Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay inşallah Esra'cım lakin aç yatmaktan iflahım kesildi... :))) Son ana kadar kendimi sıkıp uyuyorum artık olmazsa pes ama! :)))
Canım if yaaprken ben de doyasıya yiyemezdim ama şimdi apada gözüm doyama kadar yiyorum bak karnım demedim ve bu kiloya rahman gidiyor hamd olsun.En azından bir iki hafta denesen belki karar verirsin
Keşke her veli senin gibi ilgili olsa
Eltimin bebeği cennet kuşu oldu
Kaptanım bu hafta aktif olamam Cherry Mom
Canımbaşınız sağ olsun,rabbim sabır versin

Cnm dönersiin bence sabit kalsan da ayrılma burdan cnm 6 ayı dolana kadar bebişin
Turkiyeye gidince izne cikmayi dusunuyorum canim. Aslinda en cok ordan korkuyorum ama iki sene sonra gidecegim. Diken ustunde gecirmek istemiyorum tatilimi. Hem orda cok hareket oluyor hep yurume, yuzme. Spora da sahilde devam ederim. Sabit donsem Turkiyeden yeter bana.

Yaaaa çok teşekkürler Çok mutlu oldum bu bizi çok motive eder şimdi haftayada inşallah güzel sonuçlar alırız M monarosaa tebrikler orticim

❤❤❤❤❤ Aaayyy inşlh.
Maşallah bize

Canım dün misafirlerim geldi ondan tekrar ancak şimdi girebildim hedef : 71.2
Ama gönlümden geçen 70.9 kuzum bunu yakalamaya çalışıcam ama listeye yazınca da hedefi 200grm ile hep kaçıyorum ondan 71.2 yazalım biz

Super gidiyorsun canim. Masallah

Canim tespitlerine katiliyorum tam ideal görüntüsüne ulasmayinca tam basardim saymjyor insan psikolojik olarak. Bir de genel gözlemim diyeti bir süreç olarak görüyoruz cogumuz o yuzden idealine ulassa bile o surec tamamlanmis gibi diyet de birakiliyor. Yani surdurulebilir seyler olmuyor. Bizim yaşam boyu surdurecegimiz sistemleri beslenme duzenimizde uygulamamiz lazim diye düşünüyorum.
Yoksa al ver al ver döngüsü devam ediyor.
Bir de kendimde gozlemledigim bisey var ya hep ya hic mantigi bu da cok zarar veriyor kilo verme duzenine. Saglikli beslenmedigim ya da porsiyonu abarttigim bi ogun oldugunda amaaan al gitti iste diyet psikolojisine giriyorum aslında öyle bisey yok bi ogun kactiysa kaldigimiz yerden devam etmemiz lazim spora beslenmeye. Ben hayiflanip sagliksiz seyler yemeye devam ediyorum simdi bunun üstüne gidiyorum böyle böyle başaracağız bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…