gerçek artı olmadığı belli. Sıkma canını. Bir günde o kadar kilo almana imkan yok. Hemen gidecektir o
Oyy maşallah canım
Ay teşekkür ederim kuzu
Hoş gelmiş 6 lar canımbu geçişler çok güzel oluyor yaa
Vuuu o nasıl eksi. Ayakta alkışlıyorum canım
Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Ayy ayy ayy. İlkokul kiloma döneceğim
Canım tebrik ederim
Çok güzel kuzu.
Tebrik ederim canım. Aynı gramı vermişiz
Canım tatil dönüşü sabit gelmek candır
Canım imkanın varsa doktoruna danış gidip gitmeme konusunu. Ama gayet normal devam etmesi kanamanın. Düzene girmesi Düştükten sonra biraz vakit alıyor
Haftaya 5 Lee sonra 4lerafiyet olsun canım
Ooo süpersin 6lara az kalmış inşallah
Tebrik ederim canım, diyet mantığını oturttukca daha da güzel eksiler gelecek hiç şüphem yok
Hepsiöğretmenim ama en çok zorlayan öğrencim 1. Sınıf olan oğlum Türkçe öğretmeniyim
5.takım 2.olduk tebrikler
Begonya2 bireyselde 3. Oldun canım harikasın
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 721. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> % 1.135
2. (5. TAKIM) ==> % 0,977
3. (6.TAKIM) ==> %0.976
BİREYSEL DERECELER
1. Asi Matmazel ==> %2.933==>4.TAKIM
2. Cedarice ==> % 2.323 ==>6.TAKIM
3.Begonya2 ==> % 2,183==>5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08==> %-2,644==> 13. TAKIM
Eki Görüntüle 2821702 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2821701
Hedefini tutturamayanlar için, Cumartesi günü de zorunlu spor günü
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 63.7 63.2 77.8 76.9 74.75 74 54.3 54 62 61.6 63.2 62.6 84 83.7 87.1 85.9 71.2 70.9 68.3 67.5 75.8 74.9 57.6 56.8 89.3 88.2 73.1 71.9 75 73.9 58.4 57 70 69.3
Bu hafta şeytan yerine ateş attım
Kendinin en iyi hali ol ortim sadece 100 grcık fark vardı hedefine ve artık insaflı davranayım dedim 100 grcık için ceza kesmeyelim :)))
Canım dün misafirlerim geldi ondan tekrar ancak şimdi girebildimKendinin en iyi hali ol
@balpamuk
@olvidos
blonde ambition
@melita09
S seyrulsefer
@pacman
@Samara96
Kızlar haftaya hedeflerinizi alabilir miyim ?
Ortim simdi liste disi mi devam edeceksin? Aman dikkat et alma sakin. Biliyorsun cok kolay aliniyor da korumak zor.Ödesin, valla ben onun zoruyla çıkmışım birde gruptan sinir oldum
Super gidiyorsun canim. Masallah
❤❤❤❤❤ Aaayyy inşlh.
Maşallah bize
Canım dün misafirlerim geldi ondan tekrar ancak şimdi girebildimhedef : 71.2
Ama gönlümden geçen70.9 kuzum bunu yakalamaya çalışıcam ama listeye yazınca da hedefi 200grm ile hep kaçıyorum ondan 71.2 yazalım biz
Canim tespitlerine katiliyorum tam ideal görüntüsüne ulasmayinca tam basardim saymjyor insan psikolojik olarak. Bir de genel gözlemim diyeti bir süreç olarak görüyoruz cogumuz o yuzden idealine ulassa bile o surec tamamlanmis gibi diyet de birakiliyor. Yani surdurulebilir seyler olmuyor. Bizim yaşam boyu surdurecegimiz sistemleri beslenme duzenimizde uygulamamiz lazim diye düşünüyorum.Veresi gelmez ki insanin zatensenin sorunu bulduk bu bilgiye sahip olman ben etrafimdan gozlemledigim kadariyla kilo veren vermeye calisan cok insan var her yerde karsilasiyoruz tam hedefe inemeyip ideal kilosunu tam gormeyen kisiler tekrar kilo aliyor. Cunku zaten tam anlamiyla basarmadiklarini dusunup koruma geregi duymuyor zamaninda benimde yaptigjm bir sey. Ama tamamen zayiflayip fit bir vucuda sahip olup son noktaya kadar gitmis olanlar korumak için daha cok ugrasiyor ve coguda bana gore basariyor. Mesela bizim gecen yil tam ideal kilosunu yakalayip mezun olan emnis ve reyyan kilosunu korudu ecez diye bir arkadas vardi oda korudu tam verdi bunlar ben kendi adjma hedeflwdigim kiloda istedigim goruntu yoktu hic inemedigim bir rakamdi ama umdugum gibi bisey degildi idealim degildi tamam basardim kafasinda mezun olmadim. Tekrar gelip daha altta inmeyi planliyordum oda alip geldim bide tam ideale ulasip deneyelim bakalim
Yaaa kendini çok sıkıyodun diye mi acaba cnmÖdesin, valla ben onun zoruyla çıkmışım birde gruptan sinir oldum
HeheheOlur mu canim vesile oldun benim icin makale actin
İnsallah guzel gecer disci randevun da
az kalmış canım dişten ben de biraz çekinirim inşallah güzel geçerHeheheaçtım di mi
İnşallah cnm az kaldı 3te
az kalmış canım dişten ben de biraz çekinirim inşallah güzel geçer
Ayy çok sevindim hiç beklemiyodum tebrikler ortimm
ORTAKLIK SONUÇLARI
(2 Nisan-9 Nisan)
Eki Görüntüle 2821882
veeee bu haftanın en yüksek yüzde ile +250 spor puanı ve ortaklık kazananlarıhzlsel ve M monarosaa oluyoooor Tebrikler canlaaaaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?