Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa canım beniim tosbiğe bakk öyle tatlısın ki nazar değebilirdi

Evde var cnm 3 renk de sende var mı
Evimde yok canim. Ama korona ve hamilelik oncesi aletli platese duzenli gidiyordum. Cok sIkilasma yapmisti. Dusun ki 63-65 kilo 36 bedene giriyordum. Bacak popo super yapmistim o ara. Ama eve de almayi dusunuyorum burda spor salonlari hala kapali.
Iyi oldu hatirlattigin eve almam lazim. Bu gidisle acilmayacak bu spor salonlari Simdilik sadece dambilim var. Leslie yaparken genelde elimdeler.

Canım inan ben girmeye pek vakit bulamıyorum. Evden çalışıyoruz, sürekli evde olduğumdan habire yiyorum. Kilo da aldım ama verme azmim hala gelemedi. Burası çok iyi oluyor aslında, mesajları okudukça insan motive oluyor, çok iyi yapmışsın dönmekle :) Darısı başıma.

Amanin tam tombismistin canim sen? Mama bebegi misin? Anne sutu mu yaramis yoksa

Kaç kiloluk dumbell kullanıyorsun? Aletli pilates gerçekten çok işe yarıyormuş. Sadece Ankara'da mı öyle bilmiyorum ama feci pahalı seansları yahu. Öğrenci halimle ona bulaşamadım hiç.

Kizlaaar tabata zamanii. Bebisim uyudu. Gunumu tabatayla kapatip dus alip, kizima masal okuyip direk yataga gidecegim.

Kimler tabataya katilmak ister bugun? Beni yalniz birakmayin. Kimin 8 dakikasi var

Ömür boyu mu vki n yüksekti cnm değildir yaa
Gerçekten hep tombiktim. Bi ara belki üst sınırda olmuşumdur, en fazla o. Bir keresinde ilkokul öğretmenim anı defterime yazı yazmıştı. Şöyle başlıyordu bak nasıl bilinç altıma işlediyse... "Seni hayata gülümseyen, güzel ve tombiş bir kız olarak tanıdım." Çook severim öğretmenimi ama hayatım böyle geçti...

Kaç kiloluk dumbell kullanıyorsun? Aletli pilates gerçekten çok işe yarıyormuş. Sadece Ankara'da mı öyle bilmiyorum ama feci pahalı seansları yahu. Öğrenci halimle ona bulaşamadım hiç.
Benim spor kartim vardi canim isyerimden, bircok spor salonu ve havuz da dahil o karti kullanip ucretsiz gittim. Ama bireysel degildi grup halinde aletli plates yapiyorduk. Bireysel burda da asiri pahali. Normalde de nirnal uyelige dahildi fiyati. Oturup kalkmam bile degismisti adeta.

Amanin tam tombismistin canim sen? Mama bebegi misin? Anne sutu mu yaramis yoksa
Sadece anne sütü. Doktor annemin sütüne çok kaliteli demiş ama durum ortada. Kardeşim de bebişken aynı benim gibi tombikti. Ama o o kadar hareketliydi ki yürümeye başladıktan sonra zayıfladı. Benim halimi görüyorsunuz. Sü rü nü yo rum

O büyük avantajmış gerçekten. Ben Eylül 2019'da bir yıllığına yazılmıştım havuzlu bir yere. Çok da güzel gidiyordu ki corona patlak verdi. Bazen sırf benim yüzümden salgın çıktığını düşünüyorum. Belki de kilo verirsem dünyanın ağırlık merkezi değişecek ve dünya yok olacak.

Çok sinir bozucu gerçekten İnşallah sürecin sonunda kardeşlerimizden daha zayıf olacağız
Teşekkürler kaptanım çok güzel başladım inşallah böyle güzel güzel kilolar vermeye devam edebilirim

Vay canınaaa bence de al cnm haftada 1 bile bantlı yapsak süper olur

Hoş geldin canım ben de daha bir haftalık üyeyim hep beraber zayıflayacağız inşallah

Bu nasıl karamsarlık kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…