- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.321
Yaa kıyamamGerçekten hep tombiktim.Bi ara belki üst sınırda olmuşumdur, en fazla o. Bir keresinde ilkokul öğretmenim anı defterime yazı yazmıştı. Şöyle başlıyordu bak nasıl bilinç altıma işlediyse... "Seni hayata gülümseyen, güzel ve tombiş bir kız olarak tanıdım." Çook severim öğretmenimi ama hayatım böyle geçti...
Ortalarda bi yerde buluşsak bile kafi.Çok sinir bozucu gerçektenİnşallah sürecin sonunda kardeşlerimizden daha zayıf olacağız
Şaka tabii kiiiiiBu nasıl karamsarlık kız
Hahahahahah ya hayıır de deYaa kıyamamkusura bakma bebişim hep tontiğim diyorum ama demicem artık
Yeter yeter ortim bende çok hareket edemiyorum zaten daha çok yediklerime dikkat ediyorum dengeleriz bir şekildeİyi akşamlar ortim ben dün şehir dışına çıktım bulunduğum yerde de net çekmiyor pek o yüzden giremedim. Pazartesi dönücek evime 2 gündür yoğun geçiyor yediklerime de dikkat edemedim pek inşallah buradaki hareketim dengelemeye yeter.
Hele ilk fotoğraf sadsdsdfasd Orada annemin dediğine göre 6 aylıkmışım. Anneannemlere tatile gittiğimizde nazar değer(!) diye komşulara göstermemiş. Şu dobikliğe nasıl nazar değebilirse...Ağır Yaşamlar Junior'a hoşgeldiniz. İlk bölümden Pacman'in hikayesini görüyorsunuz. Şaka bir yana Allah'tan sonradan az da olsa toparlamışım. Böyle gitsem gerçek bir ağır yaşam olurdum kesin.
Ayy öyle diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyo öyle irrite ediyo ki beni, sanane tepene mi çıkıyorum sanane diyesim geliyoOrtalarda bi yerde buluşsak bile kafi.
Şaka tabii kiiiiiBen çoğu şeye iyi tarafından bakarım. Kilo verme konusu hariç hehe (Bu da şaka, o kadar uğraşıyoruz canım aa)
Hahahahahah ya hayıır de deİnsanların bana hitap ettiklerinde ne demek istediklerini bildiğim için iyi ve kötü niyetlileri ayırt ediyorum Sen çok çok iyi niyetlilerdensin. Yoksa "canım yaa sen biraz tontik mi olduun, son gördüğümde hiç böyle değildin." diyen biri olursa uçan tekmeyle dalıp bak tontik olmama rağmen uçabiliyorum derim.
TamamOrtalarda bi yerde buluşsak bile kafi.
Şaka tabii kiiiiiBen çoğu şeye iyi tarafından bakarım. Kilo verme konusu hariç hehe (Bu da şaka, o kadar uğraşıyoruz canım aa)
Hahahahahah ya hayıır de deİnsanların bana hitap ettiklerinde ne demek istediklerini bildiğim için iyi ve kötü niyetlileri ayırt ediyorum Sen çok çok iyi niyetlilerdensin. Yoksa "canım yaa sen biraz tontik mi olduun, son gördüğümde hiç böyle değildin." diyen biri olursa uçan tekmeyle dalıp bak tontik olmama rağmen uçabiliyorum derim.
Evet çok şanslıyız maşallah baya var bizdeTamam
Ama bişey söyleyeyim oğlak burcu olduğun için çok şanslısın az bi gayretle çok hoş orantıya sahip olabilirsin ki söyledin zatenbiz kadınlar olarak popo oranı çok önemli
Yemeğin salçalısı kadının jennifer lopez kalçalısı uuuuuEvet çok şanslıyız maşallah baya var bizde
Sen diyince bide fotoları görünce aklıma direk bu geldi yaapacman artık açıklamak zorundayım demek evet işyerinde doktor arkadaşım hep bu şarkıyı söylerdi ondan öğrendim ve gerçekten sevimli anlamında kullanıyordum
Hay Allah muhursuzum pusulam bugün de oldu mu yaa
AyyTabiki olmaz
Kendinin en iyi hali ol min 62.5 olabilir %30 kuralımız artık sabit gelirsen hedefine uymadı olur
Bu hafta ne var evlilik yıl dönümü doğum günü
Ya eheheh evetSen diyince bide fotoları görünce aklıma direk bu geldi yaa
Tospiikkk tospiikk canım aarkadaşşıımmmm, gidersen eğer kimle oynayacaaağımmmm
E yıldönümlerini filan da kutlayın bariAyyerken doğum günü yapıcaz kaptancım
Yaa bu şarkıya bayılırımmmm
Gerçekten sinir bozucular. Sırf bu yüzden bayram gibi uzun zaman sonra görüşülen kişilerden hiç hazzetmem.Ayy öyle diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyo öyle irrite ediyo ki beni, sanane tepene mi çıkıyorum sanane diyesim geliyoveyaaa "bende bilmiyodum be iyiki söyledin sağol"
Oğlak burcu olunca noluyor Sebastian?Tamam
Ama bişey söyleyeyim oğlak burcu olduğun için çok şanslısın az bi gayretle çok hoş orantıya sahip olabilirsin ki söyledin zatenbiz kadınlar olarak popo oranı çok önemli
Hahahahhaha biliyorum yahu. Ben de biliyorum bi şarkıyı, benim de arkadaşım çok söyler.pacman artık açıklamak zorundayım demek evet işyerinde doktor arkadaşım hep bu şarkıyı söylerdi ondan öğrendim ve gerçekten sevimli anlamında kullanıyordum
Hay Allah muhursuzum pusulam bugün de oldu mu yaa
Doctors' top 10 pop hits hahahaYaa bu şarkıya bayılırımmmm
Gerçekten sinir bozucular. Sırf bu yüzden bayram gibi uzun zaman sonra görüşülen kişilerden hiç hazzetmem.
Oğlak burcu olunca noluyor Sebastian?Cidden bilmiyorum, genelde hep inatçıdır diyip bitirirler benim burcu.
Hahahahhaha biliyorum yahu. Ben de biliyorum bi şarkıyı, benim de arkadaşım çok söyler.Tooosbik tossik canım arkadaşııım.
Benim playlist'i bir görsen...Doctors' top 10 pop hits hahaha
Bi de iriyarı sakallı filandıfal da bakardı
Canım arkadaşım muckss
Oğlak vücudu daş gibi olur cildi saçları dişleri hep güzeldir yaniaz bi çabaya kalıyor değişmen cnm
Senin yükselen hava grubu mu acaba bayağı sosyalsin çünkü
Çalışkandır disiplinlidir mantıklıdır
Ona çok var canımm bugünlerde çok huysuzum canım hediye istiyor şımarmak istiyorrE yıldönümlerini filan da kutlayın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?