Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

belmayne Begonya2 S Suskunhanim Hedef60kgolmak Kendinin en iyi hali ol muhursuzpusula @whitetea Deniz ve Kum @olvidos tebriklerr kızlar harikasınız

Eline sağlık mühürsüzümmm

Kızlar ben 2 tane yazı yazmışım mezuniyet sayfasına ama bu çok güzel herşeyi çok güzel anlatmışım çok duygulandım
Çok güzel yazmışsın canım ne kadar içten
Gözlerim doldu mutluluktan canım kaptanım. Ama ama izne gittiğim kiloya ulaşmam gerekmiyor mu listeye girmek için. Zaten öyle olunca 3 kilo daha verip mezun oluyorum o ayrı.

Canım 3 ayı geçince ve yüzde 5den fazla kg alınca ekstrem kuraldan listeye alabiliyoruz
Bildirimlerinizde falan aksilik olmazsa haftaya önce melita09 u sonra @olvidos u sonra da seni almayı planlıyorum hepiniz girersiniz inşallah
Teşekkür ederiz Almılacımmm

hzlsel ne güzel başlangıç harikaasın

M monarosaa tebrikler kızlar
Hımmmm anlaşıldı bende diyorum bizim kız neden menü yazmadı kiiii hayırdır :))

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Tetüş
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:159
KİLONUZ:81 yaklaşık kilo pazartesi tartılıcam
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 çocuk/4yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tiroid
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık ve fit görünmek

Merhaba hoşgeldinnn

Yine bir 4 yaş annesini daha ekibe kazandırdık çekiyoruz tüm 4 yaş annelerini ekipte çok var bende de bir tane var

Umarım kilo verdikce sağlık sorunlarıda eş zamanlı düzelir burada kilo veren çoğu arkadaş böyle söylüyor

1.sayfadaki kurallarımızıda okudunuz mu genel bir fikirde edinmiş olursunuz

Yaaa kaptanıım nasıl sevindim nasıııl. Ayy fena mutlu olduum. Bunun şerefine minik obez paconun fotoğraflarını yayımlıyorum. Kural ihlali falan olmuyor di mi Bebekliğim sadece.

Hele ilk fotoğraf sadsdsdfasd Orada annemin dediğine göre 6 aylıkmışım. Anneannemlere tatile gittiğimizde nazar değer(!) diye komşulara göstermemiş. Şu dobikliğe nasıl nazar değebilirse... Ağır Yaşamlar Junior'a hoşgeldiniz. İlk bölümden Pacman'in hikayesini görüyorsunuz. Şaka bir yana Allah'tan sonradan az da olsa toparlamışım. Böyle gitsem gerçek bir ağır yaşam olurdum kesin.

Eklentiler

• IMG-3473.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-3475.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG-3474.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 23
Hosgeldin canim. Bir 4 yas annesi daha bizim takimda cok 4 yas annesi var, bunlardan buri de ben. Gerci ben de bir de 4 aylik bebis var. allah bagislasin canim yavrusunu. Hedefimiz ayni. Insallah ulasalim hep beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…