- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.541
cuma başladım ben bunu yapmaya pazar kaçamaklarım oldu ama bugün iyi baya kabızlığa rağmen 700 gram gitmiş bugün itibaariyle bakalım kabızlığım biterse bence daha çok gidecek.seni görünce bende hevesleniyorum yeniden yapsammı karbonhidrat diyeti diyorum hiç kilo verdinmi tartıldınmı yoksa cumamı göreceksin sonucu canım
selam kızlar nabersinizzzz
mutluyum çünkü bir gün daha geçti, ve izne çıkmama 16 gün kaldıııı
buarada hepinize ii dilekleriniz için teşekkürler, canlarım benimmm
bu hafta foss oldu benim, su an 400 gr artıdayım, cumaya kdr bilmiyorum nolur, o motivasyonum kalmadı hiç wsizlerden uzak kalınca, bu hafta koyverebilirim, gözümü iştahımı doyurup haftaya bomba gibi gelebilirim
taydincim cnm geçmiş olsun cok, hemen aklına olumsuz seyler getirme bi doktora git hemen, içini ferah tut bebekkkiiimmm kıyamayız sanaaa
merhabalar,,
sabah yarım kaşarlı tost yiyip hastaneye gittim.
Tomografi ve boyun röntgenimi çektirdim. Dikişlerdeki durumu da gösterdim. Pansuman yapılıp bandajlandı. Cuma günü de karın bölgesine röntgen ve ultrason çekilecek. Onları gördükten sonra birşey sölicekler.. şimdi tepkisizler. Enfeksiyon, iltihap her neyse sadece dışta ise sorun yok, içte şantın hortumuna geldiyse beyne kadar ulaşır dediler. Cumayı beklemekten başka yapacak birşeyim kalmadı.
Ilk ameliyat olduğumda annemleri bile hastane yatışımı yaptıktan sonra aramıştım. Deli cesareti vardı üzerimde. şimdi inanın gözüm yemiyor. Günlük hayatımda hasta gibi yaşamıyorum kesinlikle. Ama böyle olunca da acayip oluyorum.. Desteğiniz için çok teşekkürler.. Sizi çoookk seviyorum..
Inşallah cuma günü bir aksilik olmadığını da öğrenerek rutin kontrolümü tamamlamış olurum. Nasılsa hasteneye gidecem diye dahiliye ve ortopedi randevusu da aldım cumaya. Bütün kontrolleri bitireyim de kafam rahatlasın bari. Her zaman hastaneye vakit ayırmaya da fırsatım olmuyor..
öğle yemeğimde 1.5 lahmacun yedim..
Akşam da haliçte mangal yapacakmışız, arkadaşlar aradı.. ızgara tavuk ve salata olacak menüde..
öpüyorum hepinizi, akşama kadar gelemeyeblirimm..
merhabalar,,
tomografi ve boyun röntgenimi çektirdim. dikişlerdeki durumu da gösterdim. pansuman yapılıp bandajlandı. cuma günü de karın bölgesine röntgen ve ultrason çekilecek. onları gördükten sonra birşey sölicekler.. şimdi tepkisizler. enfeksiyon, iltihap her neyse sadece dışta ise sorun yok, içte şantın hortumuna geldiyse beyne kadar ulaşır dediler. cumayı beklemekten başka yapacak birşeyim kalmadı.
ilk ameliyat olduğumda annemleri bile hastane yatışımı yaptıktan sonra aramıştım. deli cesareti vardı üzerimde. şimdi inanın gözüm yemiyor. günlük hayatımda hasta gibi yaşamıyorum kesinlikle. ama böyle olunca da acayip oluyorum.. desteğiniz için çok teşekkürler.. sizi çoookk seviyorum..
inşallah cuma günü bir aksilik olmadığını da öğrenerek rutin kontrolümü tamamlamış olurum. nasılsa hasteneye gidecem diye dahiliye ve ortopedi randevusu da aldım cumaya. bütün kontrolleri bitireyim de kafam rahatlasın bari. her zaman hastaneye vakit ayırmaya da fırsatım olmuyor..
akşam da haliçte mangal yapacakmışız, arkadaşlar aradı.. ızgara tavuk ve salata olacak menüde..
