Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah tartıldım sadece 400 gram sanırım bütün hafta yarına kadar kilo almazsam bu hafta böyle biter
Bugünki menümü yazayım
sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı
1 omlet yağsız tavada
1 dilim tulum peyniri
2 zeytin
1 dilm ekmek
1/2 çay bardağı süt
domates

Öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

Arada 3 etiform yicem
akşamda salatayla geçiştircem

Saat 5 te lazer randevum var gelmem yine 7 8 i bulcak o saatten sonrada yemek yenmez zaten...
İnşallah yarına 200 300 daha giderde bari değer

2 gündür yazdıklarınızı çok okuyamadım dediğim gibi paylaşımdada bulunamadım telefondan girdiğim için
atladığım şeyler varsa kusura bakmayın arkadaşlar

bu hafta herkes meşgul galiba ya ben de dahil olmak üzere..
öksz kalmış topiciğimiz
niyse telafi edriz artıkın haftaya dimi

walla ben de griyom ediom da bakıom ilerlememiş bişi çok durmuyorm çıkıorm:79:

he mama sandalyemzi alabildk sonunda bz..en azından bi iki iş halledebildm ya

kızlar kilo bildirirmimi yapiim çnkü sbh dr.a gdcm erkenden giremem,zaten gtmesem de uygarımın sağı solu belli olmuyo sabahları pek inmiyo kucağımdan

iveet kilom: 59,9

topu topu 300 gr vermişim ama artıda olmadıma şükrediyorum walla,çnkü rezalet beslendm bu hafta ben...

haftaya tam 59 olmak istiyorum,olamazsam da sorun dğl ama cnm sağolsn

he bu arada negatif kalori olayını bileniniz varmı???

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok ben yokken neler oldu anlatacak gönüllü varmı :)) ben kızımı ameliyat ettiremedim malesef kalbindeki üfürüm hala geçmemiş üfürüm devame derkende ameliyat etmiyorlar hayırlısı bakalım seneye erteledik ameliyatı bi sorun olmazsa

iyi geceler kızlar bugün nete giremedim
çünkü dün gece şiledeki kurum arşivinde yangın çıkmış
sabah ilk iş düştük yollara tutanak ve hasar tespit durum raporu için
bu sıcakta mahvolduk yollarda
akşama kadar sürdü işimiz devletin saçma sapan bürokrasik engelleri yüzünden
öğelene kadar savcı bilirkişi bekledik kundaklama mı kaza mı
elimizi süremedik kendi evraklarımıza tabi seyrettik kalan bi kaç evrakında telef olmasını
mesai 5 de bitmesine rağmen
7 de çıktık ve çok büyük bi kazaya denk geldik karşıda köprüye gelirken
tır otobüs ve bi ticari araç devrilmişti çok feciydi durum
ve ben eve daha yeni geldim
perişan oldum valla halime ağlayasım geldi
bi duş aldım ve gelip yazayım dedim
bugün doğru düzgün olmaı öğünlerim
öğleden sonra 2 lahmacun yedim başka bi alternatifim yoktu o kargaşada
şidide eve geldim muzlu puding yedim ve yatıcam

başlangıç: 75
geçen hafta: 64,9
bu hafta: 65,3
gelen: 400 gr
toplamda giden:9700gr
hedef:58

lequim 64,9 / 65,3 / -0,4 / -%0,61

Son düzenleme:
günaydın kızlar

tam tamına 1.4 kilo gitmiş bulunuyor oleyyyyyy!!!!!

seanymph65.8/64.4/1.4/%2.13)

çok mutluyum çokkkkkkk

cook kocaman tebrik ederim seni bebişşşş
maşşallaaah
mutlu olceen tabi, ahh benim akılsız kafammm

hoşgeldin canım hiç canını sıkma ok? haftaya bomba gibi gelirsin sen ben eminim. bak geçen hafta ağlıyordum bu hafta göbek atıyorummmmm

yok yok cok sıkmıyom da daha kilo weremicekmişim gibi geliyo, motivasyonum fln sıfır yaa :26:

cook kocaman tebrik ederim seni bebişşşş
maşşallaaah
mutlu olceen tabi, ahh benim akılsız kafammm

yok yok cok sıkmıyom da daha kilo weremicekmişim gibi geliyo, motivasyonum fln sıfır yaa :26:

aaaaa hiç öle deme canım benim bak ben geçen hafta böle hissettim hopp kb diyetine geçtim. değişiklik iyi oldu. sen de deneyebilirsin aslında

aaaaa hiç öle deme canım benim bak ben geçen hafta böle hissettim hopp kb diyetine geçtim. değişiklik iyi oldu. sen de deneyebilirsin aslında

bebişim ya biliyosun benim bi düzenim yok, sabahları sağlam kahvaltı yapma gibi bi lüksümde.. o diyet bana cok uymuyo ama nelere ağırlık vericeğmi söyleyebilirsin, yumurta et tavuk fln bol yeniyo demi

bebişim ya biliyosun benim bi düzenim yok, sabahları sağlam kahvaltı yapma gibi bi lüksümde.. o diyet bana cok uymuyo ama nelere ağırlık vericeğmi söyleyebilirsin, yumurta et tavuk fln bol yeniyo demi

evet canım yumurta et tavuk sucuk salam sosis kaşar peyniri diet cola ya da cola zero sabah kahvaltısında kızarmış 2 dilim tam buğday ekmeği, mesela sabah bu ekmekle kaşarlı sucuklu yumurtalı tost yapabilirsin öle yiyebilirsin..... bi de günde en az 3 litre su içilecek. etler yağda pişmeyecek...sade döner serbest.

tmm cnm aksam yemeklerinde ete ağırlık veriim ozaman, ufff yaa bide kendimi şiş fln hissediyom, böle warya sanki o 10 kiloyu veren ben deilmişim gibii

günaydın arkadaşlar bu sabah çok zor ve geç kalktım acele ile hazırlanıp çıktığım için tartılmayı unuttum beni aynı geçerseniz sevinirim . kilo veren arkadaşları tebrik ederim . tekrar yazarım görüşmek üzere ...

mönülerin güzel tatlım afiyet olsun,salatada güzel olmuş akşam için bende dün öle yaptım

negatif kaloride neymiş ki kuzular

naber kızz,nerelerdesin sen fıstık

ayyy canım benim kıyamam sana ya,geçmiş olsun

günaydın kızlar

Tam tamına 1.4 kilo gitmiş bulunuyor oleyyyyyy!!!!!

seanymph65.8/64.4/1.4/%2.13)

çok mutluyum çokkkkkkk

tebrik ederim şekerim karbonhidrat diyeti işe yarıyo demekki

başlangıç: 75
geçen hafta: 64,9
Bu hafta: 65,3
Gelen: 400 gr
Toplamda giden:9700gr
hedef:58

lequim 64,9 / 65,3 / -0,4 / -%0,61

tmm cnm aksam yemeklerinde ete ağırlık veriim ozaman, ufff yaa bide kendimi şiş fln hissediyom, böle warya sanki o 10 kiloyu veren ben deilmişim gibii

bikaç gündür dikkat etmiyosun ya yediklerine o yüzden kendini öle hissediyosun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…