- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.561
misafirlikteydim geldim yemekti şuydu buydu valiz hazırlamaydı azcık vakit buldum size yazmadan duramadım malum yarın yolculuk var
inşallah doktordan kötü şeyler duymam duanıza ihtiyacım var
geçen hafta 71.0
bu hafta 70.8
verilen 200 gr
bende polikistikover sendromu var acaba o yüzden mi bu kadar azcık azcık gidiyorum ben ya sinir oluyorum gün içinde yediğim şey kuş kadar
kızlar ben erken bildirim yaptım kaptan öyle istedi sagolsun
bugün ankaraya gidiorum
hepinizi döndüğümde tığ gibi görmek istiyorum ona göre
öperim
kendinize çok iyi bakın:79:
geçen hafta 71.0
bu hafta 70.8
verilen 200 gr
bende polikistikover sendromu var acaba o yüzden mi bu kadar azcık azcık gidiyorum ben ya sinir oluyorum gün içinde yediğim şey kuş kadar
bugün ankaraya gidiorum
öperim
Selam kızlar,
Sizlerden uzak kalmak hayatımdaki etkisini direkt gösterdi.. meğersem ben tek başıma iradesiz, azimsiz bir insanmışım.. sizin varlığınızla azmetmiş, sizin sayenizde başarılı olmuşum.. bugün Perşembe ve ben ilk defa bi Perşembe artıdayım ( 200 gr )
O eski ben nerede bilmiyorum, sürekli bir şeyler yiyesim, tırtıklayasım var ama an itibariyle eski motivasyonuma dönücem sayenizde inşallah. :26:
Şubede işten ayrılan bir personel oldu, onun yerine geçtim, pcmi normalde 15 kişi fln görüyodu, şimdi 3kişiYani en başlarda ki kadar rahat olamam o ayrı bişi ama geçen haftaya nazaran daha sık gelebilicem, sizlerle sohbet edebiliceem
Sonuç olaraktan sizi sewiyorum, siz olmasaydınız 10 kilo vermiş ben de olamazdım, siz yokken artılar diyarında gezen ben, an itibariyle aranıza döndümmm ve bu Cuma için bir iddiam olmasada önümüzde ki Cumaya kadar 1 kilo hedef koyuyorum:82:
aynen yalan oldu.. Adam benim başıma buyrukluğumu törpülemeye çalışıyo.. Bi de c.tesiden beri arabanın ruhsatı kayıptı.. Benim evrak çantasından çıktı.. Kaç gündür aramadığı yer kalmadı. Nerdeyse yenisine başvuracaktı.. Bugün iyi geçinmeliyim. Yarın düşünürüzz
misafirlikteydim geldim yemekti şuydu buydu valiz hazırlamaydı azcık vakit buldum size yazmadan duramadım malum yarın yolculuk var
inşallah doktordan kötü şeyler duymam duanıza ihtiyacım var
menüm
sabah....nestle nesfit
öğle......ya misafirlikteydim ya baya fazla kaçırdım galiba
5 dilim kabak
3 dilim patlıcan
1 patates 2 biber kızartması üzerine yoğurtlan yanında 2 dilim ekmek
sonra bir dilim ıspanaklı börek
bir tane elmelı kurabiye küçüktü 2 bardak şekersiz çay
akşam...... Hiç bişi yemedim cezayım çok acıkırsam azcık nestle nesfit alabilirim
geçen hafta 71.0
bu hafta 70.8
verilen 200 gr
Bende polikistikover sendromu var acaba o yüzden mi bu kadar azcık azcık gidiyorum ben ya sinir oluyorum gün içinde yediğim şey kuş kadar
bugün ankaraya gidiorum
öperim
Kendinize çok iyi bakın:79:
selam kızlar,
sizlerden uzak kalmak hayatımdaki etkisini direkt gösterdi.. Meğersem ben tek başıma iradesiz, azimsiz bir insanmışım.. Sizin varlığınızla azmetmiş, sizin sayenizde başarılı olmuşum.. Bugün perşembe ve ben ilk defa bi perşembe artıdayım ( 200 gr )
O eski ben nerede bilmiyorum, sürekli bir şeyler yiyesim, tırtıklayasım var ama an itibariyle eski motivasyonuma dönücem sayenizde inşallah. :26:
şubede işten ayrılan bir personel oldu, onun yerine geçtim, pcmi normalde 15 kişi fln görüyodu, şimdi 3kişiYani en başlarda ki kadar rahat olamam o ayrı bişi ama geçen haftaya nazaran daha sık gelebilicem, sizlerle sohbet edebiliceem
Sonuç olaraktan sizi sewiyorum, siz olmasaydınız 10 kilo vermiş ben de olamazdım, siz yokken artılar diyarında gezen ben, an itibariyle aranıza döndümmm ve bu cuma için bir iddiam olmasada önümüzde ki cumaya kadar 1 kilo hedef koyuyorum:82:
ilahi tuğba :))
biraz fazla kaçmış tatlım ama bence şimdi sen kafaya hiçnişey takma ve hep olumlu güzel şeyler düşün.inş hayırlısıyla bebişini kucağına alıcağın günleri düşün tatlım.hayırlı haberlerle dönersin inş.
