Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10 Nisan
Kahvaltı
Menemen, 2 ceviz, salatalık ,domates, peynir
Ögle
1 ıspanaklı gözleme
Aksam
3 içli köfte, ayran, salata
Su: 1.5 lt
Spor: 3 mil leslie
yarimuhendis Cherry Mom @Mehfam
Ortim gözleme ve içli köfte aynı gün birazcık fazla olmuş sanki ama telafi edilir zaten sporun çok güzel ve suyu da 2ltye tamamlasak nasıl olur acaba

Harikasın valla kaçamaksız haftalar dilerim

Hoşgeldinizz aramıza

Canım bunların bide "ayy canım evlenmedin mi hala yok mu bir kısmet" tayfası da var onlarıda gel birlikte yolalım
muhursuzpusula da mı öyle Bu 2. ev falan diyorlar, ben onları hiç bilmiyorum. Doğum haritanda bilmem kaç ev var, şöyle de böyle de... Baya karmaşık geliyor bana
Kova olarak çok tatlıyız bence

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) byzglm
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:83
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane 3 ve 8
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğumdan sonra veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve fit olmak

Hoşgeldiniz ben de geçen hafta katıldım

Hoşgeldin

byzglm cnm hergün yediğimiz yiyecekler, çay kahve,ne kadar su içtik onları buraya yazıyoruz yarın başlayabilirsin istersen

telefonun adım sayıyor mu canım?

tsk ediyorum yarın sabahtan itibaren basliycam yazmaya canim:) adim saymıyor önerdiğiniz program var mı indireyim hemen

Merhaba hoşgeldinnn takımımıza Hedef60kgolmak in yeni üye transferi teşekkürler burcum bende diyorum nerden geliyor yeni üyeler

Verilecek 13 kiloyu burada birlikte verip mezuniyete kadar ilerlerleyelim inşallah düzenli şekilde sayfayı takip ederseniz kilo kaybı kaçınılmaz olur

Ben Esra bu arada takım kaptanıyım burcu menü sayfamıznn linkini paylaşmış yarından itibaren menüleri bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…