merhabalar,,
tomografi ve boyun röntgenimi çektirdim. dikişlerdeki durumu da gösterdim. pansuman yapılıp bandajlandı. cuma günü de karın bölgesine röntgen ve ultrason çekilecek. onları gördükten sonra birşey sölicekler.. şimdi tepkisizler. enfeksiyon, iltihap her neyse sadece dışta ise sorun yok, içte şantın hortumuna geldiyse beyne kadar ulaşır dediler. cumayı beklemekten başka yapacak birşeyim kalmadı.
ilk ameliyat olduğumda annemleri bile hastane yatışımı yaptıktan sonra aramıştım. deli cesareti vardı üzerimde. şimdi inanın gözüm yemiyor. günlük hayatımda hasta gibi yaşamıyorum kesinlikle. ama böyle olunca da acayip oluyorum.. desteğiniz için çok teşekkürler.. sizi çoookk seviyorum..
inşallah cuma günü bir aksilik olmadığını da öğrenerek rutin kontrolümü tamamlamış olurum. nasılsa hasteneye gidecem diye dahiliye ve ortopedi randevusu da aldım cumaya. bütün kontrolleri bitireyim de kafam rahatlasın bari. her zaman hastaneye vakit ayırmaya da fırsatım olmuyor..
akşam da haliçte mangal yapacakmışız, arkadaşlar aradı.. ızgara tavuk ve salata olacak menüde..
merhabalar,,
inş cumayada güzel sonuçlar alırsın hastaneden canım benim.iyi eğlenceler akşama sana
geçmiş olsun canım benim. inşallah sonuçlar temiz çıkar da rahatlarsın
canım benim inşallah cuma günü sonuçların tertemiz çıkacak sakın moralini bozma öpüyorum canım . Akşam için iyi eğlenceler
canım benim ya kıyamam çok geçmiş olsun
temiz habaerlerini bekliyoruz tatlım sakın ihmal etme
taydin sen istanbulda mı avukatlık yapıyosunn :44: eşin ya da müstakbel eşin mi demeliydim, sanırım o da avukat; bizde karı-koca aynı meslektenızz sizle
evet canım istanbuldayız, birlikte çalışıyoruz.bakırköyde bir işiniz olursa seslen.. elimden geldiğince yardımcı olurum..
sayesinde mangala gidemiyorum..toplantısı varken mangal ayarlamalarına bozulmuş paşam.. ben de gidersem bozuşurmuşuz. halbuki dün aradılar, çarşamba olmaz didim, perşembe dediler, sordum muhtereme bilmiyorum diyince bugünde karar kılmıştıkk.. şimdi anlatmaya kalksam tartışıcaz ve benim tartışmaya hiç halim yok. iyisi mi oturup yapmam gereken işleri yapıyım..
evet canım istanbuldayız, birlikte çalışıyoruz.bakırköyde bir işiniz olursa seslen.. elimden geldiğince yardımcı olurum..
sayesinde mangala gidemiyorum..toplantısı varken mangal ayarlamalarına bozulmuş paşam.. ben de gidersem bozuşurmuşuz. halbuki dün aradılar, çarşamba olmaz didim, perşembe dediler, sordum muhtereme bilmiyorum diyince bugünde karar kılmıştıkk.. şimdi anlatmaya kalksam tartışıcaz ve benim tartışmaya hiç halim yok. iyisi mi oturup yapmam gereken işleri yapıyım..
evet canım istanbuldayız, birlikte çalışıyoruz.Bakırköyde bir işiniz olursa seslen.. Elimden geldiğince yardımcı olurum..
Sayesinde mangala gidemiyorum..Toplantısı varken mangal ayarlamalarına bozulmuş paşam.. Ben de gidersem bozuşurmuşuz. Halbuki dün aradılar, çarşamba olmaz didim, perşembe dediler, sordum muhtereme bilmiyorum diyince bugünde karar kılmıştıkk.. şimdi anlatmaya kalksam tartışıcaz ve benim tartışmaya hiç halim yok. Iyisi mi oturup yapmam gereken işleri yapıyım..
tühhh gitseydin keşke mangala ama olsun nişanlını kızdıma sağlık olsun başka zaman birlikte gidersiniz canım .
mangal yalan oldu desene kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?