bazen kuş kadar yemekte doğru olmuyo işte tatlım o dengeyi bulmakta önemli
sevindim senin adına tatlım.bu arada şuan moralin bozuk die bence sürekli yeme ihtiyacı hissediyosun.yer değişikliği bile sana iyi gelicek ve eski günlerine kavuşacaksın diye düşünüyorum.kolay gelsin
kızlar ben çıkıyorum az işim var öptüm sizi
geçen hafta 71.0
bu hafta 70.8
verilen 200 gr
bugün ankaraya gidiorum
öperim
Selam kızlar,
Sizlerden uzak kalmak hayatımdaki etkisini direkt gösterdi.. meğersem ben tek başıma iradesiz, azimsiz bir insanmışım.. sizin varlığınızla azmetmiş, sizin sayenizde başarılı olmuşum.. bugün Perşembe ve ben ilk defa bi Perşembe artıdayım ( 200 gr )
Şubede işten ayrılan bir personel oldu, onun yerine geçtim, pcmi normalde 15 kişi fln görüyodu, şimdi 3kişiYani en başlarda ki kadar rahat olamam o ayrı bişi ama geçen haftaya nazaran daha sık gelebilicem, sizlerle sohbet edebiliceem
Sonuç olaraktan sizi sewiyorum, siz olmasaydınız 10 kilo vermiş ben de olamazdım, siz yokken artılar diyarında gezen ben, an itibariyle aranıza döndümmm ve bu Cuma için bir iddiam olmasada önümüzde ki Cumaya kadar 1 kilo hedef koyuyorum:82:
Günaydın kızlar...
Benim bilgisayarım bugün oldu çok şükür artık burdan yazıyorum size.Telefon tam işkenceydi..
Gerçi benim yazdıklarımı kimse kale almamış ama ne yapayımYazmış olmak için telefondan bağlanıyordum kaç gündür...
Canım geçmiş olsun ben paylaşımları çok okuyamadım telefondan girdiğim için.Muhtemelen tedavin için gidiyorsun umarım güzel haberlerle gelirsin..
Pko bendede var kan şekerini düşürmemen lazım sürekli az az yemek lazım diyor doktorlar..Sen şimdi bunları takma kafana 200 gram da iyidir
Ceren hayırlısı olsun canım biraz daha iyi olmuştur senin için.Sıkıntıdan çok yiyor insan bende evde olayım kimse olmasın mesela ogün felaket oluyorum kendime zor hakim oluyorum..Ama bütün gün dışarda yemek aklıma bile gelmiyor...
merhaba KK girls
ya bu hafta çok yazamadım.ama hergün girmişim taktir ettim kendimi.patronlar sabah benle girip benle çıkıyoyorlar bu hafta.kusuruma bakmayın.
Bu sabah
yarım simit ve krem peynir.
Öğlen
Henüz yemedim bir adet muz yedim.
Akşam
Anneme sebze yemeği yap dedim.yapıcak ama ne olduğunu bilmiyorum.
akşamları çok fena oluyorum ya tatlı krizlerindeyim.tatlıyıda sevmem çok ama şekerimmi düşüyo nedir
beyaz uzun tshirt giydim bugun.sonra çay içerken çay ağzımdan fışkırdı yaaaa.altıma işemişim gibi geziyorum sarı sarı.
ahh ahhh bilirim anlarım öylee durumlarıı
çay fışkırmış derken sanki haberin yokmuş gibi diyon kız, kim güldürdü seni öylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?